kornelka5 03.05.13, 08:29 równie uroczego i inteligentnego co Józef Cyrankiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornelka5 Re: Poznam 03.05.13, 15:41 Może myślicie , że ja się wygłupiam, ale ja całkiem serio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzyski Re: Poznam IP: *.131.168.217-rev.hti.pl 06.05.13, 16:30 Dlaczego ...??? uważam ,że z gustami się nie dyskutuje szczególnie gdy są one wysublimowane:) Bardziej Towarzysz czy bardziej Premier ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomułka Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 16:38 Witaj -:) a co takiego uroczego miał Jozek czego ja nie mam , No bo przecież nie chodzi ci o łysine -:) ile masz lat ? Skąd jesteś ? Podaj jakis kontakt do siebie, jak trzeba bedzie to ja sie nawet jestem gotów zapisać do Europa+ aby tylko Cie poznać -:) Pozdrawiam twoj Gomułka -:) Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka5 Re: Poznam 06.05.13, 17:12 Haha, Gomułce to wiele do Cyrankiewicza brakowało. Ten drugi by pewnie zauważył, że mój nick to kontakt, no ale w końcu też trochę młodszy był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomułka Re: Poznam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:40 Jak można sie z Tobą skontaktować ? Jakismadres email? Napisz do mnie dyskretkr@interia.pl Skąd jesteś ? Jak masz na imię ? Napisz cos o sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyran:) Re: Poznam IP: *.pg.com 07.05.13, 13:55 Kolego Gomułka, zaprawde powiadam Ci, wiele masz wspólnego z tym, do którego nawiązujesz w swoim nicku.... Ale skoro tak, to ja napisze na priva do Kornelki:) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii nie dasz rady :) 07.05.13, 14:33 Gość portalu: Gomułka napisał(a): > Witaj -:) a co takiego uroczego miał Jozek czego ja nie mam Pochodzenie z dobrej , krakowskiej inteligenckiej rodziny. Sloma z butow mu nie wystaje i nie nosi noza w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
kornelka5 Re: nie dasz rady :) 24.06.13, 16:31 > Pochodzenie z dobrej , krakowskiej inteligenckiej rodziny. > Sloma z butow mu nie wystaje i nie nosi noza w kieszeni. Krótko i trafnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: nie dasz rady :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 20:57 Witaj.Sugerując w Twoje wypowiedzi uważam,że zmierzasz do celu tylko brak w Twej odpowiedzi sugestywnej odpowiedzi czego tak najbardziej oczekujesz!Czy jesteś zdecydowana?Skoro tak intrygująco odpowiadasz napisz mi proszę czy istnieje to lub kto czego Ty oczekujesz w chwili obecnej ,,, ps. pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
radunia Re: nie dasz rady :) 25.06.13, 00:51 Też intryguje mnie to, czy jest ktoś taki:). I to "w chwili obecnej". Odpowiedz Link Zgłoś