15.07.11, 08:43
Sześćdziesięcioletni dobrze zbudowany, średniego wzrostu, z samochodem i dyspozycyjny oferuje odpłatnie swoje towarzystwo na imprezę służbową, rodzinną. Moze to też być wyjście do kina, teatru i t.p.
Obserwuj wątek
    • Gość: ?? Re: 60 letni IP: 178.73.48.* 15.07.11, 13:37
      że niby jak? kto komu ma płacić???
    • anna_1953 Re: 60 letni 16.07.11, 06:43
      Nic nie napisałeś o swoich walorach tanecznych.Wybieram się na wesele w rodzinie i bardzo zależy mi na tym, by towarzyszył mi mężczyzna, który jest dyskretny, umie zachować się kulturalnie, który dobrze tańczy. Chciałabym też przed podjęciem decyzji dowiedzieć się innych szczegółów, np. kosztów takiej usługi.
    • Gość: rozbawiona Re: 60 letni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.11, 08:17
      Ha, ha, ha - dobry żart
      • spadochroniarz-dwa Re: 60 letni 16.07.11, 21:56
        Moja oferta jest poważną propozycją. Mogę być Twoim kierowcą, ochroniarzem, kolegą lub znajomym( w zależności od sytuacji).Usługi seksualne nie wchodzą w grę.Moja oferta jest ofertą wyłącznie towarzyską. Dojrzałe kobiety (do nich kieruję ofertę) w pewnych sytuacjach czułyby się bardziej komfortowo będąc w towarzystwie eleganckiego i dobrze wychowanego mężczyzny. Jest to moja praca , a nie rozrywka. Ponadto ponoszę koszty( np. dojazdy). Zrozumiałe jest więc to, że pobieram za to pieniądze. Wynagrodzenie ustalam wspólnie z klientką. Kontaktować się można ze mną telefonicznie : 795 308 124
        • arkta Re: 60 letni 17.07.11, 08:46
          Na Zachodzie nikogo nie śmieszą takie ogłoszenia. Istnieją firmy, które oferują towarzystwo panów w dużym wyborze. Może sama kiedyś skorzystam, gdy wybiorę się w odwiedziny do cioci, która od lat nęka mnie pytaniem kiedy wreszcie ułożę sobie życie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka