nnely 23.01.11, 14:18 gdzie chodzicie na aquaaerobic?gdzie warto wybrać sie na zajęcia - kraszak,awf,czy biawena? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciajka Re: aquaaerobic BP 02.03.11, 16:53 Hej, 2 tygodnie temu byłam na basenie na bawienie, ćwiczenia są bardzo meczące i naprawdę na drugi dzień nie mogłam rąk podnieść do góry. Ja jestem młodą osoba mam 25 lat a przychodzą tam osoby po 40 wiec to nie dla mnie grupa. Obecnie jestem na etapie poszukiwań klubu oferującego zwykły aerobik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciajka Re: aquaaerobic BP 03.03.11, 10:27 Jesli jest ktos zainteresowany aerobikiem to zapraszam na priv w grupie zawsze ciekawej. A ja dopiero robie obeznanie w tej materii a po zimie warto zmienić opony z zimowych na letnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5207 Re: aquaaerobic BP 28.08.11, 10:04 Witam. Chciałam zapytać czy byłaś może na którymś z basenie na aqua aerobicu ? Tez planuje od września zacząć chodzić,ale nie mam nikogo kto by podpowiedział gdzie lepiej? Była bym wdzięczna za podp. Odpowiedz Link Zgłoś