ditta12 26.01.13, 08:09 Madau śpisz? Ja już posprzątałam w kuchni raniutko,z Czyczynią pogadałam i chyba nastawię pranie i się wykąpię a potem wymaluję według wskazówek tej dziewczyny z youtuba.Tylko tak szybko nie zdołam jak ona :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 08:21 www.youtube.com/watch?v=kxgk-aSgB2k Kuba już dla Ciebie śpiewa :D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 08:27 Kuba jest chyba psychoterapeutą :) Potrafi polepszyć humor. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Posprzątałam już 26.01.13, 08:30 A ja jeszcze nie spałem, pogoniłem gościa co jajami handluje skubaniec co sobote do nas w domofon dzwoni o 8 rano, zona się wkurzyła już a ja ubarłem buty zleciałem i powiedziałem że jeszcze raz tu w weekend zadzwoni tak rano to mu duspko skopię. Zaraz śmigam do Saturna po samsunga galaxy S3 bo najtaniej ze wszystkich sklepów firmowych wynalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 08:37 A te jaja niedobre chłopskie?No może mają salmonellę? A co to jest samsung galaxyS3? Jakiś telefon czy telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 09:01 Zapomniałam Ci powiedzieć dzień dobry Madau a Ty zawsze mówisz ale za to dam Ci piosenkę Czesia z Włatcy much :) www.youtube.com/watch?v=J3DoNzb7UaM Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 09:16 www.youtube.com/watch?v=_x84TBmxv6I&list=UUyzarQZC58l37UKnw4WkY9Q&index=1 Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 09:24 Mickel to był pracoholik ale robił to co potrafił najlepiej i najbardziej lubił.To sprawiało mu radość :) I mi też sprawia radość jego taniec i śpiew :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 09:47 Patrzę sobie gdzie ten kotek mały wszedł,do wiaderka metalowego :) I jeszcze się wymalował farbami :D Wiesz Madau a moja kotka gdy była malutka to weszła w taki szklany wazon co w Ikei kupiłam,taki prostokątny,weszła do góry nogami a potem wyszła a do tego na półce wysoko. Chyba to akrobatka. One sobie potem z Myszoczyczynią-chomiczkiem syberyjskim rozmawiały ale ją pewnego dnia ugryzł bo go łapką pyrgała a ona odskoczyła szybciutko jak oparzona. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 10:32 Dzien dobry Ditto Wlasnie sie obudzilam kawke pije i pale. Ladny dzis dzien. A pioseneczki fajniutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 11:00 Zajrzalam na prywatna Ditto. Juz wszystko ok z ta kurteczka. Ona jest czarna, skorzana, kosztuje 60 zl. Monte pwiedzial ze oni napiszza i podadza wszystkie te kody etc. Tak ze bede miala marynareczke skorzana, bardzo sie ciesze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 11:53 Super:) Ja nabłyszczykowałam usta na razie i herbatkę planuję sobie zrobić na cholesterol ale na razie jeszcze kaweczkę mam:) Lakiery w barwie błękity paryskiego tak delikatnie pomieszam na swych paznokciach żeby dały słynny błękit paryski :) Mam strasznie dużo słoneczka teraz.Uwierz zrobił ładną pogodę na dziś :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 13:08 ta zakretka od blyszczyka, tego ciemnorozowego sie lepi bo tam byla cena i ja zdarlam. Musisz wyczyscic najlepiej zmywaczem do paznokci :) A faktycznie zmieszanie tych dwoch kolorow lakieru da blekit paryski :) Acha i co do herbatek to one sa strasznie mocne, jedna nalezy zalac czterokrotnie. ja sobie robir tak, ze robier z jednej saszetki esencje (zalewam caly kubek wrzatkiem) odczekuje chwile az sie zaparzy i z tego kubka wlewam troche tej esencji do innego i zalewam woda. I tak 4 razy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 13:12 ja wlasnie wrocilam z pracy. Mile dzieciaki mialam. Tylko siedmioro. Omawialismy wiersze Preverta, zajefajnie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:15 Też tak zrobię Madau.Zaparzę cztery razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:20 <Dzieci mają wszystko, z wyjątkiem tego, co im się odbiera.> Taki cytat znalazłąm Preverta i kilka wierszy przeczytałam przed chwilą o dzieciach które się całują i o facecie który wypił kawę,założył płaszcz i wyszedł a ona płakała. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ateista Re: Posprzątałam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 13:28 ditta12 napisała: Uwierz zrobił ładną pogodę na dziś :) Fakt, postarał się Wszechmogący. Pomódlcie się jeszcze do niego, żeby jutro też nie padało, bo właśnie odśnieżyłem podjazd do garażu. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 13:32 dlaczego sie wtracasz do naszej rozmowy nic do niej nie wnoszac? To nieeleganckie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wierze_w_boga Re: Posprzątałam już 26.01.13, 13:43 Naprawdę posty twoje, uwierz_w_to, ditta 12 to tylko posty, które "coś" wnoszą ? I eleganckie ? Przypatrz się waszym wątkom i porzuć hipokryzję. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 13:51 Czy ja mowilam ze wnosza? Cokolwiek? Czytaj ze zrozumieniem. ja sobie w tym watku z ditta plotkowalam na tematy ktore sa nam bliskie a Ty nagle wpadasz i podkreslasz to, co powiedziala Ditta o Uwierzu. No i co z tego ze tak powiedziala? Rozmowa toczyla sie na inny temat, plotki o lakierach, makijazach et. rozumiem ze to nie twoje klimaty ale pisalam tez o Prevercie, myslalam ze moze wniesiesz cos na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ateista Re: Posprzątałam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 14:19 Nie wiem, do kogo piszesz, do mnie, czy do nie_wierze-w_boga. Mnie akurat chwilowo interesuje temat pogody, który w tym wątku został również poruszony. Prevert tak się ma do lakieru w kolorze błękit paryski, jak Uwierz do rozważań teologicznych. Każdy podkreśla to, co mu w duszy gra. La meilleure façon de ne pas avancer est de suivre une idée fixe. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wierze_w_boga Re: Posprzątałam już 26.01.13, 14:20 Ale ja nic takiego nie pisałem. Mylisz nicki i posty. Sądzisz, że na plotki o lakierach forum nazywające się "schizofrenia", to dobre miejsce ? Jest tyle innych i także możesz założyć własne przeznaczone na rozmowy o makijażu. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:11 Zapominasz ze jestesmy schizofrenikami w wiekszosci. W mniejszosci zas samotnymi zdanymi tylko na leki, terapie i szpital dzienny. Wiem ze to jest forum "schizofrenia" ale takie luzne plotki z osoba o podbnych zaburzeniach duzo mi, osobiscie daje. Nie lamie netykiety, nie jestem wulgarna, pisze o moim dniu ktory na szczescie jest normalny bo na sczescie jestem w remisji. Lubie to forum i lubie tu pisac. A ilez mozna o lekach o szpitalu? To, o dniu dzisiejszym, tez jest wazne. Pomaga, wspiera, cieszy, daje nadzieje. Nie zakladam multum watkow "o plotkach". Jeden, dwa dziennie czasem wcale. Gdybym byla w stanie delirium moje pisanie zupelnie inaczej by wygladalo. Ale nie jestem. Wiec sobie po prostu plotkuje. Nie wiem komu to moze przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:30 <Lubie to forum i lubie tu pisac. A ilez mozna o lekach o szpitalu? To, o dniu dzisiejszym, tez jest wazne.