alexa30 06.11.07, 08:14 wie co to za kolos stawiają na rogu Grunwaldzkiej i Sitnickiej? Kolejny supermarket w stylu biedronkowym?Ciekawa jestem no... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_beret Re: Czy ktoś może... 06.11.07, 20:56 Miasto jest podzielone w tej kwestii:P Część mówi ,że kolejna Biedronka - bo przyjmują do roboty. A druga część ,że Lidl. I weź tu człowieku bądz mądry ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alexa30 Re: Czy ktoś może... 07.11.07, 07:57 Nie no mam nadzieję ,ze jednak nie kolejna biedronka:( cóż pozostaje tylko uzbroić się w cierpliwość:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Czy ktoś może... 07.11.07, 20:00 Dzisiaj koleżanka mi potwierdziła straszne wiadomości! Zachęcona ogłoszeniem wywieszonym w Biedronce :"zatrudnię/przyjmę do pracy kasjerki/pracowników"(czy jakoś tak),udała się na rozmowę z kierownikiem i zapytała gdzie miałaby pracować i co robić.Kierownik jej odpowiedział ,że praca będzie w nowo wybudowanym budynku obok dawnego Championa....... Nie będzie Lidla,nie będzie Macdonaldsa,nie będzie Makro,nie będzie hipermarketu...nie będzie już niczego. Będzie kolejna Biedronka. Odpowiedz Link Zgłoś
denis1978 Re: Czy ktoś może... 08.11.07, 07:15 Owszem,przy pętli na Terebelskiej ma byc kolejna Biedronka:( Natomiast na rogu Sitnickiej - Lidl. Chociaz tym ostatnim faktem ja bym się za bardzo nie zachwycała, bo to kolejny, niewiele warty, dyskont... Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Czy ktoś może... 09.11.07, 22:40 Tak z ciekawości zapytam, dlaczego uważasz, że dyskonty są niewiele warte?. Nie miałabym odwagi powiedzieć tym wszystkim ludziom, liczącym każdy grosz, że kupują jedzenie w nędznych sklepach, czyli co, oni też są niewiele warci? Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: Czy ktoś może... 09.11.07, 23:23 negev56 napisała: > Tak z ciekawości zapytam, dlaczego uważasz, że dyskonty są niewiele warte?. > Nie miałabym odwagi powiedzieć tym wszystkim ludziom, liczącym każdy grosz, że > kupują jedzenie w nędznych sklepach, czyli co, oni też są niewiele warci? To se kup cukier z Plusie. To bedziesz musiała dwa razy więcej słodzić herbatę. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: Czy ktoś może... 10.11.07, 09:11 > > To se kup cukier z Plusie. To bedziesz musiała dwa razy więcej > słodzić herbatę. > To se przestań słodzić herbatę. Nie będziesz musiał kupować cukru w Plusie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: Czy ktoś może... 10.11.07, 13:47 athropos napisała: > > > > To se kup cukier z Plusie. To bedziesz musiała dwa razy więcej > > słodzić herbatę. > > > > To se przestań słodzić herbatę. Nie będziesz musiał kupować cukru w Plusie. > Jeżeli to jest istotą istnienia takich sklepów to może przestańmy w ogóle jeśc :-) Odpowiedz Link Zgłoś