uwierz_w_to 18.02.14, 17:32 to jestem psychicznie zdrowy ale wygodniej mi jest być chorym jak by nie pisać i tak wyjdzie na moje buhahahah. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:39 Tylko ja mówię prawdę że jestem zdrowy a oni mnie diagnozują na chorego to jak to jest? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:42 co by nie mówić i robić to i tak zawsze chory będę Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:43 Jak ja byłam w jednym klubie złamanych serc to powiedziałam że pijam jak Van Gogh tyle że nie Absynt a Heinekena.Raz tylko tam byłam bo mnie więcej już nie chcieli widywać. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:48 ditta12 napisała: > Raz tylko tam byłam bo mnie więcej już nie ch > cieli widywać. To może dobrze? no chyba że źle że ty chciała ich widywać. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:52 Ja nie chciała ich widywać,ja za posłańca robiła,z misyją mnie wysłali tam Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:54 ditta12 napisała: > Ja nie chciała ich widywać,ja za posłańca robiła,z misyją mnie wysłali tam bo to tak miało być, a ty myślisz że ja jak też podobnie Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:53 Ja też tak miałem trochę podobnie i tak sobie pomyślałem "co ja tu robię"słuchając trzepania jęzorem trzy po trzy. No i w sumie wyszło na dobre. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:56 nawet przysłowie się zgadza że "dwóch wariatów się zawsze dogada" Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:57 bo my Ditto cierpimy za miliony jak Jezus na krzyżu buhahaha Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:56 A tu mam dla Ciebie Uwierzu coś w sam raz oczywiście z tego Pilcha-sama też bym poczytała,chyba znów nawiedzę bibliotekę. "Bezpowrotnie utracona leworęczność" Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 17:59 A swoją drogą bo nie chce mi się szukać Pilcha był chory na schizofrenię? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:02 "Moje pierwsze samobójstwo" a bo ja wiem? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:04 Jerzy Pilch "Wiele demonów" no to chyba tak,jak myślisz? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:11 ale po co mam czytać jego myśli jak mam swoje Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:13 Pamiętaj Ditto zawsze będziesz myślała tak jak ja będę chciał a jak będę kłamał to będziesz mi wierzyła.Gdy nawet się zorientujesz że jest coś nie tak to ja pierwszy będę o tym wiedział. I po co go czytać mam no powiedz mi? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:17 No to go nie czytaj,jak wolisz. Może to przeczytaj i powiedz mi co to za ręka napisała: "Uczta Baltazara – wydarzenie opisane w biblijnej Księdze Daniela (5, 1-31). Babiloński król Baltazar wydał ucztę, podczas której zbezcześcił naczynia ze świątyni Jahwe. Ukazała się wtedy ręka pisząca słowa: Mane, Tekel, Fares. Było to proroctwo zapowiadające upadek Babilonu i śmierć Baltazara, co nastąpiło jeszcze tej samej nocy." Mój tatuś gdy malował ścianę w łazience w nocy to też zobaczył napis i się bardzo przestraszył. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:25 ditta12 napisała: > Mój tatuś gdy malował ścianę w łazience w nocy to też zobaczył napis i się bard > zo przestraszył. Gdyby przemalował jeszcze raz nic by nie przebiło. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:27 Ni i co nic się nie odzywasz? Obrazków nie chcesz,pisactwa też nie.No to nie wiem już co Ci zapodać. Może piosenkę? MANE TEKEL FARES Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:31 kiedyś mój telefon robił mi zdjęcia mojej twarzy chcąc zrobić zdjęcie obiektu, za cholerę nie mogłem nic zrobić bo ustawień takich nie miał nawet w funkcjach.A później kodem do odblokowania go stał się trójkąt najpierw był nie dokończony a na samym końcu sam musiałem do tego dojść. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:37 Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz tworzyć scenariusz. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:39 Budka Suflera - Bal wszystkich świętych (official video) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:39 Oczy są w palcach. Mi się cosik tak wydaje że my tę wiedzę szkolną z lewej do prawej półkuli mózgu wpuszczamy i stąd te trójkąty,kwadraty,cyfry,jakieś symbole i inne ale......żeby w Twym telefonie też? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:40 <Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz tworzyć scenariusz.> Ja to po narkozie w szpitalu to miałam najlepszy film świata,sama sobie go wytworzyłam. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:45 ditta12 napisała: > <Czytać w umyśle to prosta rzecz bo jak potrafisz czytać też potrafisz twor > zyć scenariusz.> > > Ja to po narkozie w szpitalu to miałam najlepszy film świata,sama sobie go wytw > orzyłam. Nie tylko ty Ditto miałaś super film hehehe Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:43 ditta12 napisała: > Oczy są w palcach. > > Mi się cosik tak wydaje że my tę wiedzę szkolną z lewej do prawej półkuli mózgu > wpuszczamy i stąd te trójkąty,kwadraty,cyfry,jakieś symbole Widzisz Ditto mówiłem Ci parę postów wyżej Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:47 Nie trać ditto płenty bo się nie wyprostuję a tak się już natrudziłem. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:51 ditta12 napisała: > No to już nie wiem jak mam pisać nie myśl o tym, wcześniej było dobrze ja ciebie doskonale rozumię ale...... Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:52 .............................................? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:53 ditta12 napisała: > .............................................? pisałem to już wyżej sporo wyżej. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:55 daj linka Na wyspach Bergamutach Podobno jest kot w butach, Widziano także osła, Którego mrówka niosła, Jest kura smograjka Znosząca złote jajka, Na dębach rosną jabłka W gronostajowych czapkach, Jest i wieloryb stary, Co nosi okulary, Uczone są łososie W pomidorowym sosie I tresowane szczury Na szczycie szklanej góry, Jest słoń z trąbami dwiema I tylko... wysp tych nie ma. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 18:58 No to jaki z ciebie psycholog? jak ty grajet jak ja zagrajet. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:01 i już nawet wymyślasz że przelewam z lewej do prawej. Kayah & Bregovic;Kayah & Goran Bregovic - Prawy do lewego Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:02 Można przez nos przelewać zatykając jedną dziurkę albo drugą na zmianę. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:05 ditta12 napisała: > Ja nie psycholog,ja psychiatra. no fakt to już sam nie wiem...... Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:07 ale ciebie pocieszę dobry psychiatra jeszcze nie badał zdrowego człowieka Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:10 ditta12 napisała: > No przecież Ty chory a nie zdrowy. przecie ja nie pisze że zdrowy jestem a nawet jak bym pisał to co to za różnica? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:14 dziwne.... wszak szpitale psychiatryczne powinny być na każdym rogu jak apteki,banki i kościoły. Po wnikliwej analizie stwierdzam że zespół lekarzy który przeprowadził naradę i sprawdził test jest do dupy! Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:22 ditta12 napisała: > Nie kłamał tylko miał urojenia. a może im się uroiło? albo obie strony powinny wystawić diagnozę to by było sprawiedliwe.Ale dla wszystkich lekarstw starczy spoko mamy 21 wiek. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:24 Ja miałam urojenia bo mi się uroiło że moja rodzina ma klucze do mojego mieszkania a oni przez okno wchodzili Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:27 ditta12 napisała: > Ja miałam urojenia bo mi się uroiło że moja rodzina ma klucze do mojego mieszka > nia a oni przez okno wchodzili No to nieźle to dobrze że wchodzili a nie wychodzili tym oknem Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:24 ditta12 napisała: > Nie kłamał tylko miał urojenia. No a tak serio nie rozumiem skąd wiesz???? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:30 ditta12 napisała: > Z autopsji. A jak by orzekli to nie lekarze a wędkarze? to co?....... Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:21 a co myślisz o takiej technice pisania żeby w jednym znaczku była zawarta cała strona książki? Myślisz że byś zrozumiała czytając znaczkami? Jak ludzie by sobie z tym poradzili skoro sobie nie radzą z czytając "trzech linijek" i czasem nie potrafią połączyć "trzech zdań w jedną całość" To już wyższa szkoła jazdy. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:31 Trza chyba Ditta przestudiować myślenie schematyczne. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:33 Tysiąc jeden pomysłów na minutę to wymyślił ten kto wymyślił sklep tysiąc jeden drobiazgów. A kto był pierwszy? Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:34 Dlatego reklamy powinny być zakazane Ditto Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:40 dziwne te gwoździe buhahaha plastikowe i metalowe? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:44 To nie o gwoździe chodzi ale o te napisy,chciałam dać supermena ale zakotowany,he Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:47 ditta12 napisała: > To nie o gwoździe chodzi ale o te napisy,chciałam dać supermena ale zakotowany, > he Najdziwniejsze to te gwoździe hehe ale w zasadzie mało ważne bo wcale nie ważne, ważne jest to że my są chorzy i musimy się leczyć hahaha. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:50 Tera trza tu zwołać specjalistów co by orzekli że my chorzy do potęgi Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:50 mój pan dochtór powiedział że ja to czterobiegunowa a ja jemu na to że nie bo ja gwiazda i mnie ze szpitala szybko wypisał Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:51 My se przewalimy z prawego do lewego i my .........w razie czego Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:53 Albo będziemy udawać niemowy albo głuchych na badaniu. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:55 ditta12 napisała: > Albo będziemy udawać niemowy albo głuchych na badaniu. a po co udawać? ja tam nie udaję nigdy, a jak czytam ciebie to wydaje mi się że ty też nie. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:56 uwierz_w_to napisał: > a po co udawać? ja tam nie udaję nigdy, a jak czytam ciebie to wydaje mi się że > ty też nie. he he he byhahahaha mmeeeeee ........ hehehehe Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:54 ditta12 napisała: > My se przewalimy z prawego do lewego i my .........w razie czego żem zapluł matrycę ze śmiechu Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:58 Ja raz nie udawałem powiedziałem całą prawdę to taką historię choroby mi wypisał że sam się zastanawiałem czy on jest zdrowy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 19:59 Ja Ci powiem Uwierzu że jak się tak przewala nosem to się ósemki robią. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:01 Tylko sobie nie zaplącz,nie mieszaj uszu z nosem aby. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:02 ditta12 napisała: > Tylko sobie nie zaplącz,nie mieszaj uszu z nosem aby. Ty to masz jazdy Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:02 ditta12 napisała: > Ja Ci powiem Uwierzu że jak się tak przewala nosem to się ósemki robią. Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:05 <Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz?> Ty to zawsze o tej pałce musisz Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:06 ditta12 napisała: > <Jasne.... a co ty mi pałkę zabierasz?> > > Ty to zawsze o tej pałce musisz no yo bo ósemki coś nie wychodzą Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:07 <no yo bo ósemki coś nie wychodzą> Nie wychodzą Ci takie poziome? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:09 Dobrze że to Rozmowy niekontrolowane bo by nas na zamknięty z miejsca capli. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:12 ditta12 napisała: > Dobrze że to Rozmowy niekontrolowane bo by nas na zamknięty z miejsca capli. No ja nie wiem mnie to nawet wypuszczli bez przepustki, A CHWILE TYLKO ROZMAWIAŁEM Z CAŁYM ORDYNATOREM może jaki jasnowidz? Odpowiedz Link
ditta12 Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:16 Ja o gadaniu z technologiem żywienia o wartościach odżywczych kory drzewnej mało tam nie trafiłam,ech Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:10 ditta12 napisała: > <no yo bo ósemki coś nie wychodzą> > > Nie wychodzą Ci takie poziome? Tu już psychiatra by się nadał, ogarnoł by. Odpowiedz Link
uwierz_w_to Re: Jak by kto pytał 18.02.14, 20:21 a eszmera nas czyta i.... Bohdan Smoleń - Ani be ani me ani kukuryku Odpowiedz Link