Dodaj do ulubionych

mała sonda - co wybrac

14.12.06, 15:28
Mam potrzebe kupienia sobie czegos slodkiego, otulajacego, waniliowego. Zastawawiam sie nad Dolce Vita, L Lolity i Kenzo Amour. Dzis pachne DV z probeczki i dobrze mi caly dzien, wczoraj testowalam L i tez bylo super a Amour to takie zastepstwo dla Addicta, ktorego lubie ale juz mialam wiec wolalabym cos innego. Pomozcie wybrac, moze cos jeszcze warto powachac?
Obserwuj wątek
    • kenzoania Re: mała sonda - co wybrac 14.12.06, 15:34
      ja DV lubię bardzo bardzo:), w Amour coś mi nie pasuje a L Lolity niestety nie
      znam:) Tak więc myślę że z Dolce Vitki będziesz zadowolona.
    • nevada87 Re: mała sonda - co wybrac 14.12.06, 15:35
      Tak się składa ,że mam wszystkie trzy zapachy:) ,ale najbardziej zachwyca mnie
      DV (mam wersję edt w kulistym flakonie) DV jest bardzo otulające ,ale nie
      przytłaczające , słodkie , świąteczne , kojarzy mi się z dzieciństwem , to mój
      hit i zapewne będę nim pachniała w święta:) (w dodatku wersja edt pachnie na
      mnie długo i pomimo mroźnych wiatrów na dworze cały czas ją czuję:))
      Kenzo jest troszkę duszne ,czasem drażniące ,ale też piękne ,ale już nie tak
      czyste jak DV...
      Lolita L ciepła , słodka , ciasteczkowa i czasem mnie drażni;), zapach troszkę
      bez klasy , po prostu ,,ciasteczko'';)
      Zdecydowanie wybrałabym Dolce Vita :)
      • lucapuka Re: mała sonda - co wybrac 14.12.06, 16:17
        No to i ja się przyłączę do peanów na cześć Słodkiego Życia! 3:0 dla Dolce Vita.
        • benita5 oczywiscie DV :) 14.12.06, 16:23
    • wiolinka100 Re: mała sonda - co wybrac 14.12.06, 16:28
      Ja tez oddaję głos na DV, którą to mam w planie...
      • rawita7 Re: mała sonda - co wybrac 14.12.06, 23:37
        Dolce Vita :D Jedyny z wymienionych przez Ciebie, który naprawdę ma klasę.
        Chociaż określenie otulający i waniliowy średnio mi do niego pasuje. Gdybym
        szukała ewidentnego waniliowego słodziaka, wybrałabym L.
    • milena.rl Re: mała sonda - co wybrac 15.12.06, 00:27
      DV ma klasę. L i Kenzo Amour będzie niedługo nosić pół miasta i wszędzie bedzie
      słodko jak w ciastkarni.
    • elve Re: mała sonda - co wybrac 15.12.06, 01:44
      oczywiście L. nigdy nie będzie nim pachnieć pół miasta, bo wbrew pozorom to coś
      znacznie trudniejszego niż "ciacho". DV się do L nie umywa, jest przy nim nijaka :D
      • renia.renia Re: mała sonda - co wybrac 15.12.06, 18:41
        L i jeszcze raz L, dla mnie wielkie odkrycie tego roku.
    • kalia_t Re: mała sonda - co wybrac 15.12.06, 13:39
      L zdecydowanie:-) z innych godnych przetestowania polecam Jaipur Saphir, Fendi
      EDT(w prostokątnym leżącym flakonie), Brit Gold, Trouble:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka