balboo 05.04.07, 11:32 Mam do Was pytanie czy ktoś tam studiuje? Jak tam jest, fajni wykładowcy?Napiszcie jakie macie doświadczenia z tym kierunkiem i ludźmi tam pracującymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_tee Re: Bergier-anglistyka 06.04.07, 11:55 Wykładowcy mają nie być fajni,ale mają cię czegoś nauczyć. Nauczyć po to,abyś potem sama umiała ,ewentualnie tą wiedzę przekazać. Odpowiedz Link Zgłoś
balboo Re: Bergier-anglistyka 06.04.07, 18:31 Szkoda,że w swojej odpowiedzi kierowałaś się tylko moim pierwszym zdaniem. Nie potrafisz czytać uważnie. Mała uwaga-bądź tak miła/y/ i używaj dużej litery jeśli zwracasz się do kogoś.Ok? Przynajmniej tego mnie moi wykładowcy nauczyli, szacunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: Bergier-anglistyka 06.04.07, 19:43 cafe_tee napisała: > Wykładowcy mają nie być fajni,ale mają cię czegoś nauczyć. Od kiedy jedno przeczy drugiemu? > Nauczyć po to,abyś potem sama umiała ,ewentualnie tą wiedzę przekazać. Chyba nie miałaś ani fajnych, ani dobrych. tĘ wiedzę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: Bergier-anglistyka 20.04.07, 16:01 balboo napisała: > Mam do Was pytanie czy ktoś tam studiuje? Jak tam jest, fajni > wykładowcy?Napiszcie jakie macie doświadczenia z tym kierunkiem i ludźmi tam > pracującymi. Wiesz co,kiedys podobne pytanie umiescilem na forum.Okazuje sie,ze najwieksze pochwaly dostaje pani mgr agnieszka siedlecka.Szczegolnie faceci ja wychwalaja;- ) niezla z niej laska,choc troszke sfrustrowana.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Bergier-anglistyka 20.04.07, 20:35 Fakt.Także to słyszałam:) Ale, że sfrustrowana? pierwsze słyszę. Zawsze ponoć usmiechnięta,miła i pierwsza rękę wyciąga do pomocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mexio Grunt to autoreklama 24.04.07, 15:27 Jak nie autoreklama to babska solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Grunt to nie popadać w przesadę 24.04.07, 20:41 mexio napisał: > Jak nie autoreklama to babska solidarność. zapomniałeś jeszcze o spiskowej teorii dziejów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciepan Re: Grunt to nie popadać w przesadę 26.04.07, 08:21 zielony_beret napisała: > mexio napisał: > > Jak nie autoreklama to babska solidarność. > > > zapomniałeś jeszcze o spiskowej teorii dziejów!!!! > > no i jeszcze o żydach, masonach, cyklistach i psich zaprzęgach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Grunt to nie popadać w przesadę 26.04.07, 09:26 ciepan napisał: > no i jeszcze o żydach, masonach, cyklistach i psich zaprzęgach :) zaplułam ekran przez Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciepan Re: Grunt to nie popadać w przesadę 27.04.07, 12:00 o, odkryłaś nową niszę na rynku, mhm, tylko ciekawe kto zechce produkować wycieraczki na monitory. jakby co to jest mój patent ale podzielę się z tobą bo podsunęłaś pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Grunt to nie popadać w przesadę 27.04.07, 18:05 Cholera.Znowu uciekła mi sprzed nosa szansa na sukces.Jasny gwint. A ile tych procentów dostanę?(i nie mówię tu o alkoholu);PPPP Odpowiedz Link Zgłoś