Dodaj do ulubionych

Warszawa, 20/30 lat

21.04.13, 17:07
Chętnie poznam dziewczynę/kobietę w wieku od 20 do 26 lat (w żadnym razie 27 czy więcej).
Musisz być szczupłą brunetką, nie musisz być wysoka, ważne żebyś była samodzielna, umiała myśleć, działać. Musisz być panną, nie możesz być rozwódką, nie możesz mieć dzieci. Musisz być gotowa na spotkanie, od razu, po wymianie nie więcej niż trzech wiadomości. Ja nie wysyłam swojego zdjęcia, ty również nie musisz. Musisz mieszkać na terenie stolicy, nie pod nią czy dalej. Musisz być świadoma siebie i swojej wartości, gotowa na długoterminową relację z mężczyzną. Na pewno musisz podobać się mi, co jestem w stanie stwierdzić na bezpośrednim spotkaniu. Te wymagania są praktyczne (np. nie chcę mieć grubych dzieci, a z racji twoich ewentualnych blond włosów jest ryzyko rudych dzieci), nie ma nic więcej ponad nimi, są spełnialne i realne. Nie możesz być dewotką, czy jeździć do rodziców na weekend częściej niż raz na dwa miesiące. Liczę na relację partnerską, a nie z twoimi rodzicami, których przez najbliższe 5 lat pewnie nie zobaczę. Działamy wspólnie i w porozumieniu - chcemy dorobić się mieszkania/domu i założyć rodzinę. I też nie od razu. Interesuje mnie przeciętna dziewczyna o nieprzeciętnym umyśle. Nie możesz być dewotką czy bigotką. Dojrzałość emocjonalna mocno wskazana. Nie możesz być desperatką czy fantastką. Mam bardzo czujne oko i wszystkie twoje wady dojrzę w przeciągu 5 minut rozmowy - tego nie musisz się obawiać. Pewne wady zaakceptuję (np. wady urody), pewnych nie. Powiem tobie o tym, jeżeli będziesz chciała usłyszeć. Odpowiadam tylko na kulturalne, stonowane i grzeczne wiadomości. Kontakt do mnie to e-mail: smega@gazeta.pl.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka