kasi.aa 06.05.13, 15:00 W tym wątku pisać można na każdy temat. Administracja nie ingeruje w tematykę umieszczanych tu wpisów, o ile jest ona zgodna z Regulaminem i Netykietą . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 06.05.13, 15:56 Czesio - Powiedz Mi Dzień Dobry ;]; Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 07.05.13, 00:08 Czy nie łaska wziąć się za robotę jakąś paniusie zamiast tu zarząd sprawować nad maluczkimi? A nie wstyd?Czego tu szuka ...... ....? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 07.05.13, 00:09 Tak sobie pogaduję jak "owo wytyczyło" Ufo to chyba:D Ban,Ban-jak myślisz Ty?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 07.05.13, 00:16 www.youtube.com/watch?v=XIu8CLohuq8 For you kasiuu. Niezłe,co? podoba ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 07.05.13, 00:22 Cipsko Grube. I po co tu jesteś?Marant nie starczy?Warant?Gwarant? Ubezpieczenie?Zabezpieczenie?Może czerpiesz zyski jakieś? :D Nie banuj Się opanuj Kobito Przepito Odpowiedz Link Zgłoś
alberto_schiza Re: Wątek pogaduszkowy 08.05.13, 13:08 Ditta co zrobili Ci jakiś specjalny azyl? na forum schizofrenia dla schizofrenika? haha, ciekawe może już w szpitalach psychiatrycznych nie siedzą schizofrenicy ale zdrowi i pod szpitalami psychiatrycznymi już trzmają schizoli:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 08.05.13, 22:39 Bo kaasa się opłaca ale ja biedna i nie mam kasy.Przepraszam że nie mam kasy:( Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 09.05.13, 15:34 Polskie wesele Zespół ,urywek oczepin Odpowiedz Link Zgłoś
geraldine67 Re: Wątek pogaduszkowy 11.05.13, 22:20 Ditta, popatrz tutaj, jakieteraz pznują zwyczaje weselne. hłe,hłe,hłe, koszmar jakiś... www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CCg9ku5jU9s weronikalewandowska.natemat.pl/54849,slub-w-wersji-2-0-swieto-tandety-i-luksusu-na-kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Wątek pogaduszkowy 12.05.13, 08:40 jakie upodobanie, takie rymowanie : ditta- sritta Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 17:47 mifredo napisała: > jakie upodobanie, takie rymowanie : > ditta- sritta heheh teraz dopiero przeczytałem, ja pierdzielę srutu tutu. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 17:49 A co do zamulatora w wysyłaniu postów od wczoraj na tym forum już się uporałem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 18:13 Ale będzie napizdrzać centralnie front przechodzi nad moją głową, ze wschodu walą czarme chmury z burzami a z zachodu białe chmury, nad banią mi się kotłuje a za 15 minut muszę wyjść. Jestem w epicentrum ale będzie walić, już zaczeło:) Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 18:16 Fajny widok każda chmura w inna stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 22:34 około 40 sekund trwa wysłanie mojego postu normalnie, to teraz ty durny adminku spójrz na minuty i ilość wysłanych postów. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 22:36 i jeszcze raz pocałuj mnie w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 22:46 Odświeżanie normalnie trwa około 40 sekund. Ale wsadziłem gwizdek w dupe i moge wysyłać posty w w normalnym tępie ASy wyżej macie 3 posty wysłane w tej samej minucie. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 22.05.13, 22:50 I się nie myliłem co do zamulenia wobec mojego nicka bo właśnie testuję sobie drugie łącze internetowe na tym samym nicku.Więc ten sam czas na obydwóch łączach. Ale krótko mówiąc mam to w dupie bo jak widzicie to dla mnie nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
leonardo_gotti Re: Wątek pogaduszkowy 24.05.13, 19:25 Poleciały znowu ze 3 tematy:) Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Wątek pogaduszkowy 23.06.13, 10:24 Ile wypiłaś ditta, że tak obluzowały ci się hamulce?:D Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Wątek pogaduszkowy 28.06.13, 06:35 Zakładajcie jakie nowe swoje wątki, bo już mi głupio jak wszędzie samą siebie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mifredo Re: Wątek pogaduszkowy 08.07.13, 12:02 Przestaję tu pisać po tym, jak na oślą poleciały dwa ostatnie moje wątki: Jezus na stadionie i Zabawa w skojarzenia. Nie rozumiem dlaczego. Do niczego mi to forum niepotrzebne. Jednak więcej jest chorych niż przypuszczałam. Zaraz pewnie wytną i to. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 30.07.19, 14:19 To wcale nie jest śmieszne.Jakiś klawisz tu naciska bo ktoś donosi.Ciekawe kto.Może ....ktoś na mnie donosi że ja coś piję a ja mam chad maniakalny-znaczy wesołek jestem z natury a nie kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wątek pogaduszkowy 30.07.19, 14:29 Masz tu mifredo,film se obejrz to się pośmiejesz www.cda.pl/video/123702307 znaczy będzie ci radośniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bodix Re: Wątek pogaduszkowy 04.01.21, 03:21 NIE NAMAWIAM DO ZAPRZESTANIA ZAŻYWANIA LEKÓW TYLKO DO ZAPRZESTANIA BEZWIEDNEGO POLEGANIA NA NICH. Każdy lek, jaki brałem i biorę to zamulacz. Rispolept - w małych dawkach z początku w porządku, ale później sztywna twarz i zamulenie. Olanzapina - jak się bierze ją tylko rano max 10mg to nie zamula mocno, ale sen jest długi nawet ok. 10 godzin. Sulpiryd - z początku nie zamula, ale po dłuższym czasie stosowania owszem + dostawałem drgawek. Haloperidol - każdy kto był niegrzeczny w psychiatryku z pewnością zna ten specyfik... Zamulacz totalny. Nie ma pigułki szczęścia, która całkowicie wyleczy chorobę. Ważny jest też aspekt psychologiczny, wstrzemięźliwość od alkoholu, narkotyków itp. oraz aktywność fizyczna i odpowiednią dieta. Niektóre zioła też pomagają (np. waleriana jest dobra na uspokojenie) Pomaga też gra na instrumentach muzycznych. Ja np. gram na bębnie afrykańskim:) zrzutka.pl/cn9pth?utm_medium=mail&utm_source=postmark&utm_campaign=chipin_creation Odpowiedz Link Zgłoś