Dodaj do ulubionych

szukam kochanki, małopolskie

24.05.13, 13:35
Mam 26 lat, szukam Pani na miłe spotkania ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: adsonia Re: szukam kochanki, małopolskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 14:45
      Zajebiście ambitne. A masz może......rower albo hulajnogę? To możesz najpierw zaproś Panią na przejażdżkę i pokaż że umiesz jeździć bez trzymanki. Albo cokolwiek innego.
      A małopolskie to spory kawał ziemi.....
      I chcesz żeby się teraz Pani zapytała jak się z Tobą skontaktować? Przypuszczam że oleją Cię Panie dokładnie. Ale mimo wszystko życzę Ci żeby jednak Cię nie olały.
      • Gość: CH.G Re: szukam kochanki, małopolskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 16:26
        adsonia - moralne sumienie tego forum :D

Kocham Cię maleńka :*
        • Gość: Chorwat Wakacje w Chorwacji? IP: *.adsl.net.t-com.hr 24.05.13, 19:04
          Szukam przyjaciolke polke ktora sie wybiera na wakacje do Chorwacji...A chciala by mnie poznać? Jestem mily i przystojny, mam 32 lata...Lubie plywanie,nurkowanie,masaz na plazy...Moj mail: cro80@net.hr
        • Gość: adsonia Re: szukam kochanki, małopolskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 20:14
          Teee... CH.G.... co to jest Centrum Handlowe..... GORZÓW..?
          Lepiej nawet o tym nie myśl o tym co tu napisałeś bo Ci się mocno niedobrze zrobi i będziesz może np.....Wielką Cofkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka