Dodaj do ulubionych

Stąd ten wątek.

IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 20:15
Jestem bardzo ładną, inteligentną brunetką bez nałogów... Tak zaczęłabym własne ogłoszenie matrymonialne, gdybym chciała je gdziekolwiek umieścić. Nigdy tego nie robiłam, ponieważ zawsze miałam wielu adoratorów - raz nawet jeden z nich został moim mężem :). Każdy jeden przyżekał, że kocha, że jestem jedyna, wyjątkowa. Jak miło wierzyć w takie zapewnienia, gdyby jeszcze przekładały się na czyny. Niestety, moi mężczyźni okazywali się z czasem skurw....mi i zdradzali, oszukiwali, kłamali, pili, rzucali pracę, bankrutowali, chowali u mamy ect. Straciłam nadzieję, na mężczyznę z cechami człowieka. Może nie do końca. Stąd ten wątek. Piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciu Re: Stąd ten wątek. IP: *.pl 04.01.12, 20:23
      żalisz się czy chwalisz?
    • Gość: KaKa Re: Stąd ten wątek. IP: *.warszawa.vectranet.pl 04.01.12, 20:50
      W którymś wątku Pani Ewa, moderator na tym forum, napisała, że to kobieta wybiera mężczyznę w związku.

I ja się z tym zgadzam.
      Mężczyzna co najwyżej składa aplikację. Ale ostateczną decyzję (przyjęcie lub odrzucenie aplikacji) podejmuje kobieta.

Powiedziawszy to chcę doprecyzować to, co napisałaś o mężczyznach.

To nie tyle jest tak, że wszyscy mężczyźni, to skurw..ny.
      To jest tak, że z jakiś powodów wybierasz dla siebie samych skurw...nów.

Pisz, z czego to wynika?
      • olka_only Re: Stąd ten wątek. 04.01.12, 21:41
        KaKa ma rację.
        Powinnaś spojrzeć na siebie, przeanalizować swoje życie. To nie tak, że wszystko dzieje się poza nami...
        • mamaboryska2 Re: Stąd ten wątek. 04.01.12, 22:55
          Witaj w klubie ŁADNYCH-INTELIGENTNYCH-ZDRADZANYCH ;)
      • to.niemozliwe Re: Stąd ten wątek. 06.01.12, 07:25
        Wybiera? A Ty wiesz jaki bedzie twoj facet za 5, 10, 20, 30 lat?
    • qpek2 Re: Stąd ten wątek. 05.01.12, 03:38
      Maże na początku są zafascynowani twoją urodą itp a później jak dojdzie do nich, że zachowujesz się jak "księżniczka" to maja Cie w dupie i zaczynają robić co chcą.
      Oczywiście to są tylko moje przypuszczenia.
      • mar.sew87 Re: Stąd ten wątek. 05.01.12, 09:47
        A mi się wydaje, że mężczyźni, którzy mają atrakcyjne żony, nie są w stanie oprzeć się także urokom innych pięknych kobiet.. i stąd te zdrady.
    • Gość: ohhha Re: Stąd ten wątek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.12, 00:01
      to , że masz takie mniemanie o sobie nie znaczy że inni też cię tak widzą
    • potwor_z_piccadilly Re: Stąd ten wątek. 06.01.12, 08:28
      Widocznie ty, dla tych, śliniących się na samą myśl o tobie kandydatów, ustawiałaś ciut za wysoko poprzeczkę.
      Obecny kryzys, to ciężkie czasy dla wielu mężczyzn (o swoich stresach milczą jak grób). Wielu z nich prócz trudów dnia powszedniego, może jedynie zaoferować swej wybrance głębokie patrzenie w oczy, co dla wielu ładnych, inteligentnych, bez nałogów, to zdecydowanie za mało.
      Pokombinuj jeszcze troszkę nad swoimi priorytetami.
      - Czy ma być to produkt gotowy.
      - Czy raczej na bazie "nie od razu Kraków zbudowano", ktoś jedynie z predyspozycjami do wykonania pracy nad budowa fajnego związku.
      Pozdrawiam.
      • jacekk13 Re: Stąd ten wątek. 06.01.12, 15:57
        - Czy raczej na bazie "nie od razu Kraków zbudowano", ktoś jedynie z predyspozy
        > cjami do wykonania pracy nad budowa fajnego związku.
        Tego to ja nie rozumiem. Czemu kobiety chcą być męczennicami i wychowywać kogoś na siłe?. Kogoś się akceptuje, albo nie.
    • moonatnight Re: Stąd ten wątek. 07.01.12, 19:12
      Piszesz, że jeden z Twoich adoratorów został mężem. Nie piszesz ilu było tych pozostałych, ale skoro wymieniasz, że inni "zdradzali, oszukiwali, kłamali, pili, rzucali pracę, bankrutowali, chowali u mamy", to musiało być ich sporo. Aż niewiarygodne, że nie potrafiłaś z żadnym z nich stworzyć trwałego związku. Jacek Santorski w jednej ze swoich książek określa taką kobietę jako "primadonnę". Osobie takiej imponuje (i czasem wystarcza) jedynie zainteresowanie okazywane jej przez męskie grono, bo jest piękna i inteligentna. Ale taka osoba nie potrafi zainteresować panów na dłużej... Odpowiedz sobie dlaczego zdradzali (może trafiali na ciekawsze kobiety), dlaczego oszukiwali (może jesteś apodyktyczna, a trafiałaś na wrażliwców, którzy jakoś musieli przed Tobą uciekać), dlaczego pili (nie wytrzymywali z Tobą i musieli się zdystansować), rzucali pracę (wytykałaś im, że są w niej do d..py), bankrutowali (za dużo wydawali na Ciebie), chowali u mamy (już nie wiedzieli gdzie się przed Tobą schować).
    • waldemar1971 Związek to kompromis. Jesteś pewna, że 08.01.12, 10:59
      jesteś gotowa na to ? Że nie jesteś zaborcza, sama decydujesz, wytykasz "błędy", rozstawiasz po kątach ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka