Dodaj do ulubionych

Spróbuję jeszcze raz.

04.06.13, 14:12
Ponieważ nikt nie odpowiedział na mój niedawny anons, wyślę go jeszcze raz.....
----------------------------------------_________________--------------------
Pragnę poznać dużą dziewczynę do lat 35.
Czego oczekuję?
Chcę, żebyś miała ładną twarz. Tak, żebyś niezależnie od reszty ciała mogła być uważana za piękność.
Chcę, żebyś była wysoka, 175-180 cm przynajmniej,
inteligentna i z poczuciem humoru.
Żeby Twój biust był wielkości 44DD, a pośladki szerokie jak wiolonczela.
No i najważniejsze, chcę żebyś lubiła swoje ciało.
Zostań moją Muzą i daj mi natchnienie do życia.

To takie moje marzenie, które raczej ma małe szanse na realizację ale ja mam dużo czasu i jestem cierpliwy.

Obserwuj wątek
    • Gość: pytający Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 14:50
      A inni chętnie też by się czego dowiedzieli o Tobie np.
      Czy jesteś w miarę ładny na buzi
      Czy jesteś wysoki czy niski
      Czy nie jesteś czasem nudny i marudny
      Czy masz szeroką klatę, bicepsy i bary
      No i najważniejsze....mmmm Ty wiesz co..prawda?:::)))))
      Zostań naszym...Mistrzem Chcenia..i niech tak już zostanie.
      My za to nie będziemy czekać w nieskończoność na odpowiedzi na zadane pytania, czekamy z niecierpliwością no odpowiedzi.
      • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 04.06.13, 16:22
        Piszesz we wlasnym imieniu, czy też chcesz wyartykułować głosu ludu?
        Nie sądzę, żebyś był (lub była ) adresatem mojego anonsu.
        Więc po co te pytania?
        • Gość: pytający Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 16:42
          Pytania są po to żeby...na nie odpowiadać lub nie. Jeśli nie ma żadnych informacji o Tobie to znaczy że jest to tylko forma żądania i roszczenia. Która kobieta odpisze nic nie wiedząc o Tobie? Ale kobieta to nie samochód i też nie jest jej obojętne kto chce ją mieć....czy niski czy wysoki, czy brunet czy szatyn, czy szczupły czy wysportowany i najważniejsze....dlaczego?
          Czy sądzisz że nikt nie odpowiedział bo nie ma takich kobiet jaka Ty opisałeś?
          • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 04.06.13, 18:15
            Czy ja zawsze muszę trafić na wujka " dobra rada"?
            Proszę Cię, poszukaj odpowiedniego działu dla siebie. Przecież napisałem, że ten anons nie był do Ciebie. Przez Ciebie tylko Panie się płoszą.
            Zrób mi przysługę i wiecej już do mnie nie pisz.
            Podrawiam i życzę powodzenia.

• torado Re: Spróbuję jeszcze raz. 04.06.13, 18:47
      cometome123 napisał:

> Ponieważ nikt nie odpowiedział na mój niedawny anons, wyślę go jeszcze raz.....
      > ----------------------------------------_________________--------------------
      > Pragnę poznać dużą dziewczynę do lat 35.
      > Czego oczekuję?
      > Chcę, żebyś miała ładną twarz. Tak, żebyś niezależnie od reszty ciała mogła być
      > uważana za piękność.
      > Chcę, żebyś była wysoka, 175-180 cm przynajmniej,
      > inteligentna i z poczuciem humoru.
      > Żeby Twój biust był wielkości 44DD, a pośladki szerokie jak wiolonczela.
      > No i najważniejsze, chcę żebyś lubiła swoje ciało.
      > Zostań moją Muzą i daj mi natchnienie do życia.
      >
      > To takie moje marzenie, które raczej ma małe szanse na realizację ale ja mam du
      > żo czasu i jestem cierpliwy.
      >

no niestety spełniam tylko dwa Twoje wymagania :-D
      • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 04.06.13, 21:13
        Aż dwa ja bym powiedział. Ale nie poddawaj się Torado. Mogę przymknąć oko na niektóre braki.
        • torado Re: Spróbuję jeszcze raz. 04.06.13, 22:30
          cometome123 napisał:

> Aż dwa ja bym powiedział. Ale nie poddawaj się Torado. Mogę przymknąć oko na ni
          > ektóre braki.

a na które te niektóre ? ;-)
    • Gość: inka07 Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 15:44
      mam ładną twarz, piekne oczy i długie czarne włosy, bardzo lubię siebie i moje krągłości, mój biust to niestety tylko 42/D, moje pośladki to dwie połóweczki jabłka ale niestety wzrost za krótki :)....
      • Gość: hmhmhhm... Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 16:26
        Inko, nic z tego, nie spełniasz kryteriów....ale czy Ci żal???
        A może to super przystojny szatyn z..błyskiem w....złotej szczęce???
      • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 06.06.13, 08:50
        Dziękuję Ci Inko za odpowiedź. Nie słuchaj tego gościa, który sugeruje złote zęby. Po pierwsze to mnie na nie nie stać.
        Jestem bardzo przystojnym starszym facetem, na oko lat 40. Jeśli chcesz pociągnąć temat to się jeszcze odezwij.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: hmhmhmhmh.. Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 10:11
          A szkoda że nie masz złotych zębów..nie wiesz nawet jakie to jest cooool i podoba się kobietom! Serio!
          • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 06.06.13, 11:16
            Czy to znowu Ty koszmarze z Doliny Wyborczej? Proszę Cię gościu idź precz
            • Gość: koszmar z D.W. Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 11:53
              www.youtube.com/watch?v=mBZDgv7YWHU
          • izyrider Re: Spróbuję jeszcze raz. 06.06.13, 13:48
            Gość portalu: hmhmhmhmh.. napisał(a):

> A szkoda że nie masz złotych zębów..nie wiesz nawet jakie to jest cooool i podo
            > ba się kobietom! Serio!
            cool?..serio ? nie tylko kobieta podobaja sie zlote zeby,mnie tez..widzialem grupe kobiet z uzbekistanu,kazda miala pelne usta zlotych zebow ,cala grupa wygladala very cool..przy tych cenach zlota -ale pojedynczo to by sie chyba nie oplacalo..
            • Gość: ja Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 14:04
              widzialem gr
              > upe kobiet z uzbekistanu,kazda miala pelne usta zlotych zebow ,cala grupa wygla
              > dala very cool..

Amber gold reklamowały :P
        • torado Re: Spróbuję jeszcze raz. 06.06.13, 10:29
          cometome123 napisał:

> Jestem bardzo przystojnym starszym facetem, na oko lat 40.

a w rzeczywistości ile wiosen sobie liczysz? ;-)
    • Gość: zainteresowana Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 10:16
      A co z praniem i prasowaniem, gotowaniem, zakupami, sprzątaniem? Rozumiem że to wszystko sam obrabiasz na luziku skoro o tym nie wspominasz? To supcio! Ja się piszę. Tylko wiesz co...chodzi o to że jestem łysa, wiesz wypadły mi wszystkie..te włosy ale tylko na głowie, gdzie indziej mam bardzo dużo..Ale Ty nic nie piszesz nic o włosach więc chyba nie będzie problemu? Wrzucaj telefon i się spikniemy. Czekam!
    • Gość: come to us come123 Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 14:23
      Przyjdź do nas...tracimy już cierpliwość drogi cometome123!
      Mamy ładne twarze upiększone złotymi zębami
      Mamy po 180 wzrostu na bosaka
      Mamy zarąbiste poczucie humoru, praktycznie jesteśmy uśmiechnięte nawet jak śpimy
      Mamy biusty tak wielkie że nie ma takiego rozmiaru który by to określił
      Mamy pośladki jak wiolonczele, kontrabasy a nawet jak beczki na ogórki kiszone
      Uwielbiamy nasze ciała na każdy możliwy sposób
      Zostaniemy Twoimi Muzami we wszelkich kwestiach życiowych
      Damy Ci takiego kopa, powera i natchnienia do życia że się nie pozbierasz
      I co tylko jeszcze sobie wymarzysz w swojej twórczej wyobraźni.
      Dokładnie tak!
      • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 07.06.13, 08:31
        Dziękuję za te wszystkie budujące komentarze.
        Chyba trzeba jednak się będzie zdecydować na paskudną, szczupłą i głupią.
        • Gość: jołł-fifty Re: Spróbuję jeszcze raz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 09:42
          Nie ma to jak odpowiednie i szczere wsparcie
          Na niezbyt udanym starcie
          Nie nastąpi chyba włosów z głowy darcie
          Zwłaszcza gdy do celu dąży się uparcie.

Decyzja i wybór należą tylko i wyłącznie do Ciebie! Być może będzie pasować do pięknego, wysportowanego i mądrego.....ale czy na pewno ta kolejność tych przymiotów?
          Come...come...come tu us...mmmm... we wait....commmmmmmmme to us
          jołł!
        • torado Re: Spróbuję jeszcze raz. 07.06.13, 18:32
          cometome123 napisał:

> Dziękuję za te wszystkie budujące komentarze.
          > Chyba trzeba jednak się będzie zdecydować na paskudną, szczupłą i głupią.

i myślisz, że Ty o tym zadecydujesz? :-D
          • cometome123 Re: Spróbuję jeszcze raz. 07.06.13, 20:20
            Wiesz Torado, właściwie to już mi się nie chce ciągnąć tego wątku.
            Czuję się zniechęcony, ale nie tym, że nie było tłumu dam, ale tonem komentarzy.
            Pewnie to moja wina. Źle zacząłem i potem już potoczyło się w złą stronę.
            Z natury jestem przekorny i lubię trochę grać czyli udawać.
            Z tym,że co do ideału mojego kobiecego piękna napisałem prawdę.
            Piszę specjalnie do Ciebie, ponieważ wydajesz mi się interesującą i mądrą osobą.
            Mam ponad 50 na karku co wcale nie znaczy, że na tyle wyglądam i się czuję.
            Wręcz przeciwnie.
            Próbuję od dawna poznać kogoś, z kim chciałoby mi się pisać.
            Niestety bezskutecznie. Nie chodzi mi o żadne romanse czy skoki w bok.
            Chociaż może i tak ktoś mógłby pomyśleć.
            No więc dlaczego taki nacisk na fizyczność? Ano dlatego, że miłoby wiedzieć, że ktoś z kim rozmawiasz jest jednocześnie osobą pociagajacą. Nawet jeżeli sex nie wchodzi w ogóle w rachubę.
            Piszę to, żeby zaspokoić Twoją ciekawość.
            Bo mam wrażenie,że jesteś bardzo ciekawa ludzi.
            Tak przy okazji, zajmujesz się psychologią zawodowo czy to Twoje hobby?
            To tyle.
            Pozdrawiam.
            • torado Re: Spróbuję jeszcze raz. 07.06.13, 20:45
              w zależności, jak sformułujesz swój post/anons takie dostaniesz odpowiedzi. A dla mnie troszku niezrozumiały był ten Twój atak na mnie na innym forum, a ja się tylko zaśmiałam ;-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka