Dodaj do ulubionych

byłem molestowany

IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 01:47
jak w temacie, w dziecinstwie byłem molestowany przez kuzyna..
teraz mam 19 lat, jestem chyba uzależniony od masturbowania sie, przy próbie zbliżenia z dziewczynami stres powoduje, że.. nie daje rady...
mimo wielu okazji dalej jestem prawiczkiem..

nie wiem co mam z tym zrobić..
Obserwuj wątek
    • brak.slow Re: byłem molestowany 27.10.10, 12:11
      "jestem chyba uzależniony od masturbowania sie, przy próbie zb
      > liżenia z dziewczynami stres powoduje, że.. nie daje rady..."

sprobuj ograniczyc masturbacje, mowie powaznie!
    • michal.lew-starowicz Re: byłem molestowany 30.10.10, 01:46
      Gość portalu: :( napisał(a):

> jak w temacie, w dziecinstwie byłem molestowany przez kuzyna..
      > teraz mam 19 lat, jestem chyba uzależniony od masturbowania sie, przy próbie zb
      > liżenia z dziewczynami stres powoduje, że.. nie daje rady...
      > mimo wielu okazji dalej jestem prawiczkiem..
      >
      > nie wiem co mam z tym zrobić..

Opisuje Pan kilka obszarów problemowych: przeżycie w dzieciństwie molestowania, uzależnienie od masturbacji oraz niepowodzenie w kontaktach seksualnych z kobietami. Na podstawie tak pobieżnych informacji i bez bliższej wiedzy na Pana temat (zebrania szczegółowego wywiadu), nie jestem w stanie określić, jaki wpływ miały doświadczone nadużycia seksualne, na ile Pańskie zachowania masturbacyjne można określić jako uzależnienie, oraz na czym polega istota problemów w relacjach z kobietami. Faktycznie, dziecięce urazowe doświadczenia seksualne mogą utrudniać dorosłe relacje seksualne, przymusowa masturbacja jest często wyrazem trudności radzenia sobie z emocjami i impulsami, a współistniejący lęk powoduje często trudności swobodnej ekspresji seksualnej w kontaktach z partnerką. Właściwą formą leczenia tego typu problemów jest psychoterapia – proponuję zgłoszenie się do seksuologa – psychoterapeuty.
    • d.moll.ka ... 01.11.10, 22:30
      nie wiem, moze Ci sie to przyda:

forum.gazeta.pl/forum/w,1182,117290093,117290093,zly_dotyk_boli_przez_cale_zycie_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,1182,117671084,117671084,profilaktyka_pedofilii.html
      Lecz się! Im szybciej zaczniesz, tym lepiej! Powodzenia.
    • Gość: anonim Re: byłem molestowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.10, 11:17
      Witam ja tez byłem molestowany w okresie około 10 -11 lat stalo się to 3 razy może po 30 minut wiec nie za długo ale odbił mi się to strasznie na moim życiu na początku myślałem ze sam fakt ze to się stało jest najgorszy ale zauważyłem ze przez to mam ciągotki homoseksualne i nie mogę uprawiać sexu bo mi nie chce stanac !!!!Czy da rade z tego wyjść mam straszną potrzebę bycia z kobieta i potrzebę miłości lecz boje się że jej niezadowolę sexualnie i jestem przez to zdarzenie dosyć zamknięty i ciężko mi nawiązywać bliższe relacje z ludźmi
      • Gość: nn Re: byłem molestowany IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.12.10, 11:40
        powiedzialłem o tym sostrze jakies 3 lata po tym jak to sie stalo a ona mamie a co najgorsze siostra wyzywa mnie od dziwki i korwy przy karzdej okazi jak tylko sie sprzedzamy a to rodzi we mnie jeszcze wiekszy gniew

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka