Gość: Giga
IP: 80.50.132.*
18.07.11, 18:56
Witam Pana serdecznie. Chciałabym przedstawić swój problem, dość popularny u kobiet jednak niemniej uciążliwy... Z moim narzeczonym współżyjemy od prawie 3 lat, niezbyt regularnie bo nie mieszkamy ze sobą. Bardzo się kochamy, jest cudownym, wyrozumiałym partnerem, jednakże ja nigdy nie osiągnęłam pełnej satysfakcji... Jedynie po dłuższym czasie prób udało mi się 'dojść' podczas seksu oralnego, dość często tak mnie partner zadawala. Jednak zastanawia mnie czemu się mogę osiągnąć orgazmu podczas tradycyjnego seksu? Dodam, że jako dziecko zaczęłam się szybko masturbować, czy to może też być przyczyną? Sama potrafię w bardzo szybki sposób zadowolić... Jest jeszcze jeden problem... Otóż od jakiegoś czasu czasami (mniej lub gorzej) odczuwam ból podczas stosunku... najczęściej na początku. Mam też ostatnio problemy z wilgotnością... Często jestem podniecona a niestety sucha... Niekiedy ból był bardzo uciążliwy i kompletnie nie było mowy o dalszym współżyciu... Brałam jakiś czas tabletki, w marcu odstawiłam, bo lekarz myślał że one właśnie mogą powodować takie skutki uboczne... Było jakiś czas ok, ale bez fajerwerków i czasami jeszcze jakiś ból odczuwam, sucho też jest jeszcze czasami. Przez to wszystko również spadło mi libido... Rozlegulował mi się totalnie okres... Byłam badana ginekologicznie, miałam robione USG- wszystko jest w porządku niby- lekarz karze czekać. Co Pan radzi? Proszę o pomoc i szybką odpowiedź, z góry dziękuję.