Dodaj do ulubionych

kamerkiShow.tv

19.06.13, 17:36
Zachęcamy do rejestracji w nowym portalu społecznościowym www.kamerkiShow.tv
Portal oferuje wiele korzyści, szczególnie dla pierwszych rejestrujących się w nowym serwisie!
Codziennie do wygrania 300zł a nawet 500zł, po rejestracji od razu otrzymujesz 20
żetonów które potem możesz wymienić na żywą gotówkę!
Dla najaktywniejszych użytkowników gwarancja dodatkowych korzyści i
indywidualnych warunków współpracy; program partnerski, nagrody rzeczowe
i inne profity!
Obserwuj wątek
    • Gość: gfhdf Re: kamerkiShow.tv IP: 213.155.191.* 05.11.13, 11:13
      tragedia, sama, bieda , faceci rzucaja po 50 gr, zero szans na zarobek w przeciwienstwie do Liveshow, czy hotfun admini nie przyjemni, obrazaja, nie szanuja
      • Gość: michau Re: kamerkiShow.tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.13, 09:29
        Daje se spokój, gdzie jest lepiej? Na SU gdzie jakieś patole się pokazuję i laski są nabijane przez pracowników portalu i żadna nowa się nie ma prawa wybić? Czy na kamerkiShow gdzie fajne dziewczyny z miejsca wskakują na wyoskie miejsca w ranku? To oczywiste że KS to teraz najlepszy portal na polskim rynku karemek !
    • Gość: Monika Re: kamerkiShow.tv IP: 213.155.191.* 05.11.13, 11:14
      Nie polecam tej strony, admini sa bardzo nieprzyjemni i nieprofesjonalni, nic sie nie da zarobic, jest duzo lepszych stron z kamerkami. Pozdrawiam
      • Gość: Katarzynka Re: kamerkiShow.tv IP: *.toya.net.pl 17.11.13, 19:05
        Witam. Strona KamerkiShow.tv jest jest to strona , ktora daje duzo mozliwosci do zarobienia. Jak widac sa tez osoby niezadowolone, ale ja jestem bardzo. Codziennie jest 20 miejsc do wygrania, a aby zdobyc chociaz 20 miejsce trzeba uzbierac 250 zetonow. To jest naprawde malo. Zapraszam na strone bo warto.
    • Gość: naganiacz Re: kamerkiShow.tv IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.13, 19:03
      Jeden z lepszych jak nie najlepszy serwis z sex kamerkami! Fajne dziewczyny, kultura moderatorów noi oczywiscie Konkursy gdzie mozna wygrać najwięcej z posrod innych portali!
      • Gość: maxlike Re: kamerkiShow.tv IP: *.toya.net.pl 17.11.13, 19:10
        Kamerkishow.tv najprzyjemniejszy portal jaki zwiedzałem,na reszcie chaos,wyzwiska,ubliżanie na porządku dziennym a moderatorzy chyba nie istnieją....z resztą po co pisać,każdy kto był ,to widział...ja już nie zamierzam zmieniać na razie,pozdro.
    • Gość: angela Re: kamerkiShow.tv IP: *.ap-media.pl 19.12.13, 16:55
      wolę liveshow.pl/ref/angelika
      • Gość: grześ Re: kamerkiShow.tv IP: *.tylda.net 23.12.13, 15:07
        Osobiście polecam stronę WILDSHOW.TV Od dawna odwiedzam tą stronkę i już się chyba uzależniłem;) Laski są świetne! cycki - duże, małe jakie tylko sobie zapragniesz. Konkretne dziewczyny!!!
        • Gość: obsikanytwister Re: kamerkiShow.tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:41
          na ls jest kapa i same siusiory
          • Gość: kenio!!!!!! Re: kamerkiShow.tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 08:52
            Dla mnie kamerkishow są najlepszym tego typu portalem:) I mam nadzieje ze będzie większym portalem od su.
    • starki75 Re: kamerkiShow.tv 08.02.14, 19:50
      Te wszystkie polskie serwisy zrobione są podobnie do siebie i to samo oferują, a niedawno doszła międzynarodowa strona z sex kamerkami, która oferuje trochę więcej. Kobiety są śmielsze i nie czekają tylko na tokeny oraz jest duży wybór bo ponad 300 dziewczyn w jednym czasie na czacie i są też egzotyczne z całego świata. Rejestracja jest darmowa. Dla zainteresowanych podaję link: Sex czat
    • Gość: lubiecipki Re: kamerkiShow.tv IP: *.toya.net.pl 01.03.14, 18:19

Ja chce tylko na kamerkishow:) Jest tam rodzinna atmosfera i swietni ludzie:D
    • Gość: Malicja Re: kamerkiShow.tv IP: *.toners.bg 09.06.14, 22:52
      Nie wiem, które kamerki są najlepsze jak ma się kasę, ale ja akurat nie mam zamiaru płacić (zresztą nie mam kasy, bo jestem studentką;p). Na sex-webkamera.com/ mogę sobie oglądać do woli. Jedynie wyskakuje okienko żeby założyć konto, ale ja zawsze naciskam klawisz "ESC" i to wyłączam i mogę dalej oglądać:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka