sand123 Który salon sukien ślubnych polecacie? 28.05.09, 21:55 Witam serdecznie. Pytanie jak w temacie. Chcę szyc suknię ślubną, czas nagli, a ja nie wiem, na który salon się zdecydowac. Poproszę o opinie. Dziękuję za każdą informację :) Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 29.05.09, 09:50 Ja z ręką na sercu polecam salon na Piłsudskiego. Kobieta nie narzuca swojego zdania...mozna poprzymierzac sukienki...przyniesc swoje wzory. A najwazniejsze ze Ciebie wysluchają a nie wciskają sukienek ktore im nie schodzą. POLECAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sand123 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 29.05.09, 11:24 Dziekuję za odp. Jeszcze tylko chcę doprecyzowac, ponieważ na Piłsudskiego są 2 salony. Chodzi o Dianę, czy o Sophie? Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 29.05.09, 12:29 Chodzi oczywiscie i salon Diana ;) P.s. Sama tam szyje sukienke na moj slub ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 31.10.11, 15:10 Witam, mam pytanie w związku z Salonem Ślubnym na Piłsudskiego 23 (Diana) . Trochę czasu już minęło więc mogę zapytać czy jesteś zadowolona z sukni i współpracy z tamtą obługą- czy jest to salon godny polecenia (czy nie żałujesz). Podkreślam - chodzi mi o szycie sukienki od podstaw ! Muszę teraz podjąć szybko decyzję czy chcę ten salon czy inny. Nie mam kogo się zapytać o ten salon więc proszę baaardzo o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 31.10.11, 15:12 Chcę się poprawić - pytam wszystkich pań, które korzystały z usług Salony ślubnego DIANA na ul. Piłsudskiego 23 w Białej Podlaskiej Odpowiedz Link Zgłoś
aniabp79 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 29.12.11, 12:00 witam, ja szyłam suknię ślubną w salonie Diana 2 lata temu i mogę szczerze polecić; szyłam z wybranego wzoru, właścicielka sprowadzała specjalną koronkę do mojej sukni tak, aby najbardziej pasowało do wymyślonego wzoru; nic mi nie narzucano, raczej doradzano, co będzie lepiej wyglądać, wypożyczono mi gratis bolerko, miła obsługa, ja byłam zadowolona, i cenowo wyszło dużo korzystniej niż oryginał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Który salon sukien ślubnych polecacie? 06.11.11, 14:09 Witam, mam pytanie w związku z Salonem Ślubnym na Piłsudskiego 23 (Diana) . Trochę czasu już minęło więc mogę zapytać czy jesteś zadowolona z sukni i współpracy z tamtą obługą- czy jest to salon godny polecenia (czy nie żałujesz). Podkreślam - chodzi mi o szycie sukienki od podstaw ! Muszę teraz podjąć szybko decyzję czy chcę ten salon czy inny. Nie mam kogo się zapytać o ten salon więc proszę baaardzo o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
em-biz Chciałem zamówić wiązankę kwiatów z gratulacjami 31.05.09, 14:07 Niestety,w niedzielę jest to niemożliwe... InterFlora i inne kwiaciarnie prowadzace "pocztę kwiatowa" lub w niej zrzeszone ,w niedzielę nie przyjmują i nie realizują zamówień. Kwiaciarnie w Białej do których dodzwoniłem się -nie odpowiadały. W jednej włączył sie fax a w kwiaciarni na Brzeskiej ,Pani poinformowała/około 13.00/ ze właśnie zamyka sklep i może zamówienie przyjąć w poniedziałek po 17.00..... Dla pocieszenia,powiem,że kwiaciarnie w miescie wojewódzkim również nie podejmowały się zrealizować zamówienia w ramach piczty kwiatowej. Czy IV RP ,to Europa "B" ?Czy Europa be !??? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia5207 Zespoł Tiim 13.07.09, 13:04 witam. Podpowie mi ktoś coś na temat tego zespołu? Koleżanka mi poleciła,ale 1 os to za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
mar-bas Co sądzicie o Hotelu Capitol w Białej? 20.07.09, 12:15 Co sądzicie o Hotelu Capitol w Białej?Czy ktoś wie jak tam jest? Czy jako lokal na wesele jest odpowiedni?Czy możecie go polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
bezimienna1987 wesele w grabanowie 13.08.09, 14:51 bardzo proszę o informację dotyczące wesel organizowanych w dworku w Grabanowie. czy jedzonko jest zjadliwe? czy organizacja na plus? I przede wszystkim jak zabawa? proszę o odpowiedź... no i przy okazji jaki zespół jest godny polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
margerita11111 Re: wesele w grabanowie 16.02.13, 10:28 Polecam Grabanów wszystko znakomicie dobrane-co do zespołu polecam ,,F U L L ,, grali bardzo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
sand123 Tort i ciasto na wesele 19.08.09, 18:39 Poszukuję sprawdzonej cukierni - muszę zamówic tort i ciasto na wesele. Niestety nie wiem gdzie skierowac swoje kroki. Bardzo proszę o sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś
4freddy Re: Tort i ciasto na wesele 22.08.09, 13:39 ostatnio na weselu, jadłem ciasto z cukierni z Międzyrzeca. Było okej. Kiedyś na weselu jadłem ciasto, z ul. Łukaszyńskiej - też było okej. Ale ja...nie "ciastowy" jestem. "Okej" to moja dobra ocena ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sand123 Re: Tort i ciasto na wesele 22.08.09, 14:54 Dzięki :) Czekam na dalsze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: Tort i ciasto na wesele 12.09.09, 19:52 Co do ciast to moim zdaniem najlepiej przejechać się po cukierniach i kupić na próbę z 2 - 3 ciasta i samemu sprawdzić czy nam odpowiada. Ja ostatnio jadłem ciasto z cukierni na ul. Warszawskiej i było całkiem niezłe i cena 14 zł za kg była całkiem przystępna, kwestia wyboru ciasta. Są też różnego rodzaju cukiernie np. z okolic Warszawy które przy zamówieniu powyżej 10 "blach" przywożą ciasto na salę gratis. Co do tortu to całkiem niezłe są w stylowej, smaki które próbowałem śmietanowo-owocowy, marchello, irysowy. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_kb Re: Tort i ciasto na wesele 05.10.09, 14:53 Tort u P. Walentyny Jakoniuk z ul.Górnej. Numer 083 3423256. Na ok 150osob kosztuje ok 500zl i jest super. u mnie na weselu byl i moich kolezanek tez. Caly zostal zjedzony, a mielismy ostatecznie 101 osob. Co do ciast, to ja zamawialam ciasta, te co do sklepu "Ela" na Okopowej przywożą. Tylko gdzies zgubialm numer do nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sand123 Re: Tort i ciasto na wesele 05.10.09, 22:26 Dziękuję za odp. Panią z ul. Górnej poleca mi już kilka osób :) Odpowiedz Link Zgłoś
edimerx2 Re: Tort i ciasto na wesele 16.10.09, 22:23 Ja osobiście nie jestem zadowolona z tej pani, smak - w miarę ale wygląd - nie ciekawy.Mówiąc szczerze, tort weselny wyobrażałam sobie trochę inaczej.Życzę udanych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowe_torty_bp Re: Tort i ciasto na wesele 03.02.14, 21:41 Polecam torty weselne i ciasta własnego wypieku www.facebook.com/torty.wyjatkowe.bialapodlaska możliwy do zrobienia tort według wymarzonego pomysły Państwa młodych , Biała Podlaska i okolice . Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: !!! NOWA sala weselna w Białej Podlaskiej !!! 26.09.09, 18:05 Jak już się reklamujesz to chociaż mogłeś(-aś)napisać na jakiej ulicy, czy coś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sa Hotel pod debami - opinie 02.11.09, 09:27 Proszę o opinie na temat organizacji wesel przez Hotel pod dębami w Kobylanach. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina-35 Porosiuki 09.11.09, 16:29 siemanko czy ktoś miał wesele w Porosiukach,szukam sali weselnej w okolicach Białej ,bardzo podoba mi sie ogród w porosiukach,sala bez rewelacji.Kilka tygodni temu byłam na weselu właśnie w porosiukach,to co zobaczyłam na stołach to totalna poraszka!!!! podobno cena za osobę to 120zł. Proszę o opinie tego miejsca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: Porosiuki 19.11.09, 15:48 Mam tam zarezerwowaną salę i swoją opinią mnie przeraziłas bo oczywiście najbardziej martwię się jak wygląda tam obsługa. Dlaczego się przeraziłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
paulina-35 Re: Porosiuki 19.11.09, 22:44 Kochani zajedzcie do Porosiuk w sobote przed weselem,gdy juz wszystko będzie na stole. Przekonacie się na własne oczy ze to totalna porażka,np.zastawa na stole każda jedna z innej beczki,przy stole przygotowanym na ok.30os.jeden półmisek z trzema kawałkami śledzia(kawałki tzn.5cm) a cebuli na ok.30os. więc kto lubi cebule to polecam,jeden półmisek z 7 plasterkami wędliny oczywiście jeden rodzał itp. dania bez żadnej dekoracji. Zachwycił mnie tylko ogród pewnie jak i wielu innych,czy nie tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: Porosiuki 20.11.09, 12:21 hmmm troszkę mnie zasmuciłas tym opisem. Jeszcze nigdy tam na weselu nie byłam a zarezerwowałam termin na nasze. Mama nadzieję, że niebędzie tak zle jak tu opisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
1monika86 Re: Porosiuki 20.11.09, 17:37 Hmmm ja też mam zarezerwowana sale tam i najchętniej bym sie wycofała,ale co ja teraz znajdę na nastepny rok:-(a nie chcę czekac znowu 2 lat:-(. Ta Pani Właścicielka w 2008 jak podpisywałam umowe zapewniała nas ze teraz jest 90zł/os. więc na nasze wesele w sierpniu 2010roku będzie cena ok 5-10zł więcej,czyli suma byłaby max 100zł/os.Ostatnia nasza wizyta w Porosiukach była 6miesiące temu i cena była 110zł/os wiec za rok w sierpniu pewnie krzyknie nam ze 140- 150zł. Fajną robi zachęte na początku a po podpisaniu umowy i zaliczce dowiadujemy sie o kosmicznych cenach!!!Na 170os.gości daje nam 3osoby z obsługi nie wyobrażam sobie tego,a jezeli klient chce więcej kelnerów to niestety trzeba doliczyc kolejne 300zł za jednego kelnera.W innych lokalach w białej na 150-170os. jest 5-6kelnerów w cenie.Wielkie naciąganie,dowiedzieliśmy sie ze stół wiejski kosztuje 400zł samo wypozyczenie.A pani włascicielka trudna do jakiegokolwiek poruzumienia sie i to jest wnerwiające. IZABELEE DLACZEGO MARTWI CIĘ OBSŁUGA??? A po tej opina o cateringu to już nie wiem co robić,a na własne oczy to nie widziałam jak to wygląd,ale pojadę w sobote i sprawdze czy to prawda,mam nadzieje ze nie. JA i mój narzeczony mamy totalnego doła,On na 100%powiedział ze nie chce miec tam wesela,a ja nie chcę czekac kolejnych lat na sale:-( co robić;-(???pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Porosiuki 20.11.09, 20:41 A ja razem z mężem polecamy salę balową przy obwodnicy. Powiem jedno przy podpisywaniu umowy cena za osobę wynosiła 95zl i ani grosza wiecej nie dopłącaliśmy później. Obsługa była rewelacyjna: kelnerzy i kelnerki cały czas kursowali pomiedzy stołami...sprawdzali czy nie ma pustych butelek jakiśśmieci itd...a jedzenia bylo TYLE że jeszcze zostało i na poprawiny i później zabraliśmy jeszcze sporo jedzenia do domu. My w tej sali bawilśmy się ogólnie na dwóch weselach wiec mamy do czego porównać Odpowiedz Link Zgłoś
1monika86 Re: Porosiuki 20.11.09, 21:12 Kobieto Porosiuki a Sala balowa to są dwa różne domy weselne!!! Więc zdecyduj sie czy piszesz o Porosiukach czy o sali balowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madak-2 Re: Porosiuki 20.11.09, 22:12 Ale klio_7 ,poleca sale przy obwodnicy, a nie porosiuki,raczej zle ja zrozumiałas. Odpowiedz Link Zgłoś
1monika86 Re: Porosiuki 20.11.09, 22:14 sorki żle zrozumiałam Twoją wiadomośc dzięki za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Porosiuki 20.11.09, 22:15 KOBIETO! Trzeba było pewne szegóły umowy a dokładnie cena od osoby omawiać przy podpisywaniu umowy!!! Z tego co napisałąś to właścicielka w Porosiukach ewidentnie zrobiła Was w bambuko...To wy płącicie i pewne rzeczy wymagacie...a musicie wymagać pewności ze za rok cena od osoby nie wzrosnie o np.50 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
madak-2 Re: Porosiuki 21.11.09, 09:02 domów weselnych jest coraz wiecej,i jeszcze powstaja,niedługo to beda musieli przyciagac do siebie klienta,i moze ceny pospadaja troche. Odpowiedz Link Zgłoś
widmo99 Re: Porosiuki 09.11.10, 16:23 Witam, proszę o informację gdzie warto zrobić wesele w białej podlaskiej lub okolicach. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
tramaq Re: Porosiuki 31.07.15, 14:11 Przegląd sali weselnych w Białej i nie tylko www.slubwbialej.pl/kategorie-firm/baza-firm/sale-weselne/ Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: Porosiuki 21.11.09, 14:46 My przy podpisywaniu umowy zostaliśmy poinformowani że cena może wzrosnąć ale ja to akurat dobrze rozumiem. Myślę ze jeśli chcesz zmienić salę to w czerwcu nie robili jeszcze zapisów do sali balowej na rok 2011 a na rok 2010 były jeszcze miejsca we wrześniu. Ja sali na pewno nie zmienię, gdyż ze wszystkich dostępnych ofert na rynku bialskim zaoferowali nam najwiecej ciepłych dań bo aż 6 oraz 15 przystawek. Jeśli chodzi o stół wiejski to z tego co wiem to w każdej restauracji w okolicach Białej i w Białej za obsługę i wypożyczenie trzeba płacić dodatkowo. Jeśli jesteś aż tak zdołowana tym co napisała wyzej koleżanka moze wybierz się do Porosiuk na sylwestra. Wiem że organizują. Myślę ze sprawdzisz sobie jak to wszystko wygląda i później będziesz mogła omówić z właścicielką to co Ci się nie podoba. Pozdrawiam i główka do góry Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: Porosiuki 21.11.09, 23:02 Pozwolę sobie dodać swoje trzy słowa. Po pierwsze to podpisując umowę nie tylko z właścicielem sali, ale też kamerzystą, zespołem czy fotografem trzeba z góry określić konkretnie co i ile kosztuje, a w przypadku sali weselnej określić w umowie górną granicę o ile może wzrosnąć koszt za jedną osobę pozostawianie tego najważniejszego elementu umowy nie określonego pozwala właścicielowi dowolnie podnosić cenę tuż przed weselem, gdyż ma pewność że nie zmienicie sali. Co do pomysłu by wybrać się na sylwestra i porównać przygotowanie i przebieg imprezy z przyszłym weselem to moim zdanie nie ma to prawie żadnego przełożenia, gdyż są to zupełnie inne imprezy z innym menu i o innym charakterze. Ja osobiście byłe tam dwa lata temu i nie mam zamiaru tam więcej być na sylwestrze. Jak już naprawdę chcesz mieć jako taką opinię o weselu, to zajedź tak w którąś sobotę zobacz salę tuż przed weselem i najlepiej pojedź następnego dnia na poprawiny kup bombonierkę i poproś kogoś z gości by odpowiedzieli Ci na twoje pytania. Raczej Młodych o to nie pytaj, gdyż Ci będą tak zajęci swoją uroczystością, że wielu rzeczy i sytuacji nie zauważą, musi to być osoba patrząca na wesele z lekkim dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: Porosiuki 22.11.09, 12:48 Jeśli ktoś się wybierze na takie przeszpiegi to chętnie usłyszę kolejne opinie o sali weselnej w Porosiukach:) Mimo wszystko ilość rezerwacji na najbliższe lata w tej sali na pewno świadczy o zadowoleniu klientów:) Nie wszyscy przecież decydują sie na wybór tej sali tylko ze wzgledu na wspaniały ogród. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee fotograf - studio fotka 22.11.09, 12:52 Chciałabym sie dowiedzieć jakie są Wasze opinie o zespole fotografów ze Studio Fotka. zastanawiam się nad rezerwacją ich jako fotografów na naszym ślubie. Poszukujemy fotografów artystycznych i oni chyba jako jedyni na rynku bialskim spełaniają nasze wymagania. Niestety nie byliśmy na weselu w Białej i byc może nie znamy wszystkich fotografów. Jesli ktoś ma jakiś spis fotografów to proszę o umieszczenie bo byc moze do wszystkich nie dotarliśmy w trakcie naszych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 23.11.09, 00:05 "fotografów artystyczny" a to dobre jest. Pewnie znów wyjdę na krytykanta, który tylko krytykuje, ale może nie powinienem tego pisać bo nigdy nie widziałem całego album z reportażu jaki wykonało studio fotka tylko ich najlepsze zdjęcia na stornie. A po tym co mają na stronie w żadnym wypadku nie można tego moim zdaniem nazwać tego fotografią artystyczną a jedynie zwykłym reportażem.Tu znów pojawi się problem co dla kogo jest fotografią artystyczną. Pamiętaj o tym, że każdy fotograf na swojej stronie czy w portfolio zamieszcza najlepsze zdjęcia z kilku wesel, rzadko jest to ukazana jedno wesele, również w tym wypadku. jeżeli już się będziesz decydować zaznacz w umowie kto te zdjęcia ma wykonywać by się nie okazało, że dostaniesz kogoś kto się dopiero uczy tak czasem bywa w przypadku studia z ul. Ciasnej mają zbyt dużo zleceń. Najładniejsze zdjęcia będą zawsze z pleneru, co do sali i kościoła to bardzo dużo zależy od wyglądu tych miejsc czy będą służyły za dobre tło bo z pustego to i Salomon nie naleje, no i oczywiście od Waszych gości oraz Was samych. Prawda jest taka choć nikt Wam tego nie powie prosto w oczy, dużo zależy od statusu materialnego pary młodej. Tak, tak wcale nie wymyślam jeżeli para młoda lub ich rodzice przeznaczają na uroczystość większą sumę, wówczas młodzi jadą do ślubu nie jakimś pożyczonym od wujka samochodem tylko bryczką czy kabrioletem gdzie będą ładne zdjęcia podczas dojazdu do kościoła, ładnie przystrojony kościół czy sala nie tzw "wioskowa remiza" tylko jedna z modniejszy sal weselnych, goście są bardziej strojni itd. dużo też zależy od pogody i wielu innych czynników, których część wymieniłem powyżej. w każdym razie powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 23.11.09, 11:27 Nie czuję się skrytykowana:) Uważam dokładnie tak samo jak Ty ponieważ trochę fotografią się interesuję, co prawda amatorsko:) Przejrzałam strony fotografów dostępnym na rynku bialskim i wg mnie fotografie Studia Fotka są najlepsze, najbardziej odpowiadają naszym wymaganiom. W kraju jest bardzo dużo fotografów ślubnych, których poziom jest bardzo wysoki i tak śmiało mogę powiedzieć że są artystami w tym co robią:) Jednakze ściaganie ich do Białej wiąże się z wyższym kosztem niż wynajęciem fotografa z naszego miasta:) Dlatego takiego właśnie fotografa poszukuję w Białej. Uważam że poziom fotografów ze studia fotka jest o wiele wyższy niż pozostałych fotografów na rynku bialskim i dlatego chciałabym zasiegnąć o nich opinii tu na forum. Doskonale zdaję sobie sprawę, że na stronie internetowej sa najlepsze zdjęcia wybrane z tysięcy i niezbędne przed podjęciem decyzji o wyborze fotografa jest obejrzenie całego reportażu:) Zdaje sobie sprawę także z tego co warunkuje wykonanie dobrego zdjęcia:) Mimo tych wszystkich przeciwności o których piszesz w wykonaniu dobrego zdjęcia - dobry fotograf potrafi uchwycić właściwy moment oraz emocje:) Fotografów oferowanych na rynku bialskim poznałam wyłącznie poprzez ich strony internetowe. I na pewno nie są to wszyscy dostępni, dlatego chętnie dowiem się o pozostałych, którzy zachwycili forumowiczów swoją pracą:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 27.11.09, 21:22 I bardzo dobrze, że nie czujesz się skrytykowana, bo nie to miałem na celu, chodziło mi tylko o zwrócenie Ci uwagi na parę aspektów, na które powinnaś zwrócić uwagę. Jak dla mnie cena za reportaż w Studiu Fotka do tego co pokazują na stronach to trochę za dużo, ale to kwestia gustu i upodobań. Co do fotografów, to nie wiem czy orientowałaś się u "Żaczka" miał on zakład na Terebelskiej, musiał bym sprawdzić w celu jakichś dokładniejszych danych. Też robi całkiem fajne zdjęcia, ale też nie jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 29.11.09, 10:28 Rzeczywiście nie spotkałam się wcześniej z fotografem u Żaczka. Znalazłam jedynie informacje o nim i zdjęcia "nieślubne". Są bardzo ładne. Jeśli możesz poświęcić swój czas i podać mi więcej szczegółów o tym fotografie to będę bardzo wdzięczna bo zainteresowałeś mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 05.12.09, 13:38 tu masz link www.zpaf.pl/pl/content/zpaf/czlonkowie_det.php/638/tadeusz,zaczek/ Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 07.12.09, 15:25 Dziękuję Ci bardzo za kontakt:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_kb Re: fotograf - studio fotka 07.01.10, 17:50 My mielismy zdjęcia z pleneru ze Studia Fotka. Jestesmy zadowoleni, choć my placilismy jeszcze wedlug starych stawek (590zl) za plener.Nie wiem, czy zdecydowalibysmy się za obecną cene. Tam sami mlodzi ludzie pracują i maja inną wizję zdjęc. tylko prawda jest taka, że dużo par ma podobne zdjęcia, to znaczy pomysl na zdjęcie jest ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 07.01.10, 19:31 karolinka_kb napisała: > Tam sami mlodzi ludzie pracują i maja inną wizję zdjęc. tylko prawda jest taka, > że dużo par ma podobne zdjęcia, to znaczy pomysl na zdjęcie jest ten sam. Rozumiem Cie bo każdy chciałby by jego zdjęcia czy reportaż video był niepowtarzalny, zdjęcia unikalne itd. Prawda jest jedna taka, że wszyscy i tu nie ma praktycznie wyjątków robią zdjęcia i filmuję według przyjętego wzoru, czasem go przystosowując do aktualnej sytuacji. Pozy i miejsca są z góry ustalone bądź przygotowane, miejsc do super fajnych plenerów nie przybywa, szczególnie w naszej okolicy a mało ludzi dopłaci i poświęci dodatkowy czas by wybrać się z 200 km dalej na fajny plener. Najczęściej ludzie, którzy dopiero wchodzą na rynek starają się pokazać coś nowego, mają nowe pomysły, nowe miejsca. Ci którzy już jakiś czas zajmują się daną profesją "jadą" najczęściej na opinii i trzymają się swojego szablonu, bo po co szukać, kombinować skoro to co oferują do tej pory się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 08.01.10, 14:24 karolinka_kb dzięki za informację:) To rzeczywiście mieliście mniejsze ceny niż te, które obowiązują na ten rok. Czy możesz mi powiedzieć ile zdjęć otrzymaliście w pakiecie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_kb Re: fotograf - studio fotka 21.01.10, 10:58 Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje. My zamawialiśmy termin pleneru w listopadzie 2008, więc dawno temu dlatego taka cena. W pakiecie było 30 zdjęć wywołanych w albumie, a na cd były dodatkowe. To znaczy dużo zdjęć w 3 kolorach: czarno-białe, kolorowe i pośrednie. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 21.01.10, 13:19 Dziękuję Ci bardzo:* Nie pozostaje mi nic innego jak odwiedzić ich w studio i porozmawiać:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 22.01.10, 00:14 Niedługa mają być targi ślubne, więc może na targach będą mieli promocję albo konkurencja pokaże coś ciekawego, ja bym spróbował. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: fotograf - studio fotka 22.01.10, 13:08 Tak wybieram się na te targi i mam nadzieję, że dużo firm na nie przybędzie i będzie z czego wybierać. Na takich targach jeszcze nie byłam i nawet nie pomyślałam o tym ,ze mogą być jakieś zniżki:D To by była miła niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fotograf - studio fotka 22.01.10, 22:50 Zazwyczaj na takich imprezach, jak się podchodzi do danego stoiska i mówi się, że się jest zainteresowanym to większość firm chcąc złapać klienta proponuje zniżkę przy podpisaniu umowy w dniu targów. Moim zdaniem warto spróbować, a jeżeli nawet nie uda się zniżka to można zobaczyć co oferują konkurenci. Odpowiedz Link Zgłoś
mar-bas Zajazd Leśny w Horoszkach 04.12.09, 20:00 Planujemy wesele w Horoszkach. Ostatnio słyszeliśmy bardzo niekorzystne informacje na temat tego lokalu (duże zastrzeżenia co do menu, bardzo małe ilości jedzenia, a nawet brak..) prosimy o jakiekolwiek informacje, jeśli ktoś tam był na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
lal-a27 Re: Zajazd Leśny w Horoszkach 05.12.09, 19:57 Byłam na andrzejkach i żeby nie zespól, który grał rewelacyjnie, to odnośnie meni, chłodno i głodno !!!A Koszt był 80zł od osoby. A zespół nazywa się VIVAT,który z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
55gosc Re: Zajazd Leśny w Horoszkach 11.03.12, 17:05 Mamy rezerwację na sierpień. Lokal nam się podobał,taki kameralny, słyszeliśmy właśnie dobre opinie. Niska cena wesela. Nie trzeba płacić przed weselem tylko po , to nas ratuje. Czy ktoś tam był na weselu, może jakieś uwagi?bo nie wiemy czy podpisywać umowę? e mail: roky2x@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malutki0 Zespół VIVAT 05.12.09, 22:53 Z czystym sumieniem mogę polecić ten zespół.Byłem na kilku weselach z tym zespołem i za każdym razem robią na mnie co raz lepsze wrażenie.Widać że robią to z zamiłowania i że to lubią.Grają długo,krótkie przerwy i nie piją.Ja też ich biorę na moje wesele!!! Naprawdę polecam,nie będziecie żałować!!! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
motyl1986 Re: wątek weselny- czyli:zespoły,sale itp. 30.12.09, 20:14 Dj-ej lepszy niż zespół zwlaszcza jeżeli chodzi o koszty.Wesela, poprawiny, dyskoteki, 18-nastki, imprezy okolicznościowe, eventy muzyczne, profesjonalne nagłośnienie-oświetlenie,oraz prowadzenie imprezy. Grono zadowolonych klientów 7 lat doświadczeń na scenie Lubelszczyzny. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
motyl1986 Dj-ej lepszy niż zespół 30.12.09, 20:18 Dj-ej lepszy niż zespół zwlaszcza jeżeli chodzi o koszty.Wesela, poprawiny, dyskoteki, 18-nastki, imprezy okolicznościowe, eventy muzyczne, profesjonalne nagłośnienie-oświetlenie,oraz prowadzenie imprezy. Grono zadowolonych klientów 7 lat doświadczeń na scenie Lubelszczyzny. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Targi Ślubne 2010 15.01.10, 16:05 Witam w mroźny styczeń:) Znalazłam informację na necie, że niedługo odbęda się targi ślubne. 7 03 2010 - w hotelu rota w białej Podlaskiej oraz 24 01 2010 w siedlcach. Zastanawiam sie , które targi wybrać? Nie byłam nigdy na tych w siedlcach i nie wiem czy znajdą się tam jacyś wystawcy z Białej Podlaskiej czy nie ma sensu tam jechać. Czy Wy wybieracie się na Targi ślubne i jeśli tak to które?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmandragorra Re: Targi Ślubne 2010 28.09.10, 23:16 Witajcie Wiem, ze brzmie banalnie ale... poszukuje sali na maj, czerwiec, lipiec, sierpien i wrzesien 2011 Tak mi sie zycie poukladalo ze nie chce na nic czekac i dluzej czekac, bo czasem to czekanie zbyt niszczy... wiec prosze, wiem ze innym, jezeli mi sie uda znalezc sale, cos sie popsulo- ale jezeli macie chec mi pomoc..to pomozcie :) piszcie prosze na maila mmandragorra@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
monikaengan wesela 02.10.10, 21:10 Pisze w sprawie miedzynarodowego skandalu do jakiego doszlo podczas pobytu w Polsce obywateli Norwegii na naszym slubie w poprzednim tygodniu na ktorym obecni byli przedstawiciele Norweskiej Krolewskiej Marynarki Wojennej.O uroczystosci byl powiadomiony Wydzial Obrony Narodowej. Goscie zostali przywiezieni do osrodka w ktorym odbywala sie impreza weselna.Wlasciciele osrodka w ktorym odbyla sie uroczystosc weselna(Barbara i Adam Wrobel, Dworek Lukowiska 29,21-505 Janow Podlaski) przetrzymywali mnie i meza oraz rodzine i gosci wbrew naszej woli na terenie posesji. Chcieli w ten sposob wymusic doplate do umowionej kwoty za zorganizowanie wesela. Stalo sie to w momencie kiedy poprosilam o wystawienie faktury na ktora nie byli przygotowani poniewaz powiedzieli, ze umowa byla slowna. Zostalam powiadomiona, ze jak nie zaplace zadanej kwoty to goscie nie opuszcza osrodka. Wlasciciel osrodka osobiscie zastawil brame wjyjazdowa prywatnym samochodem. Wlasciciele nie podpisali ze mna umowy na ktora czekalam do ostatniego dnia. Probowalam wezwac policje ale niestety nie moglam sie dodzwonic. Musialam zaplacic zadana kwote pod presja,poniewaz czas naglil a goscie musieli jechac na lotnisko do Warszawy. Moj maz wraz z rodzina byl zdruzgotany, ojciec meza ma klopoty ze zdrowiem i w zwiazku z tym poczul sie jeszcze gorzej. Chcialabym opisac zdarzenie ku przestrodze tym ktorzy planuja zorganizowanie jakichkolwiek uroczystosci na terenie Dworku Lukowiska. Jestem w stanie szczegolowo opisac cale zajscie jesli tylko beda Panstwo zainteresowani. Probowalam skontaktowac sie z wieloma instytucjami w Polsce i niestety nikt nie jest w stanie podjac sie jakiejkolwiek interwencji. Staram sie o wystosowanie listu z przerosinami z polskiej instytucji ktora moglaby w jakis sposob reprezentowac nasz kraj i pomoc mi w rozwiazaniu calej sprawy. Norwegowie odwiedzili Polske po raz pierwszy i niestety nie spotkali sie z pozytywnym przyjeciem Ludzie ci sa bardzo przyjazni i wielkoduszni, zasluguja na jak najwiekszy szacunek co wiaze sie z wyslaniem listu z przeprosinami ktory choc w minimalnej mierze moglby byc rekompensata za to co przydarzylo im sie w Posce. Mam gleboka nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze mi w znalezieniu odpowiednich osob ktore przyczynia sie do wystosowania listu z przeprosinami. Ponadto chcialam dodac ze zawiaodlam sie na Polsce niezmiernie, mialam nadzieje ze zorganizowanie slubu i wesela w Polsce to powod do poszczycenia sie krajem urodzenia , niestety spotkalam sie z rozczarowaniem. Pomimo wsztstko mam nadzieje, ze trafie na kogos kto naprowadzi mnie na droge do instytucji do ktorej moge sie skierowac. Odpowiedz Link Zgłoś
l_ukasz_87 sala u karasia 09.10.10, 19:42 witam, bardzo prosze o jakies opinnie na temat sali u karasia w kakolewnicy. zastanawiamy sie nad zorganizowaniem wesela wlasnie tam i zanim sie zdecydujemy chcielibsmy poznac jakies relacje. moze ktos z Was byl tam na weselu albo innej imprezie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dworek_lukowiska Re: wesela 17.08.11, 22:54 W odpowiedzi na Pani post. Po co kłamać, że gospodarze chcieli wymusić jakiekolwiek pieniądze, trzeba pisać prawdę - nie chodziło wyłącznie o dopłatę jak Pani twierdzi, zgodnie z umową miała Pani zapłacić całość po weselu a po nim oznajmiła, że zrobi przelew z zagranicznego banku, w rzeczywistości było by "szukanie wiatru w polu". We współczesnym świecie, istotnie są to cywilizowane metody regulacji rachunków, ale widocznie, nie wszystkim można ufać . Za przygotowanie przyjęcia - trzeba też dodać na najwyższym poziomie, jak czynią to Właściciele Dworku - niestety, trzeba zapłacić. Zdumiewające jest jednak, że trzeba było użyć, aż takich metod na Panią z Norwegii, a raczej z Witoldowa- sąsiedniej wsi od Dworku. Z drugiej strony, ciekawe dlaczego, nie pisze Pani nic o samym przyjęciu. Jestem przekonany, że gdyby nie było staranności w przygotowaniu całej uroczystości, z cała pewnością, wymieniła by Pani każdy najdrobniejszy szczegół. Pisanie, że nie mogła się Pani dodzwonić do Policji, trochę Panią ośmiesza, bo to akurat jest proste jak drut. Należy ubolewać na tym, że krętactwem zaczyna się "nową drogę życia" i robi z obowiązku zapłaty "aferę międzynarodową". Odpowiedz Link Zgłoś
molinezka Re: Jolanta w Czosnówce czy Magda przy obwodnicy? 08.11.10, 15:13 Którą z poniższych sal polecilibyście na zorganizowanie wesela? Oglądałam Jolantę w Czosnówce i Madgę przy obwodnicy (znana chyba również jako "sala balowa") , ale nie mam żadnych obiektywnych opinii na temat tych miejsc. Czy są godne polecenia? Zależy mi na rzetelnej opinii. Jaka jest jakość jedzenia, organizacji imprezy i czy nie ma żadnych problemów w dopełnianiu formalności? Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
samomaslo Re: Jolanta w Czosnówce czy Magda przy obwodnicy? 19.04.11, 18:07 W zeszłym roku robiłem wesele mojego syna w Sali Balowej "Magda". Nie jestem zadowolny z przebiegu organizacji wesela gdyż jedzenie nie spełniło oczekiwań moich jak i moich gości. Po prostu bylo tego za mało (Na stołach oraz na stole wiejskim) . Zdarzały sie braki w napojach jak i w alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga156-la Re: fot na wesele- czyli:zespoły,sale itp. 07.02.11, 20:53 Na swój ślub szukam foto/video, ponieważ chcemy mieć to i to. Co możecie polecić? Byłam z narzeczonym na targach 30 stycznia, ale firma która nam się podobała miała już zajęty termin, a jakieś dziwne firmy jak www.s-studio24.pl nas nie interesują. Chcemy coś przyzwoitego, na poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: fot na wesele- czyli:zespoły,sale itp. 12.02.11, 18:29 Jak żadna oferta z targów Ci się nie podobała to trudno coś Ci polecić. Ta firma która podałaś w linku to nawet ciężko nazwać firma która się tym zajmuję bo nawet nie maja galerii foto potwierdzającej wykonywanie takich usług wcześniej. Osobiście zaproponowałbym Ci byś pojechała do tych firm z targów i na spokojnie zapoznała się z ich ofertą. Jak wybierzesz to daj znać co wybraliście. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
milespm1 Re: wątek weselny - czyli:zespoły,sale itp. 10.03.11, 19:19 AKCES zespół muzyczny Biała Podlaska ul kruczkowskiego, co obecnie o nim sądzicie ?czy mieliście z nimi ostatnio styczność? jak grają? Odpowiedz Link Zgłoś
milespm1 akces piała podlaska ul kruczkowskiego 10.03.11, 19:22 co sądzicie o tym zespole? jak grają? czy bawiliście się przy ich muzyce na imprezie? Odpowiedz Link Zgłoś
flussi Re: wątek weselny - bukiet ślubny 25.04.11, 21:51 Czy wiecie coś o kwiaciarni 'Frezja" przy Placu Wolności? Ile kosztuje u nich bukiet ślubny? Ładne robią bukiety? Odpowiedz Link Zgłoś
dobranoc1 wesele 26.07.11, 12:46 A słyszałam, że fajne wesela są na sali weselnej w Konstantynowie i własnie zastanawiam się nad tą salą, bo byłam na jednym weselu i bardzo mi sie tam podobało. Jak wasze opinie? ktoś był i mógłby mi coś wiecej powiedzieć ze swoich doświadczeń? Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: wesele 26.07.11, 21:36 W środku nie jest źle, trochę gorzej na zewnątrz, kwestia gustu. Jak na okolice Konstantynowa to dużego wyboru nie ma. Sala jest dość szeroka więc jest sporo miejsca do tańczenia. Co do jedzenia to w zależności co się wybierze, małym mankamentem jest brak sceny dla zespołu. Niestety większość sal o tym zapomina a później dźwięk jaki jest słychać na nagraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelee Re: wiaderka z lodem na alkohol 27.07.11, 16:10 Czy w okolicy Białej Podlaskiej można zamówić wiaderka z lodem na wódkę?? Ktos pisał tu o takich wiaderkach, chyba M-marecki, Twoje wiaderka były w ofercie sali czy można je wypożyczyć w innym miejscu?? Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: wiaderka z lodem na alkohol 27.07.11, 19:57 Nie były w ofercie mojej sali. Nie ma sali w Białej i okolicy, która oferuje takie wiaderka. Ja swoje kupowałem na allegro chyba 24 szt jak się nie mylę. W weekend sprawdzę w jakim są stanie, tak jak lodu w worka nigdzie nie znajdziesz. musisz sama dwa - trzy dni wcześniej przygotować zamrażarkę i woreczki na lód. przetestuj wcześniej worki z których się łatwo się wydobywa lód bo ja już nie pamiętam, które były najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: wiaderka z lodem na alkohol 01.08.11, 16:00 Sprawdziłem ma 25 szt. jak coś to mogę pożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
skwaruss Pytanie o zespół Rewers Band?? 24.10.11, 22:49 Czy ktokolwiek mógłby powiedzieć coś na temat tego zespołu? Ocenić zarekomendować, lub odradzić? Grają dla nich jeszcze dwa zespoły czy też może wiecie coś na ich temat? Niestety w internecie jest cała masa autoreklamy, lecz nie znalazłem nigdzie opinii na ich temat wiec mam trochę mieszane uczucia. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
elkabiala1983 Re: Pytanie o zespół Rewers Band?? 27.10.11, 00:05 skwaruss Rewers Band grał rok temu na moim weselu i powiem Ci że ten zespół to klasa sama w sobie. Przede wszystkim świetnie śpiewają i wokalista bardzo dobrze prowadzi imprezy. Cały czas coś się działo na parkiecie. Na pewno nie są tanim zespołem ale za to co robią naprawdę warto zapłacić w końcu wesele raz w życiu.:) chyba :) upsss żebym nie wykrakała :) Trochę się dziwię że o nich nie słyszałaś bo grają od wielu lat. Ja słyszałam o tym zespole od wielu lat i grali na mojej studniówce no ale może miałam to szczęście. My swoje wesele mieliśmy w Jolancie w Czosnówce. Jak chcesz dowiedzieć się więcej na temat Rewers Band może popytaj np. na Salach weselnych u kamerzystów czy fotografów to pewne źródło. Z tego co pamiętam często grali w Czosnówce swego czasu A co do grających dla nich jeszcze dwóch zespołów to nie znam tematu więc nie podpowiem. Jeżeli pytasz o REWERS BAND to bardzo gorąco polecam. pozdrówki elka Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 23 06.11.11, 14:16 Czy ktoś szył suknię w salonie ślubnym "Diana"w Białej Podlaskiej na ulicy Piłsudskiego 23? Nie kupował ale sam krok po kroku może za pomocą paru zdjęć uszył własny projekt? Czy wasze wizje zostały zrealizowane przez tamtejsze krawcowe? BARDZO PROSZE WAS O POMOC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ss1703 Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 07.11.11, 20:05 Moja siostra szyła tam sukienkę (jakieś 5 lat temu) od podstaw i była z niej bardzo zadowolona. Tydzień po weselu zgłosiła się do niej dziewczyna która zobaczyła ją gdzieś na zdjęciach i chciała ją odkupić. Jednak przyznam szczerze że osobiście nie odważyłam się na ten krok, pomimo iż sukienka uszyta przez tą firmę wychodzi dużo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 10.11.11, 14:44 Właśnie aż nie chcę wierzyć w to że MAKSYMALNIE (!) zapłaciłabym 1800! Wiem, bo już się pytałam pani z tamtego salonu (a w tym czasie są zniżki 10-5%). Ryzyko jest duże ale mi naprawde nic a nic się nie podoba z gotowych sukienek i w sumie wychodzi na to, że nie mam wyjscia. Czy Twoja siostra pokazywała jakieś zdjęcia poskładanej przez nią sukni tzn. dół sukienki z innej góra z innej ozdoby z innej sukni? jak wyglądała praca z krawcową? dziękuję bardzo ale to bardzo za pomoc bo już naprawde nie wiedziałam co robić:) Odpowiedz Link Zgłoś
ss1703 Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 10.11.11, 21:47 Co do ceny to z pewnością wychodzi dużo taniej uszycie w tym salonie, jest też pewność, że sukienka jest szyta jedynie dla Ciebie i nikt inny może nawet jej nie zobaczy przed ukończeniem. Ponad to terminy rozpoczęcia szycia, przymiarek są dostosowywane to terminu ślubu by przypadkiem sukienka za długo nie wisiała - co też jest w sumie oczywiste chociaż nie we wszystkich salonach. Jak było u mojej siostry to już nie pamiętam ale ona chyba po prostu tłumaczyła jaką chce, możliwe że pokazywała na innych modelach. Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 11.11.11, 00:53 Dziękuję bardzo za pomoc a więc zdecyduję się jednak tam uszyć suknię a jesli będę miała jeszcze jakieś pytania podczas szycia to napiszę - jeszcze raz dziękuję bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka_kb Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 06.12.11, 22:26 Ja tam szylam suknie, wszystko ok było. Tylko, że odebrałam suknię we wtorek a w sobote byla już za dluga na mnie. Chyba za dlugo wisiala albo material byl kijowy. Nie znam się. Jak mowilam, ze chcialabym dopłacić za lepszą jakość materiału na suknie, to pani wlascicielka powiedziala, ze to niemozliwe, bo szyja ze standardowych materiałów. Tyle moich zastrzeżeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marys2012 Re: Salon Śl. Diana Biała Podl. ul.Piłsudskiego 2 31.12.11, 11:29 Dzięki!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
martusiak_wawa Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej 13.11.11, 19:52 Witam, Kogo polecacie jako fotografa i kamerzystę na wesele w Białej? Chodzi mi o przyzwoite ceny, no i nie studio-fotka. Dzięki z góry za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej 14.11.11, 21:56 Pewnie nikt Ci nic nie poda, bo za chwilę posty usuną jako reklamę, ja nie będę robił reklamy choć mam swój typ. Natomiast z tego co słyszałem na początku grudnia będą targi w Białej i nawet wejście będzie za darmo, także najlepiej przejdź się po stoiskach obejrzyj, popytaj i zawsze będzie trochę łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_i_kuba.pl1 Re: Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej 21.03.12, 13:25 Zapraszamy do obejrzenia galerii www.sandra-kuba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: Fotograf i kamerzysta na wesele w Białej 22.03.12, 08:44 Strona padła, trochę reklama nie wyszła:-) Odpowiedz Link Zgłoś
martusiak_wawa Samochód na ślub 07.01.12, 22:27 Witam, czy ktoś się orientuje czy w Białej można wypożyczyć jakiś nowy dobry samochód do ślubu? Odpowiedz Link Zgłoś
allekuchnia Re: Samochód na ślub 13.05.12, 11:02 www.youtube.com/watch?v=iGwW2Z-nAZ0 <-- Odpowiedz Link Zgłoś
swiat-kolorowych-lat Re: Samochód na ślub 15.06.12, 19:57 Z nowoczesnych samochodów to polecam Andrzeja Samociuka z Białej Podlaksiej, ma ładne Audi A6 (ma też limuzyne i ajkies stare auto). Koleżanka miała na ślubie i wszystko super - kierowca przyjechał o czasie, miło i kulturalnie. A to jest ważne - nie ma nic gorszego niż stres przed ślubem i samochód, który się spóźnia. Ja co prawda wolę inne klimaty i mam zarezerwowaną Warszawę, ale jak ktoś szuka nowego samochodu to na pewno warto. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-wolga Re: Samochód na ślub 10.04.15, 11:11 Do ślubu polecam klasyk: www.czarnawolga.pl - lub na rocznicę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luckyrobert Re: wątek weselny- czyli:zespoły,sale itp. 28.02.12, 23:28 witam, czy ktoś słyszał jak gra i bawi na weselu zespół Wizard, są chyba z Siedlec, bardzo proszę o informację. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromino Re: wątek weselny- czyli:zespoły,sale itp. 01.10.12, 08:35 Zespół Gambit ich strona www.zespolgambit.vot.pl ten zespół słyszałem ostatnio i wiem, że grają i bawią rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga8-6 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 01.10.12, 10:46 Szukam zespołu muzycznego na wesele 29.06.2013r. Proszę o linki i kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
maxim.b.j Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 04.10.12, 12:24 Witam. Mogę zaproponować zespół MAXIM. Dojazd na terenie całej Polski. Na stronie dużo zdjęć i filmików oraz mp3 do odsłuchania repertuaru :) Naprawdę POLECAM!! Są świetni. www.zespolmaxim.com.pl/ W razie pytań proszę o kontakt: bjakowczyk@gmail.com Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tener12 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 04.10.12, 16:16 WWW.ZESPOLTENER.PL Witam. Jesteśmy zespołem z wieloletnim doświadczeniem muzycznym. Wykonujemy muzykę wyłącznie na żywo w pięcio osobowym składzie. Zapewniamy profesjonalną obsługę imprez takich jak: -wesela -studniówki -dancingi -zabawy - oraz inne imprezy okolicznościowe. Dysponujemy nowoczesna aparaturą nagłośnieniową zarówno na małe przyjęcia jak i duże imprezy plenerowe. Nasze zaplecze techniczne jest wyposażone w sprzęt znanych marek takich jak: Korg, Yamaha, Roland, Dynacord Mackie itp. Przejawem naszego doświadczenia w prowadzeniu imprez jest świetny kontakt z publicznością a dzięki bogatemu repertuarowi zapewniamy świetną zabawę i niesamowite wspomnienia dla gości. Mocna stroną Zespołu Tener jest biesiada prowadzona za stołami przy tradycyjnych polskich melodiach. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje. Pozdrawiamy.!! Odpowiedz Link Zgłoś
torso Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 04.10.12, 20:44 Witam Proszę o kontakt z naszym Zespołem Muzycznym TORSO i zapoznanie się z ofertą i opiniami naszych zleceniodawców na blogu zespołu torso.cba.pl/blog/ i opinie o zespole torso[/url] Satysfakcja gwarantowana. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk38 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 18.10.12, 15:58 Czy była by Pani zainteresowana występem naszego zespołu którego reprezentuje grecki artysta grający z D.Roussosem Spiros S z zespołu greckiego Orfeusz. Gramy muzyke każdą światowa i polską możemy jako niespodziankę dla gości podczas wesela zagrać godzine greckiej muzyki lub kilka takich wstepow podczas wesela połaczonej z nauką tańca greckiego Sirtaki. Proszę mi wierzyć te klimaty ludzie pamiętaja lata a tak nie wiele trzeba . jesteśmy profensjonalni w tej branży z kilkudziesiecioletnim doświadczeniem estradowym Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Henryk Maslak impresariatgrecki@gmail.com tel 795060264 Odpowiedz Link Zgłoś
paweldon Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 19.10.12, 11:52 Zapraszam na stronę www.zespolfresh.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cartofell Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 03.11.12, 21:34 fajnie gra zespol szaffir z nimi nie mozna sie nudzic /gaja konkretnie od samego poczatku/mloda para dostala od nich jakes wielie pudlo z prezetem w srodku.spoko dobrze graja i rozdaja prezenty.ja sie na to pisze;) Odpowiedz Link Zgłoś
karlr Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 30.10.12, 19:25 Byłem ostatnio na weselu w Porosiukach i grał zespół Szaffir. Moja dziewczyna była zachwycona i dla mnie też się podobało. Grali dużo muzyki dance i disco oraz rock and rolla. Fajne były też oczepiny i zabawy , a szczególnie rosyjskie rozkwitali jabłonie i grusze oraz białeje rozy. Rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_r Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 09.11.12, 16:09 Witam serdecznie, z wielką przyjemnością zagramy na Państwa weselu w tym terminie. Jesteśmy zespołem, który rozkręci każdą imprezę -w swym repertuarze posiadamy utwory starsze i najnowsze hity, anglo- oraz polskojęzyczne. Poza standardowym repertuarem proponowanym na wesela, polecamy również stylowe wesele w rytmach rock'n'rollowych i soulowych (Whisky river Rock and Roll Band) oraz godzinne show "Abba Song" z największymi hitami szwedzkiej grupy. 100% żywej muzyki (wokal męski i żeński, perkusja, bas, gitara, klawisze, opcjonalnie chórki i saksofon). Możliwość przywitania gości mini koncertem ze standardami jazzowymi (piano +wokal żeński). Oferujemy profesjonalne prowadzenie zabaw. Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani, proszę o kontakt (podany w zakładce "Kontakt" na naszej stronie). www.livemusic.com.pl www.rwijparkiet.livemusic.com.pl Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
muzykajacek Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 16.12.12, 23:16 Witam.Zespół ANASONG skład pięcioosobowy - z solistką wszyscy śpiewają Członkowie zespołu są wykształconymi muzykami Zespół jest na rynku obsługi uroczystości weselnych kilkanaście lat i posiada duże doświadczenie gramy i śpiewamy szlagiery jak również weselne piosenki a także nowości muzyczne ,prowadzimy oczepiny i zabawy weselne instrumenty w zespole to perkusja , ,,kontrabas -gitara basowa,gitara prowadząca,instrumenty klawiszowe-akordeon na specjalne życzenie wyprowadzamy marszem pannę młodą z domu rodziców podczas błogosławieństwa .cena do negocjacji NASZA STRONA INTERNETOWA-zespolmuzyczny-anasong.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monnnis86 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 07.01.13, 12:33 Witam Serdecznie Mam kapelę która zagra wszystko, nazywają się OXIDE w kwietniu wydadzą swoja pierwszą płytę. Pozdrawiam więcej informacji gdyby Państwo chcieli się zdecydować na moją propozycje podaje maila monnnis86@gmail.com Naprawdę Warto... Odpowiedz Link Zgłoś
andystar Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 30.01.13, 10:41 Witam , jeśli nadal poszukujecie zespołu na swoje wesele proszę o kontakt: 604 970 438-Andrzej Nazywamy się HAPPY. Występujemy w składzie 5 osobowym grając całkowicie na żywo( bass, gitara, wokal, perkusja, klawisz ) W repertuarze piosenki krajowe jak i zagraniczne. Gramy też piosenki biesiadne oraz disco polo, ale jeśli klient tego sobie nie życzy to nam w to graj:) Równocześnie, oprócz wokalistki oczywiście jesteśmy członkami zespołu THE LIVERPOOL grającego The Beatles i Czerwone Gitary. Zapraszam na stronę: liverpool.pl Pozdrawiam warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=452248472&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ALREADY_ACTIVEMXAdIdMZ452248472 Odpowiedz Link Zgłoś
magda_194 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 20.02.13, 13:37 Polecam zespół muzyczny The Promise tel. 692988280 www.planujemywesele.pl/25008-the-promise-zespol-muzyczny Odpowiedz Link Zgłoś
szymex18 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 23.03.13, 18:48 szczerze polecam zespol Zaffir z Bialej Podlaskiej, ktory gral u mojej siostry na weselu. super sie bawilismy z moja dziewczyna. Siostra mowila ze nieduzo wzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
asters2 Re: SZUKAM zespołu muzycznego na wesele 11.04.14, 14:01 To link do strony zespołu http:\\www.zespolzaffir.pl Gorąco polecam😜 Odpowiedz Link Zgłoś
lillea0 Re: - czyli:zespoły,sale itp. 13.04.12, 11:58 Odstąpię salę weselną w Porosiukach-Pensjonat "Helena" w terminie 14 sierpnia 2012. Zależy mi tylko na odzyskaniu zaliczki w kwocie 1000zł. Szczegóły pod numerem telefonu 508 241 828 Odpowiedz Link Zgłoś
allekuchnia Re: - czyli:zespoły,sale itp. 13.05.12, 11:01 www.youtube.com/watch?v=iGwW2Z-nAZ0 <-- Odpowiedz Link Zgłoś
arturkorolczuk12 Re: - czyli:zespoły,sale itp. 14.05.12, 21:49 Witam, mam do odsprzedania termin na sale weselną w Konstantynowie na 01.09.2012 Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail arti_kor@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaja0 Odsprzedam sale i zespol 19.05.12, 18:15 Odsprzedam sale weselna oraz zespol w terminie 6 pazdziernika 2012r w Bialej Podlaskiej. Prosze o kontakt pod nr tel 696558658. Odpowiedz Link Zgłoś