29.09.04, 12:24
Dziewczyny stosujące Harmonet - co sądzicie o tych tabletkach?
Z góry dziękuję za opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: HARMONET IP: *.netlan.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 12:38
      ja je biore, teraz drogie opakowanie koncze, moze sa ok ale zobaczysz jak ci
      kasa z portwela bedzie ubywac, sa drogie
      • ami670 Re: HARMONET 29.09.04, 12:42
        Biorę je trzeci cykl. Nie mam mdłości (po Diane 35 miałam). Nie przytyłam (po
        Rigevidonie tak). Także toleruję nienajgorzej. Tylko ochota na seks spadła mi
        do zera. Więc znów czeka mnie zmiana tabletek. sad
    • Gość: Karolina Re: HARMONET IP: *.kdpw.com.pl 29.09.04, 12:49
      Ja już biorę prawie rok. Dla mnie jest to pierwszy rodzaj pigułęk, jaki
      zaczęłam stosować. Jestem z niego zadowolona. Harmonet ze wszystkich leków
      antykoncepcyjnych dostępnych na naszym rynku nafaszerowany jest najmniejszą
      ilością hormonów. A cena jest zbliżona do pozostałych. Ochota na seks podobno
      zawsze przy tabletkach jest niższa.
      Ale to jest indywidualne podejście.
      • mag26nov Re: HARMONET 29.09.04, 17:39
        brałam Harmonet przez pięć miesięcy,a od tego cyklu zaczynam inne pigułki.
        zdecydowałam się na zmianę, bo okropnie pogorszyła mi się cera po Harmonecie.
        nigdy nie miałam problemów z pryszczami, a od tych tabletek po prostu mnie
        wysypywało. miałam też wrażenie,że utrudniały mi schudnięcie, ale podobno
        podczas brania hormonów bardzo trudno jest stracić troche kilogramów (choć jak
        już było wspomniane, Harmonet zawiera minimalną dawke hormonów).
        pamietaj jednak, ze każdy reaguje inaczej.
    • allumeuse_21 Re: HARMONET 05.10.04, 11:44
      naczytalam sie tego wszystkiego i chce zmienic piguly z logestu na harmonet.
      troche sprobowac. po logescie przytylam 6kg i wogole nie moge sie tego pozbyc.
      biore bo z przerwami od jakichs 4 lat. jaka jest roznica cenowa miedzy logestem
      i harmonetem? wydawalo mi sie do tej pory ze logest jest najdrozszy? boje sie
      ze jak napisala ktoras z was cera mi sie zepsuje, nie wiem na co zmienie wtedy,
      ale jak na razie zrobilam sie tak gruba ze wogole antykoncepcja nie bedzie mi
      nie dlugo potrzebna bo moj chlopak nie bedzie mogl na mnie patrzec big_grin libido
      oczywiscie na najnizszym mozliwym poziomie ale walcze z tym.
      • zasi Re: HARMONET 05.10.04, 17:09
        Ja biorę Harmonet 1,5 roku, to moje pierwsze piguły anty. Lekarz mi przepisał i
        tak zostało. Nie przytyłam, nie miałam problemów ze skórą. Niestety libido
        spadło, a na nogach zaczęly się pojawiać pajączki. No i nie wiem, czy w związku
        z tym, ale z bujnej czupryny na głowie została marna klapnięta kępka sad
        Kupowałam w aptece Carrefur w Krakowie za 29,90zł Teraz rzuciłam i myślę co
        dalej...
    • Gość: aga Re: HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:41
      ja biore doiero osmy dziensmile ale z tego co tu czytam to juz po pierwszym cyklu
      mam ochote je zmienic.. moja przyjaciolka tez je zazywa i jest zachwycona, nie
      przytyla, cera super, samopoczucie tez, to zalazy wszystko od osoby. nie wiem
      natomiast czy to zwiazane jest z tymi tabletkami ale od kiedy je zazywam
      odczuwam okropne pieczenie podczas stosunku...
    • ostinka Re: HARMONET 06.10.04, 15:37
      Biotę je 2 lata, cere zawsze miałam kiepską - to bez zmian, nie przytyłam,
      czuję się świetnie, libido wielkie, żadnych spadkow formy, polecam. W Wa-wie
      kosztuje już prawie 40 zł za opakowanie.
    • Gość: agat Re: HARMONET IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:19
      Wzięłam 3 opakowania i zmieniam - mam okropne kłopoty z cerą, jak nastolatka (
      a bliżej mi do 30-stki ).
      • Gość: kasia Re: HARMONET IP: *.ols.vectranet.pl 06.10.04, 21:19
        ja tez odstawilam i nie wiem co dalej??
        • zasi Re: HARMONET 07.10.04, 17:07
          Cóż, ja na razie uważam i gumki (bez entuzjazmu) Nie wiem, czy z moją
          skłonnością do zylaków będę mogła brać hormony, ale rozważam Evrę. Tutaj jest
          obszerny wątek na ten temat:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=11343372

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka