zielony_beret 18.01.06, 20:17 nikt nic nie pisze..kotek chyba zmarł..Aga się chyba zacharowała..browanx zapił...jerry zawarszawkował...a ja??????? mam sesję AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ktos mnie uratuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta76 Re: nudzi mi się :/ 18.01.06, 20:57 Ja też się nudzę :( Dziecko śpi , mąż też . Masz jakiś pomysł na nudę ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: nudzi mi się :/ 18.01.06, 21:13 Szukasz ratunku przed nudą czy sesją :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nudzi mi się :/ 18.01.06, 21:49 romanko i jedno i drugie :> żeby ktoś zdał za mnie egzaminy i żeby wieczorem była fajna dyskusja - odstresowująca :D tak na chwilę się oderwać ,od tego wszystkiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
romanko1 Re: nudzi mi się :/ 18.01.06, 22:51 Z pierwszym nie da rady,musisz walczyc sama,ale drugie czemu nie,da się zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mix1970 Re: nudzi mi się :/ 19.01.06, 01:09 Się niech nie nudzi, uczyć się ma, niech sie uczy, i pozdrowienia przyjmie na trudny czas od dawno niepiszącego mixa, niech WAM się wszystkim...A prawdą jest, że za dużo ostatnio nie piszecie, a szkoda, bo fajnie piszecie...Do roboty więc,sesję zaliczyć i ...do komputerka. Jeszcze raz wszystkich w Białej pozdrawiam serdecznie.Kciuki trzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nudzi mi się :/ 19.01.06, 16:32 dzięki :PPPPPP jeszcze kopa na szczęscie <nastawiam pośladki> mam nadzieję ,że pozaliczam i pozdaje wsio :/ narazie taka wyuczona jestem ,ze mi mózg paruje :/ ( to ja mam jeszcze mózg??) Odpowiedz Link Zgłoś