24.10.13, 11:59
Szukam kochanka, dyskretnego, bez problemów emocjonalnych które usilnie będzie przelewał na mnie, grubość portfela nie ma znaczenia, czysty, zadbany, pachnący, najlepiej z Warszawy lub okolic. Wiek ok. 30, wysoki, najlepiej brunet. Mile widziane własne M. oraz zdjęcie na początek
- Podpisano: Mała Krępa Niewywrotna ;) lat 26
Obserwuj wątek
    • mariuszxp12 Re: szukam :) 29.10.13, 14:19
      napisz mariusz8132@op.pl
    • Gość: Karol Re: szukam :) IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.10.13, 21:02
      Cześć :)
      Napisz do mnie na 3timesyou@gmail.com
      Pogadamy :)
    • Gość: joker81 Re: szukam :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 16:28
      hej
      jestem 32 latkiem z okolic Mińska, 190 cm, 94 kg, zielone oczki, bez zbędnego owłosienia, z zajebistym poczuciem humoru i... ogromną ochotą na... nawiązanie znajomości z kobietą która wie czego chce...
      co więcej o mnie... wykształcenie wyższe, pracuję w handlu i zajmuję się dystrybucją... ZABAWEK dla dużych chłopców :P
      pewnie masz już setki podobnych wiadomości ale spróbuję Cię zainteresować swoją skromną osobą...
      bardzo chciałbym nawiązać z Tobą ciekawą i gorącą znajomość... :P
      tym czasem nie pozostaje mi nic innego jak poczekać na wiadomość od Ciebie (wraz z króciutkim ale szczegółowym opisem :) joker81@op.pl
      pozdrawiam
      Tomek :*
    • Gość: minetka Re: szukam :) IP: *.siedlce.vectranet.pl 31.10.13, 17:18
      zorro69@amorki.pl
    • Gość: Jan Kujawski Re: szukam :) IP: *.free.aero2.net.pl 29.11.13, 16:24
      Cześć w piątek! Masz ochotę wyskoczyć na kawę albo do kina ; ) ? Fajny nick: mała-krępa-niewywrotna. Brzmi jak nazwa jachtu : ) pozdrawiam Jan - wysoki brunet z własnym M z Warszawy
    • maly95615 Re: szukam :) 29.11.13, 20:30
      Chętnie się spotkam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka