Dodaj do ulubionych

uschnę - trudno

07.08.15, 20:47
chciałam mieć przyjaciela i kochanka , nie oczekuję cudów i modela z Top Model .
Sama mam 42 lata i krągłości , rodzinę i te wszystkie pierdoły z tym związane .

myślałam że mogę znów poczuć podniecenie , motylki - myliłam się bardzo ........
Obserwuj wątek
    • swrkmk Re: uschnę - trudno 07.08.15, 20:57
      pawel.pawel123@onet.pl
      odezwij się a może się cos odmieni. jeśli nie przeszkadzają Ci młodsi bo mam 27 lat. Pozdrawiam
    • lukasz19latt Re: uschnę - trudno 07.08.15, 21:02
      Witam,nazywam się lukasz.Mam 19 lat.skończyłem liceum.Jestem prawiczkiem,który nie posiada doświadczenia,ale spełnię każdą Pani prośbę oraz marzenie związane z seksem. lukasz58@onet.pl

• Gość: marek Re: uschnę - trudno IP: *.bb.online.no 07.08.15, 21:37
      wita moze sie spotkamy marek miłęgo dnia pisz na gregor120270@op.pl
    • zielona.mala.mi Re: uschnę - trudno 07.08.15, 21:37
      chłopaki dzięki ale za młodzi jesteście :)
      • lukasz19latt Re: uschnę - trudno 08.08.15, 02:55
        Kobiety nie wolą młodszych?myślałem,ze pasuje Ci młody chłopak,którego będziesz mogla ujeżdżać.Napisz do mnie,to sobie pogadamy poważnie. :)
    • Gość: Damian Re: uschnę - trudno IP: *.szczecin.mm.pl 08.08.15, 14:10
      Witam
      Chętnie Cię poznam, 22 lata 190 wzrostu, email: witsonal@vp.pl
    • slodkibardzo Re: uschnę - trudno 08.08.15, 14:20
      Szukam czułej , namietnej kochanki , goracego romansu , a może..................................... kto wie -)))))
      Poznam ciekawą, atrakcyjną dziewczynę/kobietę, z dużą dozą uroku osobistego i inteligencji, szukającą interesującej i inspirującej relacji bez wielkich słów i zobowiązań. Jestem dojrzałym mężczyzną którego inteligencja, higiena, kultura i wygląd nie powinny Cię rozczarować ;)
    • prosty_facet dlaczego się myliłaś ? 08.08.15, 16:25
      zielona.mala.mi napisała:

> chciałam mieć przyjaciela i kochanka , nie oczekuję cudów i modela z Top Model
      > .
      > Sama mam 42 lata i krągłości , rodzinę i te wszystkie pierdoły z tym związane .
      >
      > myślałam że mogę znów poczuć podniecenie , motylki - myliłam się bardzo .......
      > .

Może wyjaśnij, o co chodzi ?
    • pako333 Re: uschnę - trudno 08.08.15, 19:34
      Napisz proszę na pako333@gazeta.pl
      może da się przywrócić motylki....pozdrawiam
    • pinus19 Re: uschnę - trudno 08.08.15, 23:41
      A ja, 56-latek w monotonnym związku szukam przyjaciółki (mężatki) będącej w podobnym związku (wiek nieistotny). Przyjaźń, romans. Wszystko co ubarwi monotonię, sprawi, że do szarości codziennej wprowadzimy trochę kolorów, uśmiechu radości ze spotkania, spędzonego razem czasu. Wszystko co zapragniemy wspólnie. Mogę zaprosić do siebie na miłe weekendy nad morzem ;)
      Czy takiego faceta szukasz?
    • gordong81 Re: uschnę - trudno 09.08.15, 09:36
      Witaj

Jeżeli nadal szukasz napisz prosze. mam 34 lata wesoły uśmiechniety i chyba przystojny ;]
      gordong81@wp.pl
    • Gość: Maciek Re: uschnę - trudno IP: *.barcelo.com 09.08.15, 12:58
      Cześć,
      Nawet nie wiesz jak treść Twojego ogłoszenia jeat mi bliska...jestem w związku jednak brakuje mi bliskości namiętności i pieszczot. Szukamm kobiety z którą oprócz uprawiania seksu bedę mógł pójść ma spacer do kina czy do teatru, który uwielbiam. Mieszkam w Otwocku obok Warszawy. Jestem wysokim blondynem z zielonymi oczami. Podobam się dziewczynom, ani gruby ani chudy. Jeżeli chodzi o seks to preferuje długie i namiętne pieszczoty...mam doświadczenie z dojrzałymi kobietami i potrafię dać Ci ro czego oczekujesz. Mam 27 lat ale jestem dojrzałym emocjonalnie facetem, który wie czego chce. Jeśli szukasz kogoś z kimś możesz odlecieć od codzienności po prostu napisz. Jeżeli podejdziesz do mnie bez uprzedzeń to możemy dać sobie wzajemne ciepło i dyskretną ekscytację której szukamy. Najbardziej u kobiet podnieca mnie intelekt nie jestem idealny i takiej kobiety też nie szukam;) P.S uwielbiam bieliznę erotyczną. Nie jestem egocenteykiem i wiem gdzie leży granica brania i dawania, pozatym mój szczyt możliwości i Twój potrzeb jest w stanie nam dać coś czego nie będziemy żałować...mam nadzieje, że rozważysz moją propozycje. Gwarantuję również higienę i dyskrecje.
      Buziaki Maciek.
      • Gość: Maciek Re: uschnę - trudno IP: 213.99.23.* 10.08.15, 12:12
        Gdybyś się zdecydowała moj adres to tylkodlaciebie198@wp.pl . Jeśli się odezwiesz gwatantuje Ci, że wyrwe Cie z szarości, a podniecenie osiągnie zenit.
        Buziaki Maciek.
    • darek1979krasnystaw Re: uschnę - trudno 10.08.15, 08:00
      hej co powiesz na znajomość z 36 latkiem?
    • Gość: Krzysztof Re: uschnę - trudno IP: 78.133.226.* 10.08.15, 16:09
      hm, ciekawe.
      naucz się odmawiać.
    • Gość: Robert Re: uschnę - trudno IP: *.play-internet.pl 10.08.15, 20:07
      Myśl że tak ja Robert 37 lat, napisz Rob577@wp.pl
    • templariusz30 Re: uschnę - trudno 10.08.15, 23:22
      Witaj,jestem Marcin 29 lat,chętnie Cię poznam,wiem czego Ci brakuje,dobrego,namiętnego seksu z dreszczykiem,tak samo jak i mi,jestem wolny,samotny,szczupły,175 cm wzrostu,szatyn,nie palący,nie pijący.
      Chętnie zostanę Twoim kochankiem,uwielbiam dojrzałe kobiety z ciałkiem mmm i aktualnie nie mam żadnej przyjaciółki. Napisz do mnie,czekam i Pozdrawiam.
    • opolskifacet Re: uschnę - trudno 11.08.15, 13:41
      napisz na opolski@poczta.onet.pl (do zbyt młodych nie należę)
    • Gość: gosć Re: uschnę - trudno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.15, 01:16
      witaj.chętnie cię poznam.moj mail grzesx83@wp.pl
      odpisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka