Dodaj do ulubionych

Jak by kto pytał

18.02.14, 17:32
to jestem psychicznie zdrowy ale wygodniej mi jest być chorymbig_grin jak by nie pisać i tak wyjdzie na moje buhahahah.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:36
      To tak jak ja,mam tylko diagnozę smile
      • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:39
        Tylko ja mówię prawdę że jestem zdrowy a oni mnie diagnozują na chorego to jak to jest?big_grin
        • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:41
          No bo Ty zdrowochory jesteś.
          • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:42
            co by nie mówić i robić to i tak zawsze chory będębig_grin
          • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:43
            Jak ja byłam w jednym klubie złamanych serc to powiedziałam że pijam jak Van Gogh tyle że nie Absynt a Heinekena.Raz tylko tam byłam bo mnie więcej już nie chcieli widywać.
            • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:47
              To może dobrze?
            • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:48
              ditta12 napisała:

> Raz tylko tam byłam bo mnie więcej już nie ch
              > cieli widywać.

To może dobrze? no chyba że źle że ty chciała ich widywać.
              • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:52
                Ja nie chciała ich widywać,ja za posłańca robiła,z misyją mnie wysłali tamwink
                • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:54
                  ditta12 napisała:

> Ja nie chciała ich widywać,ja za posłańca robiła,z misyją mnie wysłali tamwink

bo to tak miało być, a ty myślisz że ja jak też podobniewink
              • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:53
                Ja też tak miałem trochę podobnie i tak sobie pomyślałem "co ja tu robię"słuchając trzepania jęzorem trzy po trzy. No i w sumie wyszło na dobre.
                • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:56
                  nawet przysłowie się zgadza że "dwóch wariatów się zawsze dogada"
                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:57
                    bo my Ditto cierpimy za miliony jak Jezus na krzyżu buhahaha
                • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:56
                  A tu mam dla Ciebie Uwierzu coś w sam raz oczywiście z tego Pilcha-sama też bym poczytała,chyba znów nawiedzę bibliotekę.
                  "Bezpowrotnie utracona leworęczność"
                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:59
                    A swoją drogą bo nie chce mi się szukać Pilcha był chory na schizofrenię?
                    • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:02
                      "Moje pierwsze samobójstwo"

a bo ja wiem?
                      • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:04
                        Jerzy Pilch "Wiele demonów"

no to chyba tak,jak myślisz?
                        • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:11
                          ale po co mam czytać jego myśli jak mam swojesmile
                          • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:13
                            Pamiętaj Ditto zawsze będziesz myślała tak jak ja będę chciał a jak będę kłamał to będziesz mi wierzyła.Gdy nawet się zorientujesz że jest coś nie tak to ja pierwszy będę o tym wiedział.
                            I po co go czytać mam no powiedz mi?
                            • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:17
                              No to go nie czytaj,jak wolisz.
                              Może to przeczytaj i powiedz mi co to za ręka napisała:

"Uczta Baltazara – wydarzenie opisane w biblijnej Księdze Daniela (5, 1-31). Babiloński król Baltazar wydał ucztę, podczas której zbezcześcił naczynia ze świątyni Jahwe. Ukazała się wtedy ręka pisząca słowa: Mane, Tekel, Fares. Było to proroctwo zapowiadające upadek Babilonu i śmierć Baltazara, co nastąpiło jeszcze tej samej nocy."

Mój tatuś gdy malował ścianę w łazience w nocy to też zobaczył napis i się bardzo przestraszył.
                              • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:25
                                ditta12 napisała:

> Mój tatuś gdy malował ścianę w łazience w nocy to też zobaczył napis i się bard
                                > zo przestraszył.

Gdyby przemalował jeszcze raz nic by nie przebiło.wink
                                • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:25
                                  To oko proroka było Ditto
                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:26
                                    "oko"
                              • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:27
                                Ni i co nic się nie odzywasz?
                                Obrazków nie chcesz,pisactwa też nie.No to nie wiem już co Ci zapodać.
                                Może piosenkę?
                                • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:31
                                  kiedyś mój telefon robił mi zdjęcia mojej twarzy chcąc zrobić zdjęcie obiektu, za cholerę nie mogłem nic zrobić bo ustawień takich nie miał nawet w funkcjach.A później kodem do odblokowania go stał się trójkąt najpierw był nie dokończony a na samym końcu sam musiałem do tego dojść.
                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:35
                                    https://d.wiadomosci24.pl/g2/78/d3/dd/180826_1296986863_212e_p.jpeg
                                    • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:37
                                      Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz tworzyć scenariusz.
                                    • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:39
                                      Oczy są w palcach.

Mi się cosik tak wydaje że my tę wiedzę szkolną z lewej do prawej półkuli mózgu wpuszczamy i stąd te trójkąty,kwadraty,cyfry,jakieś symbole i inne ale......żeby w Twym telefonie też?
                                      • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:40
                                        <Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz tworzyć scenariusz.>

Ja to po narkozie w szpitalu to miałam najlepszy film świata,sama sobie go wytworzyłam.
                                        • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:45
                                          ditta12 napisała:

> <Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz twor
                                          > zyć scenariusz.>
                                          >
                                          > Ja to po narkozie w szpitalu to miałam najlepszy film świata,sama sobie go wytw
                                          > orzyłam.

Nie tylko ty Ditto miałaś super film hehehe
                                      • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:43
                                        ditta12 napisała:

> Oczy są w palcach.
                                        >
                                        > Mi się cosik tak wydaje że my tę wiedzę szkolną z lewej do prawej półkuli mózgu
                                        > wpuszczamy i stąd te trójkąty,kwadraty,cyfry,jakieś symbole

Widzisz Ditto mówiłem Ci parę postów wyżejsmile
                                        • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:47
                                          Nie trać ditto płentysmile bo się nie wyprostuję a tak się już natrudziłem.
                                          • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:50
                                            No to już nie wiem jak mam pisać sad
                                            • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:51
                                              ditta12 napisała:

> No to już nie wiem jak mam pisać sad

nie myśl o tym, wcześniej było dobrzesmile ja ciebie doskonale rozumię ale......
                                              • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:52
                                                .............................................?
                                                • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:53
                                                  ditta12 napisała:

> .............................................?

pisałem to już wyżej sporo wyżej.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:55
                                                    daj linka

Na wyspach Bergamutach
                                                    Podobno jest kot w butach,
                                                    Widziano także osła,
                                                    Którego mrówka niosła,
                                                    Jest kura smograjka
                                                    Znosząca złote jajka,
                                                    Na dębach rosną jabłka
                                                    W gronostajowych czapkach,
                                                    Jest i wieloryb stary,
                                                    Co nosi okulary,
                                                    Uczone są łososie
                                                    W pomidorowym sosie

I tresowane szczury
                                                    Na szczycie szklanej góry,
                                                    Jest słoń z trąbami dwiema
                                                    I tylko... wysp tych nie ma.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:58
                                                    No to jaki z ciebie psycholog?smile
                                                    jak ty grajet jak ja zagrajet.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:01
                                                    Ja nie psycholog,ja psychiatra.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:02
                                                    Można przez nos przelewać zatykając jedną dziurkę albo drugą na zmianę.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:05
                                                    ditta12 napisała:

> Ja nie psycholog,ja psychiatra.

no fakt to już sam nie wiem......
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:07
                                                    ale ciebie pocieszę dobry psychiatra jeszcze nie badał zdrowego człowiekawink
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:08
                                                    No przecież Ty chory a nie zdrowy.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:10
                                                    ditta12 napisała:

> No przecież Ty chory a nie zdrowy.

przecie ja nie pisze że zdrowy jestem a nawet jak bym pisał to co to za różnica?
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:10
                                                    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRRRZbDGkNgZgp1dObqi-DM-636p_EPVeE0oOBkw0b3SWJ_wsy1EQ
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:14
                                                    dziwne.... wszak szpitale psychiatryczne powinny być na każdym rogu jak apteki,banki i kościoły.
                                                    Po wnikliwej analizie stwierdzam że zespół lekarzy który przeprowadził naradę i sprawdził test jest do dupy!
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:15
                                                    ..... bo pacjent kłamał buhahahaha
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:19
                                                    Nie kłamał tylko miał urojenia.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:22
                                                    ditta12 napisała:

> Nie kłamał tylko miał urojenia.

a może im się uroiło? albo obie strony powinny wystawić diagnozę to by było sprawiedliwe.Ale dla wszystkich lekarstw starczy spoko mamy 21 wiek.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:24
                                                    Ja miałam urojenia bo mi się uroiło że moja rodzina ma klucze do mojego mieszkania a oni przez okno wchodziliwink
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:27
                                                    ditta12 napisała:

> Ja miałam urojenia bo mi się uroiło że moja rodzina ma klucze do mojego mieszka
                                                    > nia a oni przez okno wchodziliwink

No to nieźle to dobrze że wchodzili a nie wychodzili tym oknembig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:24
                                                    ditta12 napisała:

> Nie kłamał tylko miał urojenia.

No a tak serio nie rozumiem skąd wieszbig_grin????
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:28
                                                    Z autopsji.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:30
                                                    ditta12 napisała:

> Z autopsji.

A jak by orzekli to nie lekarze a wędkarze? to co?.......
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:21
                                                    a co myślisz o takiej technice pisania żeby w jednym znaczku była zawarta cała strona książki?
                                                    Myślisz że byś zrozumiała czytając znaczkami?
                                                    Jak ludzie by sobie z tym poradzili skoro sobie nie radzą z czytając "trzech linijek" i czasem nie potrafią połączyć "trzech zdań w jedną całość"
                                                    To już wyższa szkoła jazdy.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:31
                                                    Trza chyba Ditta przestudiować myślenie schematyczne.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:33
                                                    Tysiąc jeden pomysłów na minutę to wymyślił ten kto wymyślił sklep tysiąc jeden drobiazgów.
                                                    A kto był pierwszy?
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:34
                                                    Dlatego reklamy powinny być zakazane Dittowink
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:35
                                                    Proponuję zastosować mind mapę.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:37
                                                    https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbbOKbd41qJQcEv8C9oXhnTHjuv5RINYuvvsJxZ4nstoq5bW0kpA
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:40
                                                    dziwne te gwoździe buhahaha plastikowe i metalowe?wink
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:44
                                                    To nie o gwoździe chodzi ale o te napisy,chciałam dać supermena ale zakotowany,he
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:47
                                                    ditta12 napisała:

> To nie o gwoździe chodzi ale o te napisy,chciałam dać supermena ale zakotowany,
                                                    > he

Najdziwniejsze to te gwoździe hehe ale w zasadzie mało ważne bo wcale nie ważne, ważne jest to że my są chorzy i musimy się leczyć hahaha.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:50
                                                    Tera trza tu zwołać specjalistów co by orzekli że my chorzy do potęgibig_grin
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:50
                                                    mój pan dochtór powiedział że ja to czterobiegunowa a ja jemu na to że nie bo ja gwiazda i mnie ze szpitala szybko wypisałsmile
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:51
                                                    My se przewalimy z prawego do lewego i my .........w razie czegowink
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:53
                                                    Albo będziemy udawać niemowy albo głuchych na badaniu.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:55
                                                    ditta12 napisała:

> Albo będziemy udawać niemowy albo głuchych na badaniu.

a po co udawać? ja tam nie udaję nigdy, a jak czytam ciebie to wydaje mi się że ty też nie.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:56
                                                    uwierz_w_to napisał:

> a po co udawać? ja tam nie udaję nigdy, a jak czytam ciebie to wydaje mi się że
                                                    > ty też nie.

he he he byhahahaha mmeeeeee ........ hehehehe
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:54
                                                    ditta12 napisała:

> My se przewalimy z prawego do lewego i my .........w razie czegowink

żem zapluł matrycę ze śmiechubig_grin
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:58
                                                    Ja raz nie udawałem powiedziałem całą prawdę to taką historię choroby mi wypisał że sam się zastanawiałem czy on jest zdrowy.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:59
                                                    Ja Ci powiem Uwierzu że jak się tak przewala nosem to się ósemki robią.
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:01
                                                    Tylko sobie nie zaplącz,nie mieszaj uszu z nosem aby.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:02
                                                    ditta12 napisała:

> Tylko sobie nie zaplącz,nie mieszaj uszu z nosem aby.

Ty to masz jazdysmile
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:02
                                                    ditta12 napisała:

> Ja Ci powiem Uwierzu że jak się tak przewala nosem to się ósemki robią.

Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz?
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:05
                                                    <Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz?>

Ty to zawsze o tej pałce musiszwink
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:06
                                                    ditta12 napisała:

> <Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz?>
                                                    >
                                                    > Ty to zawsze o tej pałce musiszwink

no yo bo ósemki coś nie wychodząsmile
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:07
                                                    <no yo bo ósemki coś nie wychodzą>

Nie wychodzą Ci takie poziome?
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:09
                                                    Dobrze że to Rozmowy niekontrolowane bo by nas na zamknięty z miejsca capli.
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:12
                                                    ditta12 napisała:

> Dobrze że to Rozmowy niekontrolowane bo by nas na zamknięty z miejsca capli.

No ja nie wiem mnie to nawet wypuszczli bez przepustki, A CHWILE TYLKO ROZMAWIAŁEM Z CAŁYM ORDYNATOREM może jaki jasnowidz?
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:13
                                                    ale bez dwóch zdań odział zamkniętysmile
                                                  • ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:16
                                                    Ja o gadaniu z technologiem żywienia o wartościach odżywczych kory drzewnej mało tam nie trafiłam,echsad
                                                  • uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:10
                                                    ditta12 napisała:

> <no yo bo ósemki coś nie wychodzą>
                                                    >
                                                    > Nie wychodzą Ci takie poziome?

Tu już psychiatra by się nadał, ogarnoł by.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka