ewkow20 16.07.15, 23:39 juz czas...??? szukam delikatnego Pana z okolic Warszawy... ktory wprowadzi mnie w swiat rozkoszy spoznione kochanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosinski.1980 Re: moze..??? 17.07.15, 09:22 Witam Cie Mam 40 lat jestem żonaty i jestem romantykiem Jeśli jestes zainteresowana napisz na adres Kosinski.1980@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
daady Re: moze..??? 17.07.15, 09:50 Witaj...Ewo? Jestem 40 letnim mężczyzną z Warszawy. Kulturalnym i doświadczonym. Jeśli pragniesz tak jak piszesz aby wprowadzić Cię delikatnie w Świat Rozkoszy to uważam że mogę podjąć się śmiało tego zadania. Doświadczenie, cierpliwość, delikatność w stosunku do Ciebie i zrozumienie w tej całej sytuacji uważam za najważniejsze. Bez zbędnego pośpiechu, przy odpowiedniej muzyce możemy spróbować magii dotyku i namiętności. Pokażę Ci powoli dokładnie jak dawać siebie i brać jednocześnie, jak czerpać nieprzerwanie nieopisaną rozkosz we dwoje. Mam 180 cm wzrostu, wysportowany i zadbany, bez nałogów. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata1995 Re: moze..??? IP: *.devs.futuro.pl 18.07.15, 10:15 Poznam chętnego mężczyznę na seks bez sponsoringu, mój email: renata.seks@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
asmo4u Re: moze..??? 18.07.15, 15:09 Witaj. Mam na imie Piotr mam 23lata Wysoki 190cm, szczupły chetnie bym sie z toba spotkal jesli jestes zainteresowana odezwij sie. Asmo4u@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: moze..??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.15, 11:47 marek spotkajmy sie podaj maila to wysle fotke miłrgo dnia Odpowiedz Link Zgłoś