Dodaj do ulubionych

Muzykoterapia

20.05.15, 13:47
My tu wklejamy piosenki w ramach muzykoterapii Rangarv,gdybyś nie wiedział smile
Obserwuj wątek
      • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 14:27
        i schizofrenię też,hi,hi

www.fcbarca.com/50319-jak-autyzm-messiego-pomogl-mu-stac-sie-najlepszym-na-swiecie.html
        • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 15:02
          Rangarv,masz może zespół sawanta (fr. savant, uczony)?
    • mskaiq Re: Muzykoterapia 20.05.15, 16:20
      Bardzo chcesz pomóc Ditto. Dobrze, że jesteś na tym forum.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 16:26
        Ja nie pomagam Masku,ja tylko grzebię sobie w necie.I gdy coś znajdę to wklejam,he,he.
        • mskaiq Re: Muzykoterapia 20.05.15, 16:38
          Tak, grzebiesz w necie, ale czy Rangarv jest Ci obojętny ?
          Pozdrawiam serdecznie.
          • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 16:53
            filmaster.pl/tag/zesp%C3%B3%C5%82%20aspergera/
            Jeszcze to dorzucę.
            Nie wszystkie obejrzałam ale bardzo mi się podobał "Zaklęte serca".

Lubię Rangarva i jego kijanki w misce smile
            • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 17:50
              ja tez cię lubię. i maska też.
              • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 17:58
                smile
                • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 18:36
                  Kiedyś,nie pomnę na jakim forum,pisała matka chłopca z zespołem Aspergera,pisała o nim:
                  mój mały,kochany Aspi.
                  Napisała że ten chłopiec codziennie zapisuje jaka była pogoda.
                  Pisała też dziewczyna która miała "bzika" na punkcie uczenia się języków obcych a do tego posiadała wielką łatwość uczenia się tych języków(papuzia pamięć i zapał).
                  Każdy ma jakiś dar.
                  • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 18:50
                    ditta12 napisała:

> Kiedyś,nie pomnę na jakim forum,pisała matka chłopca z zespołem Aspergera,pisał
                    > a o nim:
                    > mój mały,kochany Aspi.

potem dorosły A. staje się straszny i nie jest ani kochany ani nawet dobry.
                    • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 19:42
                      Czytałam kiedyś że dorosły A daje sobie radę w życiu bo znajduje rozwiązania trudnych sytuacji w niekonwencjonalny sposób.

Co Cię to obchodzi Rangarv jak Cię inni oceniają.Ja też jestem czarną owcą w rodzinie i ta sie mnie wstydzi.
                      Mnie?Czy mojej choroby?
                      Co takiego robisz że nie jesteś dobry?Dobry dla kogo masz być?
                      Przede wszystkim dobry i kochany dla siebie bądź.
                      • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 20:14
                        Ciekawe kro mnie lubi a kto mnie nie lubi.
                        A zresztą.....co mnie to obchodzi.Ty napisałeś Rangarv że mnie lubisz,Eszmeralda skoczyłaby ze mną nawet w przepaść z zamkniętymi oczami,to już coś.
                        Madau jest moją przyjaciółką,Mask też,Uwierz,z nim to wedle zasady kto się czubi ten się lubi i już.
                        • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 20:50
                          zależy ci żeby cię lubiano?
                          • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:07
                            Lubię pisać na forum powroty z otchłani.
                            W realu to nie wiem jak jest ale nie ma obok mnie prawie nikogo a to znaczy że prawie nikomu nie jestem potrzebna.
                            Lubię jak piszecie ze mną.To mi sprawia wielką radość a gdy nie chce mi się pisać to idę sobie a czytam gdy mi się zachce a nie bo muszę,natychmiast i tu jest pozytywna strona internetu że można przyjaciół opuścić kiedy się chce.
                            Oni nawet nie widzą mnie.Jestem jako ten duch.
                            • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:19
                              ditta12 napisała:

> Oni nawet nie widzą mnie.Jestem jako ten duch.

oni to ludzie w realu?
                              • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:33

> oni to ludzie w realu?>

Oni to znaczy Wy big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:49
                                  nie kojarzysz mi się z duchem
                                • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:49
                                  No bo jak my wyglądamy?
                                  My z Uwierzem wiemy jak wyglądamy bo fotki sobie wysłaliśmy,kiedyś,dawno w kamerce mi się pokazał,z Madau też znamy się z fotografii i mam nadzieję zobaczyć ją wkrótce,Maska widuję.
                                  Jak wyglądasz Rangarv?
                                  Jesteś wysoki,masz kaloryfer na brzuchu-tyle wiem.
                                  Możesz jakoś się opisać?
                                  Ja mam włosy jak Joanna D'Arc farbowane na powiedzmy że blond,jestem szczupła i niska 160,no i wyglądam jak Wader albo jego szef(nie wiem jak wygląda szef Wadera)wg.Uwierza.
                                  No to już wiesz.
                                  • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:51
                                    <nie kojarzysz mi się z duchem>

Teraz już wiesz troszkę jak wyglądam to zrealniałam.
                                  • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:51
                                    kaloryfer mi się wydawał w bocznym świetle tylko
                                    • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:52
                                      Ja wciągam mocno brzuch i zachwycam się swoją talią osy big_grin
                                      • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 21:56
                                        nie mam brzucha ale kaloryfera też nie. wszystko mi jedno.
                                        • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:00
                                          A masz włosy czy jesteś łysy może a jak masz to jaki kolor?
                                          • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:08
                                            brązowe
                                            • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:16
                                              Długie czy krótkie?
                                              • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:18
                                                krótkie.
                                                • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:22
                                                  Kręcone czy proste?
                                                  • ragnarv Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:29
                                                    proste.
                                                    nie pytaj już nie chcę tego mówić.
                                                  • ditta12 Re: Muzykoterapia 20.05.15, 22:35
                                                    Już nie zamierzałam pytać.Wystarczy mi wiedzy na Twój temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka