asia744 06.04.06, 08:58 Czy ktos mógłby mi udzielić informacji gdzie prywatnie i w jakie dni przyjmuje dr Anna Maleszyk? Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_beret Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 09:52 A co ona leczy? bo cos mnie głowa ostatnio boli. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 09:59 szukałam w "słowie podl." - nie ma :/ chyba Ci nie pomogę :/ ale zapewne mozemy liczyć na pomoc naszych wspaniałych forumowiczów ,i ktos zaraz nam odpowie :D prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bjkor Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 10:48 nazwisko jest mi znane ale nie wiem gdzie przyjmuje. Ale ciekawe że nie ma jej w rejestrze lekarskim www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd Odpowiedz Link Zgłoś
asia744 Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 10:52 Jest w rejestrze lekarskim. www.nil.org.pl/xml/nil/rejlek/hurtd Odpowiedz Link Zgłoś
asia744 Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 10:55 Przepraszam, ale przekręciłam jedną literę w nazwisku, chodziło o dr MALESZYK. Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: dr Anna Meleszyk 06.04.06, 22:57 przyjmuje na terebelskiej, bodajze we wtorki. nie pamietam nr, ale to jest w tym bloku na roku terebelskiej i krolowej jadwigi, gdzie jest kilka gabinetow lekarskich. tel. 509 087 137 osobiscie nie polecam. imho malo kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś
asia744 Re: dr Anna Maleszyk 07.04.06, 12:02 Dziękuję za informację. Mogę zapytać dleczego nie polecasz? Jakieś złe doświadczenia? Kto Twoim zdaniem jest kompetentny? Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: dr Anna Maleszyk 07.04.06, 16:48 asia744 napisała: > Dziękuję za informację. Mogę zapytać dleczego nie polecasz? Jakieś złe > doświadczenia? Kto Twoim zdaniem jest kompetentny? dlaczego niekompetentna? o cytologie trzeba sie upominac, o badaniach piersi to juz w ogole mozna zapomniec, pigulki przepisuje od reki, zadnych badan watroby itp. jej zdaniem diane-35 jest srodkiem antykoncepcyjnym [sic!]i mozna ja zazywac przez nieokreslony czas. i jeszcze pare kwiatkow by sie znalazlo. poza tym bardzo sympatyczna kobieta, moze sie umowic nawet na 21., jezeli nie masz czasu wczesniej. i sa osoby, ktore ja bardzo chwala. jak to juz z lekarzami bywa, dla kazdego co innego jest wazne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: dr Anna Meleszyk 07.04.06, 15:58 nadinka_nadinka napisała: > przyjmuje na terebelskiej, bodajze we wtorki. nie pamietam nr, ale to jest w ty > m > bloku na roku terebelskiej i krolowej jadwigi, gdzie jest kilka gabinetow > lekarskich. tel. 509 087 137 Janowska 76 ? > Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: dr Anna Meleszyk 07.04.06, 16:39 nie, to nie jest janowska. terebelska na pewno., ale ile to nie wiem ;| Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysa Re: dr Anna Meleszyk 13.04.06, 00:16 Ja wspominam panią doktor bardzo miło, nie chodziłam do niej w ciązy ale rodziłam na jej dyzurze. Pierwszy raz na oczy ja widziałam i ona mnie. Fajna babka. Tak w ogóle to wolę kobietę ginekologa niz faceta.W którym jesteś miesiącu ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysa Re: dr Anna Maleszyk 13.04.06, 14:18 To dopiero poczatek ciązy. Czy ostatecznie zdecydowałaś, jaki lekarz bedzie prowadził Twoją ciązę. Ja mam już za sobą 2 ciaże i 2 porody. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta76 Re: dr Anna Maleszyk 18.04.06, 14:18 A ja bardzo polecam :) Prowadziła moją ciążę , ciążę siostry i koleżanki . Bardzo miła , nigdy nie okazuje zniecierpliwienia(jak inni) , odpowie na wszystkie pytania . Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: dr Anna Maleszyk 19.04.06, 20:53 edyta76 napisała: > A ja bardzo polecam :) Prowadziła moją ciążę , ciążę siostry i koleżanki . > Bardzo miła , nigdy nie okazuje zniecierpliwienia(jak inni) , odpowie na > wszystkie pytania . wlasnie o to chodzi:-) zalezy kto czego oczekuje. moje kolezanki, ktotym prowadzila ciaze byly bardzo zadowolone. natomiast pozostale, w tym i ja, nie. owszem przepisuje pigulki i postinor jezeli trzeba, ale zadnych dodatkowych badan nie robi. a powinna. Odpowiedz Link Zgłoś