> Oczywiście Madau.Niektórym osobom które tu piszą co i raz pod innym nickiem(ze strachu zmieniają nick czy co?)chodzi o to żeby nas pogrążyć w beznadziei.Może ktoś im za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wierze_w_boga Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:32 Dlaczego nie dasz szansy tym, którzy przychodzą na to forum, bo nazwa ich przyciąga i nie chcą czytać o makijażu ? Przecież możesz założyć forum o schizofrenii i makijażu. Po co innych w błąd wprowadzać ? Nie wiem i ty też nie wiesz, ilu schizofreników tu przychodzi, czyta i już nie chcą pisać o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:54 nie_wierze_w_boga napisał(a): > Dlaczego nie dasz szansy tym, którzy przychodzą na to forum, bo nazwa ich przyc > iąga i nie chcą czytać o makijażu ? Przecież możesz założyć forum o schizofreni > i i makijażu. Po co innych w błąd wprowadzać ? Nie wiem i ty też nie wiesz, ilu > schizofreników tu przychodzi, czyta i już nie chcą pisać o sobie. Nie wiesz kto i po co tu przychodzi, ale wiesz o czym nie chce czytać. Jesteś wybiórczym jasnowidzem, czy co? To otwarte forum, każdy może założyć wątek i pisać. Nie ma tu przecież wyganiania i wyśmiewania luzi, którzy piszą o problemach zdrowotnych, nie ma też olewania ich. Liczne trolle przedstawiane tu przez kogoś jako jacyś mityczni schizofrenicy, piszą wyłącznie o tym, że nie podobają im się piszący tutaj. Może dla odmiany zaczną zakładać wątki chorobowe i pisać sobie w nich o swoich bolączkach? Odpowiedz Link Zgłoś
nie_wierze_w_boga Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:41 To forum tematyczne. To nie forum o makijażu. Ty też nie wiesz, ile osób, które widzą napis "schizofrenia" a potem zobaczą całe wątki obmawiające innych czy wątki o makijażu już nie chce napisać nic o tym z czym tu przyszli. To dobre pogadać sobie o wszystkim, ale są fora towarzyskie, można założyć własne. Po co ludzi wprowadzać w błąd ? Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:45 no nie przesadzaj a ile tych watkow o makijazu bylo? Dwa? trzy najwyzej. O psychozie tez pisalam z Maskiem jakbys raczal zauwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:58 nie_wierze_w_boga napisał(a): > To forum tematyczne. To nie forum o makijażu. Na forach tematycznych też są wątki offowe, chyba że admistracja ustali, że są bezwzględnie niedopuszczalne. Wtedy te fora są scisle tematyczne albo martwe. To wszystko naprawdę zależy od tego ile osób pisze na forum. Trudno wymagać od czterech na krzyż, które już sobie sto razy opisały swoje objawy itp. żeby pisały o tym na okrągło. Prędzej czy później każde takie forum skręca w pogaduchy. Chyba, ze przychodzi wciąż więcej nowych osób. > Ty też nie wiesz Ja nie pisałem, że wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Posprzątałam już 26.01.13, 18:15 monte_we_mgle napisał: > albo martwe Tak jest. Są martwe. Doświadczyłam tego, zadając pytanie na jednym takim. Moje odczucia: jest piękne to, że osoby chore zdolne są, i skłonne są rozmawiać na tematy inne, aniżeli tylko o swoich dolegliwościach. To nie jest przychodnia, ani klinika, gdzie czas na pacjenta jest ograniczony i należy się streszczać. Nawet o swej chorobie nie rozwodzić się nadto. To forum dyskusyjne i bardzo ciekawe może być dla chorych czytających tylko, jakie emocje inne, niż chorobowe, przeżywają tu piszące osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 16:40 nie_wierze_w_boga napisał(a): > Dlaczego nie dasz szansy tym, którzy przychodzą na to forum, bo nazwa ich przyc > iąga i nie chcą czytać o makijażu ? Przecież możesz założyć forum o schizofreni > i i makijażu. Po co innych w błąd wprowadzać ? Nie wiem i ty też nie wiesz, ilu > schizofreników tu przychodzi, czyta i już nie chcą pisać o sobie.> To do mnie to pytanie? Jeśli tak to mam dla Ciebie propozycję.Załóż wątek jakiś :) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:27 < Jest tyle innych i także możesz założyć własne przeznaczone na rozmowy o makijażu.> Makijaż jak najbardziej jest związany z tematyką chorób psychicznych bo ludzie w bardzo złej kondycji psychicznej nie dbają o swój wygląd.Zapytaj lekarza psychiatrę jak masz wątpliwości jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ratunku Re: Posprzątałam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 15:55 to sie nie dzieje naprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:24 nie_wierze_w_boga napisał(a): > Naprawdę posty twoje, uwierz_w_to, ditta 12 to tylko posty, które "coś" wnoszą > ? I eleganckie ? Przypatrz się waszym wątkom i porzuć hipokryzję.> Chętnie dowiem się czegoś z Twoich postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:22 <Fakt, postarał się Wszechmogący. Pomódlcie się jeszcze do niego, żeby jutro też > nie padało, bo właśnie odśnieżyłem podjazd do garażu.> Ja się nie modlę o pogodę,po co odśnieżasz w kółko ten swój podjazd? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ateista Re: Posprzątałam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 15:39 ditta12 napisała: > Ja się nie modlę o pogodę,po co odśnieżasz w kółko ten swój podjazd? A po to droga pani, żeby nie musieć skrobać samochodu codziennie rano przed wyjazdem do pracy. D-O P-R-A-C-Y. Mówi to pani coś, czy już pani zapomniała, co znaczy to słowo? I żeby mi straż miejska nie wlepiła mandatu za nieodśnieżony chodnik. Chętnie zapłaciłbym komuś za tę usługę, ale pewnie wszyscy poszukujący siedzą na forach i narzekają na brak pracy, bo jakoś nikogo nie mogę znaleźć. Pomódl się do swojego boga uwierza o mannę z nieba w takim razie, albo o deszcz banknotów o dużych nominałach. Byle nie o śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 15:40 Ditto, tak sobie pomyslalam, sprobuj nalozyc ten blekitny lakier a jak wyschnie przejedz tym szarym. Wtedy otrzymasz taki stonowany blekit paryski, tak mi sie wydaje. ja mam wciaz dlugie pazury, pomalowane, wcale mi sie nie lamia tylko tak smiesznie jest jak w klawiature stukam :D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marrant Re: Posprzątałam już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 15:58 masz co chcialas.... Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 16:43 Tak też pomyślałam Madau,żeby zrobić taki melanż:) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:12 Sprobuj Ditto. jak nie wyjdzie to w jakims malutkim pudeleczku wymieszaj ona kolory. A potem pedzelek umyj. Ciekawe jaki kolor wydzie? A herbatke juz pilas? ja wlasnie pije, nie za smaczna ta herbatka ale na cholesterol dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.vinci Re: Posprzątałam już 27.01.13, 06:13 ditta12 napisała: > A te jaja niedobre chłopskie?No może mają salmonellę? > A co to jest samsung galaxyS3? > Jakiś telefon czy telewizor? Jaja biorę ze wsi z własnego źródła a ten typ co sobotę zawsze z samego rańca w nasz domofon dzwoni,po 7 rano, więc się wqrwiłem zleciałem i mu dosadnio i zrozumiale przetłumaczyłem że ma zakaz wydzwaniania pod ten numer o tych godzinach bo jak nie to razem z tymi jajami poleci na moim kamaszu. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:25 Ditta to przyjedz do mnie i pomożesz mi sprzatac, a potem pójdziemy na impreze:) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Posprzątałam już 26.01.13, 17:30 madau napisała: > U mnie tez posprzatasz Varno? ;))))) Oj nie! nienawidzę sprzatac. Dzisiaj jeszcze nie posprzątałam. Odkurzacz to dla mnie ciężka praca fizyczna, ale Ditta chyba lubi sprzątać wiec moze pomoże nam:) Odpowiedz Link Zgłoś