Dodaj do ulubionych

Za krotki seks

24.03.04, 16:15
Doktorze,blagam o pomoc!!!Z mojego członka wydziela sie sporo wydzieliny bez
wiekszego podniecenia,a stosunek trwa bardzo krotko,bo ogolnie rzecz biorac
prawie w ogole nie trwa:((("Po pijaku"jest wszystko w porzadku i nie mam co
do siebie zadnych wyrzutow.Jednak nie moge ciagle uprawiac seksu tylko w
takim stanie.Mam 21 lata,nie spalem duzo z dziewczynami i z moja obecna tez
zdarza sie to nieczesto.Czy sa jakies leki,ktore pomoglyby mi z moim
problemem?!Co mam robic?!Wpadam w depresje:(Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • andrzej.depko Re: Za krotki seks 05.04.04, 01:07
      Zbyt wczesny wytrysk nasienia może być u Ciebie uwarunkowany jest nadmierną
      pobudliwością seksualną. Przedwczesny wytrysk jest zależny od dysproporcji
      między siłą pobudliwości seksualnej, a częstotliwością zaspokojenia potrzeb
      seksualnych, stanowi również odzwierciedlenie siły oddziaływania erotycznego
      partnerki. W większości przypadków ta nadmierna pobudliwość przemija w miarę
      utrzymywania uregulowanych, częstych stosunków płciowych w ilości
      proporcjonalnej do potrzeb mężczyzny. Każdy wytrysk nasienia obniża, bowiem
      stopień pobudliwości seksualnej i jeżeli ta częstotliwość jest odpowiednio duża
      zwykle dochodzi do całkowitego wyregulowania współżycia. ( Sam obserwujesz, że
      drugi kontakt jest już dłuższy). Jeżeli częstotliwość kontaktów nie jest
      odpowiednia do potrzeb wówczas występujące napięcia kumulują się i gdy do
      kontaktu wreszcie dochodzi wytrysk przedwczesny stanowi "fizjologiczny zawór
      bezpieczeństwa" dla napięć już skumulowanych i powstałych na skutek bieżącego
      zaangażowania w trwający właśnie kontakt seksualny. Metody terapii mogą być
      różne. Dwie wymagają konsultacji seksuologiem, który zaordynuje odpowiednią
      farmakoterapię. W pierwszym przypadku będzie to być farmakoterapia miejscowa
      polegająca na stosowaniu leków o działaniu miejscowo znieczulającym stosowanych
      w postaci maści na członek, około 10 min przed stosunkiem przez około 4
      tygodnie. Zmniejsza ona wrażliwość dotykową członka. W drugim przypadku jest
      to terapia mieszana polegająca na zastosowaniu oprócz wyżej wspomnianych maści
      leków doustnych, zmniejszających napięcie występujące u mężczyzny przed
      stosunkiem. Dobre efekty uzyskać można poprzez stosowanie metod treningowych.
      Zalecić mogę następujące metody: odbywanie kontaktów seksualnych w wodzie lub w
      wannie. Woda działa jako środek miejscowo zmniejszający wrażliwość zmysłową jak
      również zmniejsza zakres pobudzających odczuć w trakcie stosunku seksualnego.
      Kolejną metodą jest odbywanie maksymalnie często kontaktów seksualnych, aż do
      poziomu zmęczenia fizjologicznego. W wyniku nasilenia częstotliwości czas
      trwania reakcji seksualnych ulega wydłużeniu. Modyfikacją tej metody jest
      doprowadzanie mężczyzny przez partnerkę do wytrysku przed kontaktem seksualnym
      poprzez masturbację, a następnie kontynuowanie kontaktu seksualnego. Ostatnim
      sposobem, jaki mogę polecić do wypróbowania w domu jest odbywanie stosunku
      poprzez głębokie wprowadzenie członka do pochwy i wykonywanie wolnych ruchów
      frykcyjnych. Poszczególne ruchy przedzielane są okresami bezruchu i odpoczynku
      partnerów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka