Dodaj do ulubionych

Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nago

25.06.13, 09:57
Witajcie,
jestem wykształconym 40-letnim facetem. Mam ciekawą pracę, pasję, wspaniałe dzieci. Jestem rozwiedziony i czasem czuje się samotny. Z powodu pracy, dzieci nie mam ochoty na stały związek, a może to sobie wmówiłem. W każdym razie szukam kobiety, która
woli wędrówki ppo lasach i łąkach niż centrum handlowe, z którą można pogadać o przeczytanych książkach, z którą można pooplac się nago, co jest taka jedność z przyrodą moją pasją.
Zapraszam
Pozdrawiam,
Zapach Lasu 1
Obserwuj wątek
    • zapachlasu1 Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nago 25.06.13, 10:20
      Do mojego wątku dodam jeszcze kilka faktów o sobie. Uwielbiam poezję i piosenki Agnieszki Osieckiej. Zakochany jestem w poezji Gałczyńskiego, a do leśniczówki Pranie mógłbym jeździć co dzień.
      Ostatnio przeczytałem wreszcie po trzecim podejściu "Mistrza I Małgorzatę". Siedzi ta powiesć we mnie, spokoju nie daje. Nocami oglądam serial Wojtyszki na jej motywach z mistrzowskim Holoubkiem jako Wolandem.
      I fajnie byłoby z kimś dzielić rozmowy, popijając nieśpiesznie piwo. :-)
      • Gość: kaja.120 Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 22:25
        Marzę o poznaniu faceta, który sam wychowuje dzieci, bo ja nie mam własnych. !!!Nie jestem przekonana do tego opalania, ale.... Chętnie Cię poznam, skąd jesteś ? napisz na : kaja.120@gazeta.pl
    • Gość: naturysta93 Blog naturysty IP: *.rwd.prospect.pl 09.07.13, 13:29
      Zapraszam do czytania blogu oraz na fanpage przekaż znajomym, może dzięki niemu ktoś się przekona do naturyzmu i będziesz miał możliwość spotykania się z nimi w tym charakterze ;)
    • Gość: Biennen Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag IP: 89.228.120.* 10.07.13, 21:11
      Zapachlasu...czy Ty jesteś jeszcze "aktualny"?.....
      • zapachlasu1 Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag 11.07.13, 07:17
        Tak
        • Gość: Biennen Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag IP: 89.228.120.* 11.07.13, 17:14
          a jakiś kontakt?
          • zapachlasu1 Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag 12.07.13, 15:27
            A mogę wiedzieć z kim mam przyjemność?
            • Gość: Biennen Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag IP: 89.228.120.* 12.07.13, 15:54
              Dziwne pytanie... Przecież wiemy o sobie tyle samo.
              Chciałam kontakt mailowy żebyśmy mieli właśnie tę przyjemność poznawania bliższego:-)
              • zapachlasu1 Re: Poznam na spacery, do rozmów, do opalania nag 12.07.13, 15:55
                Bardzo proszę:
                zapachlasu73@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka