29.01.11, 11:23
Nie chciałbym abyście potraktowali mój problem trywialnie. Mam za dużego ptaka ( w erekcji długi 36, obwód 24) i nie jest to dla mnie powód do radości. Pewnie dyskutujące na tym forum Panie doskonale mnie zrozumieją - za mały źle ale za duży, jeszcze gorzej :/

Sex nie zawsze sprawia mi i kobietom przyjemność, bywa ok ale częściej niestety nie. Boli. MNie, ją, je. Już sam widok ptaka w wzwodzie nie nastraja ich pozytywnie. Hmmm

Czy istnieje możliwość zmniejszenia go? Zna ktoś takie przypadki, sposoby?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość M Re: Za duży IP: *.centertel.pl 29.01.11, 14:48
      Jaja sobie robisz z tymi wymiarami, chyba że jesteś koniem, to jest OK :D
      Ja też mam niezły rozmiar, chociaż nie taki wydumany.
      Pamiętam pierwszą reakcję partnerki pod prysznicem, była wystraszona, później opowiadała o tym :)
      Okazało się, że faktycznie za pierwszym razem było niezbyt, nie chciałem żeby ją bolało, ale potem się już dopasowała i było ekstra. Może też przestała się bać i spinać? Nie wiem, ale duży rozmiar nie przeszkadza.
      • maxmaran Re: Za duży 29.01.11, 19:33
        @M - nie robie sobie jaj. Max poważnie (nomen omen) stawiam problem. Jest taki i zapewniam Cię, że nie zawsze to jest powód do radości. Mam podobnie jak Ty - jak sądzę. Są kobiety, z którymi - po jakimś czasie - potrafię, potrafimy odnaleźć się w seksie. Są jednak i takie, które boli, boli także i mnie - jest do kitu. Więcej problemów niż przyjemności. A widok przerażenia na widok ptaka w oczach kobiet przestał już poprawiać mi samopoczucie. Jest duży, taki jaki jest. Pewnie ku zaskoczeniu wielu Panów, dodam - niestety.
    • moonogamistka Re: Za duży 29.01.11, 15:53
      Nie potraktje trywialnie, uwazam ze powinienes polowe odciac i podzielic sie z mniej obdarzonym przez nature kolega.
      • maxmaran Re: Za duży 29.01.11, 19:35
        Znasz jakiś dobry sposób? :)
        • moonogamistka Re: Za duży 29.01.11, 19:43
          Znam. Najlepsze jest odgryzanie, ale to sporo kosztuje.
          • maxmaran Re: Za duży 29.01.11, 19:57
            Ma jedną wadę - pewnie bardziej boli niż bzykanie co niektórych kobiet - wiec nie bardzo jest dobre :P
    • ewa.zeromska Re: Za duży 30.01.11, 12:02
      Wprawdzie nie słyszałam o tak dużym penisie, więc nie do końca jestem pewna, czy nie robisz sobie jaj.
      Z penisem jest jak z uszami - ludzie mają różne uszy - małe, duże, odstające, ale nikomu uszy nie leżą na kołnierzu!
      Uprawianie seksu z mężczyzną szczodrze wyposażonym, wymaga specjalnej techniki, delikatności, stosowania lubrykantów. Nie należy oczekiwac, że penis w całości zmieści się w pochwie, a już na pewno nie jest to możliwe, gdy kobieta jest bardziej przerażona niż podniecona.
      • heeer Re: Za duży 04.02.11, 20:46
        Sprobuj deepthroatingu, tam sie raczej zmiesic ;)
    • gliwiczanka73 Re: Za duży 31.01.11, 10:04
      Facet,jesteś zboczonym onanistą,bo rzuciłeś temat i czytając komentarze po prostu chcesz pobudzać chorą wyobraźnie!Weź centymetr i zobacz jakie liczby podałeś,bo to jakieś jaja są i mało śmieszne,wręcz obrzydziłeś mi śniadanie:(
      • Gość: almostunreal Re: Za duży IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.11, 13:00
        Fakt, zmniejszyłbyś wymiary o 1/3 to można by uwierzyć w Twój problem. Jakoś podejrzewam że faktyczne wymiary są mizerne...
      • urko70 Re: Za duży 31.01.11, 14:17
        gliwiczanka73 napisała:

> Facet,jesteś zboczonym onanistą,bo rzuciłeś temat i czytając komentarze po pros
        > tu chcesz pobudzać chorą wyobraźnie!

Skąd go znasz?
    • lvcas111 Re: Za duży 31.01.11, 10:27
      on jest taki naturalny, czy go powiększałeś jakoś?
    • joannagw1 Re: Za duży 04.02.11, 18:17
      Wkręcasz nas....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka