klio_7 04.11.08, 18:11 Witam wszystkich! Słyszałam ze w Białej powstał nowy klub Gramofon Moze ktos z Was mial juz okazje bawic sie tam? Jakie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnysasaaa Re: Klub Gramofon 04.11.08, 19:05 bylem nieraz i bede tez nieraz. . a dlaczego? bo takiego miejsca brakowało w bialej, ale doczekałem sie, heh;) no coz bardzo fajny design, bardzo dobra muzyka, nie to co prezentuje verona, jedynka itp . mozna by zachwalac i zachwalac, wady tez pewnie sie znajda, ale ja ich nie dostrzegam, a nawet jesli, to nie sa zbyt istotne;) klub bardziej alternatywny niz pozostale;) www.myspace.com/klubgramofon - tutaj pare zdjec i najblizszi goscie w klubie ;) na tych imprezach waarto byc Odpowiedz Link Zgłoś
klio_7 Re: Klub Gramofon 04.11.08, 19:22 A moze podopwiesz kiedy sa tam dyskoteki i jaka jest cena wstepu? Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Klub Gramofon 05.11.08, 10:59 co wieczór cos jest! wiem ze w czwartki sa hity i kity lata 80!w soboty chyba muzyka hause! świetny kilmat lokalu miła obsługa,superowy drink gramofon i dania inne niż wszędzie -same pyszności ale i pierogi też sie znajdą tylko z różnymi dodatkami!bilety po 20ej chyba 10 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: Klub Gramofon 05.11.08, 15:43 chyba ktos usunal mojego posta, bo wczoraj napisalem wszystko co i jak,nie chce mi sie od nowa, ale dodam, ze w piatki latino party, w soboty tak po 10 zl, a w niedziele dla pan za darmo i wtedy sa Ladies black - czarna muzyka;) czesto tez wjazd jest za 5 dla studentow;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziska23 Re: Klub Gramofon 28.11.08, 18:51 nie wiecie co graja w jutro i niedziele w gramofonie? a słyszeliscie czy sylwester w gramofonie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnysasaaa Re: Klub Gramofon 01.12.08, 13:34 www.klubogramofon.pl tu sa wszystkie inforamcje odnosnie imprez a Sylwester slyszalem ze tez ma byc;) Odpowiedz Link Zgłoś
annamagdalenalidia Re: Klub Gramofon 11.02.09, 23:49 opinie... całkiem nieźle bawiłam się w tą sobotę.. ale dj..miał lepiej ułożone włosy ode mnie.. taki blondynek tleniony.. jeden nieźle grał na bębenkach.. a ten ciemnowłosy..przystojny.. wystrój fajny..w miarę.. co więcej..dużo małolat.. klimaty nie moje.. ja gustuje w bardzo starej muzie.. ale wrażenia miłe.. na parkiecie dałam czadu.. nawet jestem na zdjęciu.. super..tylko sobie w łeb strzelić. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś