Dodaj do ulubionych

idioci są wśród nas

IP: *.pila.dialup.inetia.pl 20.06.01, 14:40
JAK POZBYĆ SIĘ KOGOŚ KTO JEST BARDZO UPIERDLIWY I NIE CHCE SIE
ODCZEPIĆ ? MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU CYJANEK POTASU ?
CHODZI NAM O PEWNĄ KRETYNKĘ , KTÓRA POKŁUCIŁA SIĘ Z GRZEBIENIEM ,
UWAŻA SIĘ ZA SEXBOMBĘ I MISS INTELEKTU , A W RZECZYWISTOŚCI JEST
TĘPA I OBLEŚNA . CZEKAMY NA PROPOZYCJE !
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziołek Re: idioci są wśród nas IP: 195.116.167.* 29.01.02, 20:21
      Sama mam podobny kłopot.A wiecie że nie pomyślałam o cyjanku potasu?
    • konstancja Re: idioci są wśród nas 01.02.02, 16:07
      czy ktos tu nie jest zazdrosny??? Takim mysleniem, stajesz sie jeszcze gorsza
      od tej osoby ktora opisujesz...
    • Gość: gall Re: idioci są wśród nas IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 22:43
      Tez chcialbym miec az tak powazne problemy.
      • konstancja Re: idioci są wśród nas 04.02.02, 15:16
        rzeczywiscie powazne hihihi
        • Gość: Ziołek Re: idioci są wśród nas IP: 195.116.167.* 05.02.02, 15:17
          Może i śmieszne.Każdy ma swoje problemy.Ale dzięks Konstancja.Dałaś mi do
          myślenia.Wiesz co Gallu?Ja staram się szanować uczucia innych.Proszę bardzo
          śmiejcie się.
          • Gość: gall Re: idioci są wśród nas IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.02, 21:44
            A czyich uczuciach ty mowisz ten post (idioci sa wsrod nas) jest chamski,jesli
            komus jakas osoba bardzo nie odpowiada to niech z nia zerwie wszelkie kontakty.
            Wypisawanie takich glupot w internecie, na murach i na dzwiach kibla jest
            dziecinne i smieszne i wlasnie z tego sie smieje. Przeczytaj jeszcze raz ten
            pierwszy post,czy nie jest to dziecinne mniej wiecej na poziomie podstawowki.
            P.S. Nie chce nikogo pouczac, bo pomyslisz ze sie czepiam, wiem jak trudno sie
            pochamowac kiedy kogos sie nie lubi,ale pewnego poziomu lepiej nie przekraczac,
            bo jak napisala Konstancja w ten sposob mozna stac sie jeszcze gorsza osoba od
            tej ktora opisujesz. Co wiec polecam? Nie zwracaj na ta osobe uwagi, poczujesz
            sie lepiej no i przestaniesz sie denerwowac :)

• Gość: Ziołek Re: idioci są wśród nas IP: 195.116.167.* 05.02.02, 22:22
              Takiej odpowiedzi oczekiwałam.Dziękuję.
    • Gość: kombos Re: idioci są wśród nas IP: *.po.punkt.pl / 10.0.4.* 12.04.02, 12:51
      wyżal się na forum.
      pozdr. z wro
      :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka