Gość: Krzys IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 21:48 Witam! Mam 18 lat i probem z napletkiem.Otoz nie moge go w czasie wzwodu sciagnac z zołądzi.Gdy próbuje to zrobić czuje duży ból.Proszę o radę.Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: << Re: Kłopot z napletkiem. IP: *.inowroclaw.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 22:35 a wiesz..z tego co ja wiem,to masz chyba stulejke i powinienes isc do lekarza na zabieg,ale i tak poczekaj na opinie lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Kłopot z napletkiem. 13.08.01, 17:13 Z Twojego opisu wynika , iż masz stulejkę czyli zwężenie napletka uniemożliwiające odprowadzenie do poza żołądź. Skontaktuj się z urologiem celem konsultacji i ustalenia dalszego trybu postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Kłopot z napletkiem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 22:06 Dziekuje z odpowiedz.Ale mialem juz kiedys ten zabieg jak mialem kilka lat.Teraz wydaje mi sie konieczna inna korekta.Co Pan doktor na to? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Kłopot z napletkiem. 14.08.01, 08:14 Trudno jest się wypowiadać nie oglądając pacjenta. Aby móc sie wypowiedzieć, jaki rodzaj zabiegu czy też postępowania leczniczego jest wskazany, lekarza musi zbadać pacjenta. Dlatego proponowałem wizytę u urologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Kłopot z napletkiem. IP: *.g1.com.pl 07.09.01, 22:54 majac 18 lat też miałem stulejkę ale póżniej samo jakos sie uregulowało i teraz jest w porządku, może spróbuj wejść do pochwy bez zdjemowania napletka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bona Re: Kłopot z napletkiem. IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.01, 23:45 Gość portalu: Piotr napisał(a): > majac 18 lat też miałem stulejkę ale póżniej samo jakos sie uregulowało i teraz > > jest w porządku, może spróbuj wejść do pochwy bez zdjemowania napletka Odradzałabym z powodów higienicznych. Pod napletkiem zawsze coś "zalega" i jest to dobra pożywka dla różnych bakterii. Nawet jeśli tobie nie sprawiają one większych problemów, niewykluczone, że dla prtnerki mogą być żródłem mniej lub bardziej grożnych zakażeń. Myślę, że powinieneś wziąć sobie do serca radę Eksperta i udać się do urologa. Pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś