Dodaj do ulubionych

kolportaż ulotek

IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.14, 23:17
Szukam zaufanej firmy do roznoszenia ulotek po skrzynkach pocztowych. Mam sporo wątpliwości, czy ci co chcą 3 lub 4 gr rzeczywiście zrobią to uczciwie? Ale czy ci co chcą 7gr to właściwie też nie mam pewności czy będzie uczciwie. Zastanawiam się nad ulotek.com.pl, mają nadajniki gps i raporty, ale to nie świadczy o tym, że ulotka będzie w skrzynce i tak trzeba będzie sprawdzić, a ja nie mam czasu. Czy ktoś może polecić firmę lub korzystał z tej usług?
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: kolportaż ulotek IP: *.static.ip.netia.com.pl 27.11.14, 00:02
      jakaś kontrola więcej przez te gps. ja zraziłem się całkowicie do kolesi po 3grosze skusiłem się niską ceną a potem wszystko znalazło się w koszu. zresztą firmy też oszukują więc nie ma reguły
    • Gość: opiniotwórczy zbys Re: kolportaż ulotek IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.14, 00:07
      kolega po wyborach polecał ulotek.com.pl stąd mój post, wyborów nie wygrał ale mówił że podobno uczciwi
      • Gość: alicja70 Re: kolportaż ulotek IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.02.15, 15:17
        kolportaż ulotek to jedna z najlepszych form reklamy. Kolportażem ulotek od wielu lat zajmuje się firma www.abc-dc.pl. Oni solidnie, szybko a co najważniejsze skutecznie zajmą się ich dystrybucją.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka