iglak16 02.12.09, 15:13 Poszukuję dobrych samochodów (takie do max. 8 lat, atrakcyjna cena, wiarygodne)w bialskich komisach, polecicie mi kilka dobrych punktów w miescie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
globtroter76 Re: komisy aut 02.12.09, 15:45 W Białej to chyba tylko stare VW z dużym bakiem i tdi się sprzedają z wiadomego powodu, wystarczy spojrzeć na Bialskie ulice :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: komisy aut 02.12.09, 23:42 szczerze? wiem dużo na ten temat :) a w skrócie Odpowiedz Link Zgłoś
globtroter76 Re: komisy aut 03.12.09, 11:33 Przerabiałem kupno samochodu i akurat nie w Białej i komis raczej omijaj... lub nie wybieraj się tam bez miernika grubości lakieru ;) lepiej prywatne ogłoszenia lub używane ale z salonu... Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: komisy aut 03.12.09, 12:28 Tak jak kolega wyżej - radzę iść po używany - do salonu. Ja prócz tego, że przerabiałam "incydent" z "naprawdę dobrym samochodem - okazją" z komisu :) - mam znajomego, który się tym zawodowo zajmuje. chcesz pojeździć - nie idź do komisu - tym bardziej tu, na wschodzie, w terenach przygranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
iglak16 Re: komisy aut 04.12.09, 08:27 Ok dzieki panowie, tak myslalem, ze komisy sa nie za ciekawe do kupna auta. Odpowiedz Link Zgłoś