aga9001 28.03.06, 07:17 Dlacezgo lubimy wiosnę? 1. Bo ładnie pachnie 2. Daje szansę na wprowadzanie zmian 3. Cudna jest :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx Re: Wiosna............ 28.03.06, 08:12 4. Można się zakochać:))) 5. Jest ciepło i przyjemnie. 6. Poprawia nastrój. Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: Wiosna............ 28.03.06, 15:55 wszystko sodzi sie do zycia. Sloneczko swieci....Jest poprostu cudownie.....Wiosno nie zapominaj o nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: Browanx 28.03.06, 17:59 Wiosna, wiosna... trawka się zieleni ... :D A tu taka cisza, sam mam pisać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom1 nie wiem jak Wiosna ale 29.03.06, 00:29 "(...)LATO ZWYKLE PRZYJEŻDŻA MOTOCYKLEM!(...)" Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nie wiem jak Wiosna ale 29.03.06, 07:58 Wiosna... Wszystkie brudy wyłażą spod śniegu. Tony śmieci w lasach,psie kupy pod blokami,butelki po piwie,po wódzie,po napojach,zużyte pampersy,paczki po papierosach,przegnita bura trawa,zdechłe ptaki i inne potwory. Wszechobecne błoto.Sąsiedzi stoją po kolana w wodzie, wypychając swoje audióweczki i golfiki na letnich oponach,zassane przez bagno.A ja mam to cholerne szczęscie,że zawsze muszę im pomagać. wiosna... dziury w asfalcie,wielkosci krateru na Marsie.Samochody wpadające w te dziury jednym z kół i rozbryzgujące kałuże na ubrania przechodnów. Zapadnięte chodniki,po kostki wody,mokre buty,grypa,kaszel,katar,chusteczki higieniczne,zasmarkane,walające się po wszystkich ulicach,mgła,deszcz wiosna.... topniejący śnieg,zalane działki,piwnice,powódz. budzące się do życia robactwo: kleszcze,komary,muchy i inne dziady. wiosna.. lecący nocą,klucz gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: nie wiem jak Wiosna ale 29.03.06, 08:30 Ależ marudzisz, jutro będzie lepiej;D Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nie wiem jak Wiosna ale 29.03.06, 20:14 browanx napisał: > Ależ marudzisz, jutro będzie lepiej;D tak mówisz? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nie wiem jak Wiosna ale 30.03.06, 21:35 browanx napisał: > Ależ marudzisz, jutro będzie lepiej;D > browanx??? miało być lepiej!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: nie wiem jak Wiosna ale 02.04.06, 00:58 zielony_beret napisała: > browanx napisał: > > > Ależ marudzisz, jutro będzie lepiej;D > > > browanx??? > miało być lepiej!!!! > :( I co? Nie jest? Będzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
carolyna Re: nie wiem jak Wiosna ale 29.03.06, 15:29 to się nazywa optymistyczne nastawienie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: nie wiem jak Wiosna ale 31.03.06, 11:50 jaki piekny obraz ... fiu fiu fiu ... oj chyba komus ciezko sie wstalo Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: nie wiem jak Wiosna ale 31.03.06, 20:46 pisałam już ,że byłam "po nocy" :> znaczy pracowałam ciężko,i miałam ciężką noc. Chociaż szczerze mówiąc,wiosna wogóle nie jest piekna.Wystarczy wyjżeć przez okno :/ ,ewentualnie udac się na wycieczkę rowerową za miasto...bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Wiosna............ 04.04.06, 21:46 bo sezon rowerowy mozna zaczac ;D Odpowiedz Link Zgłoś