Gość: Szukająca
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
12.09.11, 17:09
Kurcze nawet nie myślałam, że tak trudno będzie znaleźć odpowiedniego partnera w tych czasach. Jestem po dwóch związkach i muszę powiedzieć, że wyciągnęłam trochę wniosków na przyszłość... Od dwóch miesięcy jestem wolna i chciałabym poznać już tego odpowiedniego na całe życie ( co nie jest takie łatwe). Nie chce wyjść na wybredną egoistkę tylko dlatego, że wiem czego pragnę od życia i partnera. Chyba każdy ma prawo być szczęśliwym. Wiem już z doświadczenia, że uparci faceci nie są dla mnie ani faceci którzy mają jakieś tajemnice. Szukam kogoś z kim będę mogła porozmawiać na każdy temat, kogoś kto będzie wierny, szczery, zaradny życiowo-bo to jest ważne zwłaszcza u mężczyzny, kogoś kto będzie okazywał uczucia niezależnie od sytuacji i będzie umiał o nich rozmawiać. Po prostu kogoś kto będzie mnie kochał a ja jego ponad wszystko i kogoś z kim będę mogła spędzić szczęśliwie całe życie. Wiem, że to w tych czasach nie jest łatwe bo internet, bo łatwość w nawiązywaniu kontaktów, bo popularność zdrad itd.i dlatego też postanowiłam napisać tutaj. Mam sporo znajomych ale żaden z nich nie jest tym na którego czekam. Nie będę też mówiła, że nie zwracam uwagi na wygląd- bo chyba każdy zwraca. Chyba nie można być z kimś kto nam się nie podoba... Jednak wygląd nie jest czymś co przeważa w zawarciu znajomości/związku. Jeśli ktoś z Was też poszukuje kogoś bliskiego to odezwijcie się, może okaże się że warto. Ze względu na mój wiek szukam mężczyzny 24-27lat.