laptopek 05.01.09, 08:34 nowy rok, nowy tydzień, nowe wątki ... co tam u was słychać? jakieś postanowienia? zmiany? że o gofrach na rozgrzewke nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colette Re: nowy rok ... 05.01.09, 17:14 Witam w Nowym Roku! oby wbrew prognozom był dla nas pomyślny! Trochę mnie tu nie było, więc jedynie minimalnie nawiązując do zapodanego przez Ciebie tematu pozwolę sobie zapytać, w celu zaspokojenia mojej niezdrowej ciekawości: czy pod moją nieobecność byliście na tych mojavowych gofrach "w przyszłym tygodniu"? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 05.01.09, 19:11 Colette, przecież gofry maja być "w przyszłym tygodniu" :-)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy rok ... 05.01.09, 21:02 super! "przyszły tydzień" zawsze aktualny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nixie Re: nowy rok ... 05.01.09, 23:03 helo dziewczęta :) jak colette wróciłaś do żywych to proponuję (niezależnie od tego co będzie w "przyszłym tygodniu" ;) rewanż gofrowy za te ostatnie gofrusie w gb :) Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 06.01.09, 08:11 o tak, tak! rewanże z tymi którym coś jesteśmy dłużni pierwsze spotkanie z tymi którzy jeszcze nie wyszli z cienia w nastepnym tygodniu oprócz 13tego pasuje mi każdy dzień Odpowiedz Link Zgłoś
colette Re: nowy rok ... 06.01.09, 17:52 ależ ja byłam cały czas wśród żywych. jedynie mój komputer bez uprzedzenia kopnął w kalendarz, a że grudzień obfity był w różne niespodzianki, to nie miałam czasu nabyć nowego. Ale gdy tylko dokonałam zakupu, to od razu popędziłam wprost do Was :-D Jeśli chodzi o gofry, to ja zawsze chętnie! W tym tygodniu mam mnóstwo czasu - w następnym już niekoniecznie, ale może się uda wpasować. Z najbliżego weekendu mam sobotę jeszcze wolną. Może więc coś w okolicach weekendu? Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: nowy rok ... 06.01.09, 08:56 Ustalcie dziewczyny jakiś termin. Ja się postaram dołączyć. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: nowy rok ... 06.01.09, 13:38 Mocno. Słowo Singla. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: nowy rok ... 06.01.09, 17:57 Mam nowy kalendarz. innych znacznych zmian nie zaobserwowano;) Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 08.01.09, 08:51 Pozdrawiam skoro świt. Ja i moje 0.67 promila :-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave777 Re: nowy rok ... 08.01.09, 09:12 Promile jakieś poranne? Powiedz coś więcej...Zaciekawiony jestem ogromnie. eM. ___ Here: every eye is a mirror Here: every act is a crime Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 08.01.09, 10:09 To są nie nowe poranne tylko wczorajsze jeszcze... a zawsze myślalam ze mało pijaca jestem :-) A alkomat fajna sprawa, muszę nabyć sobie zabaweczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: nowy rok ... 08.01.09, 20:42 robię ...w za zawartość sanek w kuligu, kumpela pierwsza znalazła.. Chętna? Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 09.01.09, 08:01 a to taki kulig w duzych saniach ciągniętych przez konia czy na saneczkach za traktorem i wroce cała mokra? bo ja juz starsza pani jestem i wygodna :-))))))))))))))))))))))))))) a reszta naszego towarzystwa nie jest chętna? Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: nowy rok ... 09.01.09, 09:52 duże sanie dla wygodnych, za nimi zwykle kuligowe. Jest jedno czy dwa miejsca..chetnych sporo...i lat minut, bo to prawie zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 09.01.09, 11:12 a jeszcze sie zapytam co to za ludzie? dorosli, studenci, dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: nowy rok ... 09.01.09, 12:03 dżisus....z dziećmi ani dziadkami nie jeżdżę, moje podwójne naście;))+-10 Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 09.01.09, 16:02 no co :-) lubie wiedzieć. może przedszkolanka jesteś i będzie 30 rozwrzeszczanych bahorków, ups... przepraszam 30 naszych ukochanych milusińskich a reszta śpi niezainteresowana ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mozdzerka Re: nowy rok ... 09.01.09, 16:53 uchowaj boziu. ani ja przedszkolanka ani oni małolaty. patrzę za okno i zupełnie niekuligowo...ech Odpowiedz Link Zgłoś
laptopek Re: nowy rok ... 09.01.09, 20:41 i kulig przeszedł koło nosa. śnigu ni ma Odpowiedz Link Zgłoś