ditta12 19.05.15, 19:17 > >>Wtedy Bóg rzekł: <Niechaj się stanie światłość!> I stała się światłość. > >>Bóg widząc, że światłość jest dobra, oddzielił ją od ciemności. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:21 tzn światło razi po oczach jak sie patrzy w lampkę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:34 No właśnie. Gdy mam depresję to boję się nadchodzącego dnia,gdy się rozwidnia. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:49 nie lubię lamp w hipermarkecie. mam od nich czerwone oczy Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:51 nienawidzę ludzi w hipermarkecie bo jest ich dużo nienawidzę tłoku i jak w autobusie ludzie się do mnie przyciskają Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:52 Nie lubię hałasu jaki wytwarzają ludzie w dużej gromadzie. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 19:54 ale gorsze są małpy. kiedyś w zoo tak sie darły że mi sie coś stało w uszy i się skuliłem pod ścianą i zakryłem głowę i facet się pytał czy dzwonić po karetkę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 19.05.15, 20:00 Ja się boję gdy się ludzie kłócą i wydzierają. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 21:02 czego się bać? nie bałem się małp tylko mnie bolały uszy Odpowiedz Link
mskaiq Re: Bład w sztuce 19.05.15, 20:21 Co wywołuje w Tobie, kiedy ludzie się przyciskają się do Ciebie. Myślę, że dużo ludzi nie lubi tego tak jak Ty, ale tak już jest. Można się nauczyć tolerancji na przyciskaniu się ludzi w tłoku, ale najpierw trzeba swoje uczucia, co w Tobie one wywołują. Przeżyć własne uczucia nie jest łatwo, ale można się tego nauczyć. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 19.05.15, 20:29 takie uczucia że jest mi bardzo gorąco. gotuję się pod ich wpływem. wtedy muszę wysiąść Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 19.05.15, 21:49 <nie bałem się małp tylko mnie bolały uszy> Masz nadwrażliwość zmysłów a ja lęki. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 20.05.15, 11:54 pl.wikipedia.org/wiki/Sensoryzmy Ile tu do mnie pasuje,że nie zliczę. Np.nigdy nie lubiłam nowych ubrań,wyczuwałam zapachy których nie ma i wiele innych. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 20.05.15, 12:03 "Ześlijmy ja na ziemię pod ludzką postacią. Niech zapomni kim jest i skąd pochodzi. Będzie żyła jak każdy inny człowiek - czując złość, ból, miłość i nienawiść." Odpowiedz Link
ragnarv Re: Bład w sztuce 20.05.15, 12:22 to jest głupie bo wymienili chyba wszytko co czuje człowiek i mi wyszło że w czuciu glebokim mam naraz nadwrazliwośc i niedowrażliwość to jak to jest mozliwe? bo np robie te rzeczy jak udrzanie sie rozdrapywanie to niedowrażliwość. a nie lubię być dotykany przez ludzi to mam nadwrażliwość. to jaka jest prawda Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 20.05.15, 12:52 < to jaka jest prawda> Ja nie wiem jaka jest prawda,nie znam się na diagnozach ale myślę że zdrowi ludzie też by sobie coś z tego wybrali. Ja nie boję się dotykania w autobusie ale za to kłótnie mnie przerażają i te miny wojownicze ludzi podczas kłótni. Mam też w depresji lęk przed wykąpaniem się.Jakaś obawa że będzie mi zimno.Nie lubię gdy mi jest zimno albo gorąco.A teraz jest wilgoć w powietrzu i też tego nie lubię. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 07:45 " Obarczę cię niezmiernie wielkim trudem twej brzemienności, w bólu będziesz rodziła dzieci, ku twemu mężowi będziesz kierowała swe pragnienia, on zaś będzie panował nad tobą. W pocie więc oblicza twego będziesz musiał zdobywać pożywienie, póki nie wrócisz do ziemi, z której zostałeś wzięty; bo prochem jesteś i w proch się obrócisz." Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 08:02 Widziałam w tv jak facet AA sam wychowywał siedmioro dzieci.Żona go opuściła ale jakoś sobie radził.Najbardziej poruszył mnie jego spokój i brak narzekań. Bieda była w tym domu a dzieci mówiły że brakuje im butów i spodni. Ciekawe czy opieka społeczna tam dotarła.Oni chyba dostają jakieś dary,ta opieka.Może między siebie rozdzielają? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 08:11 https://youtube.com/devicesupport Wstałam wcześniej dziś i tak sobie tworzę. Sztuka dla sztuki Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 08:15 A właściwie po co tym ludziom aż siedmioro dzieci było? Inni chcą a nie mogą i muszą in vitro. Odpowiedz Link
mskaiq Re: Bład w sztuce 21.05.15, 11:05 .Najbardziej poruszył mnie jego spokój i brak narzekań. .Bieda była w tym domu a dzieci mówiły że brakuje im butów i spodni. Za to pewnie było wiele ciepłych uczuć. Kiedy takie uczucia są wtedy brak spodni albo butów tak bardzo nie doskwiera. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Bład w sztuce 21.05.15, 11:09 Zastanawiam się co kościół ma do invitro, przecież poczęcie jest ponoć ręką Boga więc ingernecja człowieka nie ma znaczenia,może chodzi im o spermę zamrożoną Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 11:29 <Zastanawiam się co kościół ma do invitro> A co Pis ma do in vitro? Odpowiedz Link
mercury_staff Re: Bład w sztuce 21.05.15, 11:35 może i coś ma ale mam to w dupie w zasadzie mi chodzi o to żeby PO za wszelką cenę odsunąć od władzy nawet kosztem ofiar czy revolty, mogę wziąść kałasznikowa i ruszyć na Belweder wiec o tym. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Bład w sztuce 21.05.15, 11:49 Odsuń wszystkich od władzy,niechaj będzie anarchia jak w "Mieście białych kart"nikt nie zagłosował,władze musiały opuścić miasto czy też kraj a wszystko działo się po swojemu,śmieci były wywozone itd. Odpowiedz Link