Dodaj do ulubionych

smuga cienia?

20.02.11, 09:28
Mamy z żoną powyżej 40 lat.Jesteśmy małżeństwem od 18 lat.Moja żona jest atrakcyjna kobietą i jej ciało wciąż silnie działa na moje zmysły.Zauważyłam że moja wydolność seksualna stopniowo zmniejsza się.Nadal współżyjemy kilka razy w tygodniu ale to już nie z taką fantazją jak wcześniej.Kiedyś potrafiliśmy kochać się kilka razy dziennie.Nie martwi mnie to jakoś szczególnie,raczej odczuwam coś w rodzaju nostalgii.Czyżby to już schyłek mojej witalności?
Nadmieniam że,jestem szczupły,dość sprawny fizycznie i nie uskarżam się na poważniejsze choroby.
Obserwuj wątek
    • moonogamistka Re: smuga cienia? 20.02.11, 10:02
      ZawazylAS?;_) czasem sie zastanawiam ile topicow zakladaja tu ludzie z problemami a ile ludzie z gazety;_))
      Zeby podniesc temperature napisze- czas na kochanke;-)
      A tak na powaznie - to nikt nie jest wieczny, wszytko przemija, zycie ma swoje etapy. Jak dla mnie to mlody chlop jeszcze jestes, jak zdrowy i sprawny- to nie wymyslaj problemow:)
    • Gość: boleo1 Re: smuga cienia? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 20:45
      No cóż... wraz z wiekiem popęd płciowy maleje... wiesz, przekwitanie kobiety itd.

--

czarter jachtów
      • jesod Ciemność 21.02.11, 12:39
        Gość portalu: boleo1 napisał(a):
        > No cóż... wraz z wiekiem popęd płciowy maleje...

No cóż... Wypada zadać pytanie, czy ta prawidłowość (?) jest zawsze wprost proporcjonalna do wieku (określonego) dla wszystkich?

Gość portalu: boleo1 napisał(a):
        > wiesz, przekwitanie kobiety itd.

Wiesz, andropauza u mężczyzn...
        Marudny, jęczący, kłótliwy, zawsze chce postawić na swoim i ma monopol na jedynie słuszną, swoją rację. Do tego, pędzi ciągle jak szalony, bo nagle przypomina sobie ilu rzeczy/spraw w życiu jeszcze nie załatwił, nie zrobił, nie dokonał... ;)

• alicjann Re: smuga cienia? 21.02.11, 12:57
      Aż chce mi się wyć.. Seks parę razy w tygodniu..
      Ciesz się, boś szczęściarz. Mój małżonek uważa, że 40-tka to kres jego sił i on wtedy "na pewno już seksu uprawiał nie będzie"...Cóż..pozazdrościć sił i cieszyć się z tego, co macie :)
    • ewa.zeromska Re: smuga cienia? 21.02.11, 16:17
      Spokojnie, jeszcze nie mówmy o smudze cienia!
      Warto, żebyś wiedział, że po 40-stce, spada panom poziom testosteronu, niekiedy znacznie. To można poprawić, ale trzeba zrobić badanie krwi na poziom testosteronu i z wynikiem pójść do androloga. Może sprawa okaże się bardzo prosta, więc po prostu zrób to>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka