Dodaj do ulubionych

Co to jest ...?

IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 18:49
Czuje sie dziwnie .... nie umiem nazwac tego co sie ze Mna dzieje...
jestem w zwiazku od pary dobrych lat , rozne byly sytuacje , milosc wielka ,zdrada , nalog z ktorym ciezko bylo (nie alkohol )teraz powiedzmy od jakiegos czasu jest tzw spokoj ..... ale cos we Mnie peklo niby chce rodziny .... i jego . teraz jest zza granica pracuje i wiem ze nic zlego nie robi jest pod czujnym okiem ;) ale mi brakuje adrenaliny , podniecenia , nowosci .... potrafie sie zafascynowac kims z kim rozmawiam na gg .... tesknic .....wyobrazac sobie siebie i ta osobe w lozku ... wiem glupie to , ale niestety tak jest ....
co robic ?przestac narzekac czy .....
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Co to jest ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.11, 20:19
      nie, Twoje marzenia nie są głupie.
      To są normalne pragnienia,młodej, zdrowej kobiety.Masz prawo do czułości i ciepła partnera,do seksu też.
      A może zaproponuj Twojemu partnerowi powrót do kraju, o ile jeszcze chcesz z nim coś zbudować.Dużo przeszliście,to czasem łączy,on tam na obczyźnie może tez za Tobą tęskni?
      Na szukanie nowych wrażeń i partnerów zawsze będzie czas.
    • s-orbona Re: Co to jest ...? 11.05.11, 10:27
      Znajdź sobie hobby, coś co Cię zajmie i rozerwie.
    • zuza_m_zuza_m Re: Co to jest ...? 16.05.11, 22:02
      Sprowadź faceta z powrotem do siebie. Jak każdy, i Ty potrzebujesz miłości, przytulenia, potrzebujesz czuć bliskość, ciepło tej drugiej, ukochanej osoby... To normalne. Dajcie sobie szansę, bądźcie razem, wspierajcie się!
      • potwor_z_piccadilly Re: Co to jest ...? 16.05.11, 22:25
        zuza_m_zuza_m napisała:

> Sprowadź faceta z powrotem do siebie. Jak każdy, i Ty potrzebujesz miłości, prz
        > ytulenia, potrzebujesz czuć bliskość, ciepło tej drugiej, ukochanej osoby.

Ba, łatwo powiedzieć.
        Coś mi się wydaje że autorka zamiast tęsknić za nim, tęskni za bliżej nieokreślonym kimś.
        Wydoroślała, a rozłąka dała jej czas i możliwość na przemyślenie tego i owego.
        Czyż nie ? Szanowna tiktakowa.
    • bombalska Re: Co to jest ...? 19.05.11, 12:27
      Teskni za draniem. Gosc sie uspokoil i zrobilo sie nudno. On sie zrobil taki zwyczajny jak z tygrysa robi sie kotek, gdy obetnie sie pazury i spiluje kly.
      Uzaleznienie od hormonu. Nie wiem ktorego. Ale jak lecza seksoholikow, to lecza z uzaleznienia od hormonu, ktory powoduje uczucie przyjemnosci. A tutaj to pewnie jakis hormon od ekscytacji?
      Moze i adrenaliny? Troche jak u sportowcow od sportow ekstremalnych. Jak sie upodoba chodzenie po barierce wysokiego mostu, to zwykly mecz w tenisa, czy jazda na rowerze sluzy juz tylko do zabicia czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka