Dodaj do ulubionych

FORUM kto był??

IP: 82.160.155.* 30.06.07, 13:14
Kto był w Forum? Co myślicie o centrum? Mi się podobało, a Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: imili86 Re: FORUM kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:48
      ja bylam bo tam pracuje..ladniejsze niz silesia :) ogolnie fajne..ale brak restauracji zeby cos zjesc to jest najgorsze...aby gofry kawa i lody..a mialo byc 7 restauracji eh
      • Gość: Zdzihoo Re: FORUM kto był?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:18
        Jesli Forum jest ładniejsze od Silesii, to ja jestem Albert Einstein! Forum to
        najbardziej badziewne centrum handlowe jakie w życiu widziałem!
        • Gość: imili86 Re: FORUM kto był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:53
          sorry ale kazdy ma inny gust dla Ciebie Silesia jest ladniejsza dla mnie Forum....wiec nie musisz chamsko odpowiadac
          • Gość: bux I w Forum nie ma Bankomatu IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 19:50
            toz to obciach
            • Gość: dziewczyna Re: I w Forum nie ma Bankomatu IP: *.jota.za.digi.pl 09.07.07, 09:26
              Mount Blanc. Najlepsza kawa i czekolada, jaka pilam. Wczoraj zabral mnie tam moj chlopak i bylam pod wielkim wrazeniem. Polecam wszystkim. Pucharki lodowe tez niczego sobie. Pycha.
              • Gość: A piesi ....... Forum to dziadostwo parking dla głupków IP: *.3s.pl 09.07.07, 12:37
                Forum to dziadostwo parking dla głupków szlabany i kupony !
                A piesi też muszą chodzić jak idioci aby do wejścia dotrzeć !!!!
                • Gość: wilczur Re: Forum to dziadostwo parking dla głupków IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.07.07, 13:37
                  > Forum to dziadostwo parking dla głupków szlabany i kupony !
                  > A piesi też muszą chodzić jak idioci aby do wejścia dotrzeć !!!!

oto garść merytorycznych argumentów poparta faktami LOL

!PLONK
                  • Gość: beta nareszcie parking jak w niemczech IP: *.solarnet.silesianet.pl 09.07.07, 19:41
                    nie wiem co niektorzy chca od parkingu ale ja uwazam ze jest super. nareszcie
                    jak w niemczech mamy kryty parking ze szlabanami, kuponami. W Holandii czy
                    Niemczech to normalka i przejechanie przez to jest jak poranne picie kawy,
                    takie normalne.
                    • Gość: A piesi ....... Forum to dziadostwo parking dla głupków IP: *.3s.pl 10.07.07, 07:22
                      Świstki kupony parkomaty.......
                      Takigo DNA to nawet w Sosnowcu niy ma

A tam we Plazie aż dwa sztoki podziemnego parkingu mają
                      Kiedyś Gliwice słynyło z mądrości (P Śl) teraz z Głupoty!!!!!!!!!

> nareszcie
                      > jak w niemczech mamy kryty parking

We inkszych miastach Śląska tyż są kryte ale bez szlabanow choby dla
                      potyncjalnych przestępcow
                      • Gość: wilczur Re: Forum to dziadostwo parking dla głupków IP: 212.2.99.* 10.07.07, 08:41
                        to siedź se w swoim Sosnowcu a jak już zapragniesz przyjechać do świata to
                        przejeżdżając przez Katowice zobacz na parking przy chorzowskiej 50 (5cio piętrowy).

chyba ze jestes za gupi i boisz sie ze nie dasz sobie rady ze swistkiem?
                        • Gość: świstek Re: Forum to dziadostwo parking dla głupków IP: *.kat.3s.pl 10.07.07, 09:23
                          to czytnik świstków na bramce nie daje sobie rady ze skanowanymi wcześniej
                          świstami w automatach parkingowych
                          • Gość: A piesi ....... [...] IP: *.3s.pl 10.07.07, 11:42
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: myha1 i somepoint2 [...] IP: *.3s.pl 11.07.07, 09:32
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                          • Gość: gość lKto był w FORUM IP: *.kopnet.pl 11.07.07, 14:01
                            Własnie wrociłam z FORUM -Obiekt dośąć ciekwy na zewnątrz ,napewno unowocześnił troche centrum miasta. Nie prezentuje sie okazale ,ponieważ jest wciśniety w stare budownictwo i za blisko obskurnego tunelu. W wewnątrz napweno jeszcze dopracują wystrłój, ale według mnie za mało ciekawych kawiarenek . Kto byl w Galerii Krakowskiej napewno potwierdzi że daleko Forum do niej,aczkolwiek nie jest źle. Napewno jest to obiekt jeden z cieka2wszych na SLąsku.
                            Zachwyciło mnie juz wejsćie do CINEMA CITI , od schodów juz czuć magie kina.
                            Ciąg dalszy nich sie buduje na terenie huty . Napewno powiało troche wielkim światem. Na zachodzie takie budowle sa właaśnie w centrach miast . np Nowy Jork , czy Chicago Blaszaki takie jak AERENA czy M-1 niech stoją za miastem Pozdrawiam. Życze miłego spedzania czasu w Forum( oczywiście z umiarem)
    • mieszko966 Re: FORUM kto był?? 11.07.07, 17:33
      Kolejny "kłamliwy" film o Gliwicach i o Forum.

pl.youtube.com/watch?v=Sq-QGKNfZ_4
    • Gość: A FORUM dno IP: *.3s.pl 12.07.07, 14:10
      Jo żech je ze Zobrza
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=65294400&a=65609389
      i jeżdża zagranica a niy yno w Glajwitazch siedza !!!!!

> przejeżdżając przez Katowice zobacz na parking przy chorzowskiej 50 (5cio
      piętr
      > owy).
      Tam niy ma marketu !!!!!!!!!!!!!!!!

A ty wilczur to sie możesz ze świstkami i do czerwonego kapturka lotać

Ale Jo żech jest Klient-PAN a nie jakiś śmieć czy chopok na posyłki i niy
      zamierzą tam wiyncyj jeździć i kasy wydawać skoro FORUM tak upokarzająco
      traktuje swoich klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka