Dodaj do ulubionych

Zabawy typu "scat "!

20.03.02, 16:57
Jaraja mnie zabawy typu scat. Dla nieuświadomionych sa to zabawy z wydzielinami
najczęściej z kałem. Chciałbym namówić swoją panienkę na to. Zaznaczam, ze ona
jest dość otwarta na wszelkie eksperymenty. Juz upraktycznialismy piss czyli
siusianie na siebie, anal, bondage i chłostanie. Ale scat to trochę inny
kaliber. Marzy mi sie wuidok kiedy ona rozsmarowuje po swoich cyckach moje
kaka. Czy takie marzenia sa normalne?
Obserwuj wątek
    • tommyboy Re: Zabawy typu 20.03.02, 18:42
      bleeeee
    • mieeetek Re: Zabawy typu 20.03.02, 21:04
      a co zrobisz w przypadku zatwardzenia ? zagrasz wyciśnietymi kulkami w bilarda?
      • paw_dady Re: Zabawy typu 20.03.02, 23:49
        :-D
      • tassman Re: Zabawy typu 21.03.02, 08:14
        mieeetek napisał(a):

> a co zrobisz w przypadku zatwardzenia ? zagrasz wyciśnietymi kulkami w bilarda?

Mietek,

Serdelek wtedy je połknie co do jednej i poczeka na rozwolnienie.....

tassman:)

• kombinator2 Re: Zabawy typu 20.03.02, 21:12
      serdelek napisał(a):

> Jaraja mnie zabawy typu scat. Dla nieuświadomionych sa to zabawy z wydzielinami
      >
      > najczęściej z kałem. Chciałbym namówić swoją panienkę na to. Zaznaczam, ze ona
      > jest dość otwarta na wszelkie eksperymenty. Juz upraktycznialismy piss czyli
      > siusianie na siebie, anal, bondage i chłostanie. Ale scat to trochę inny
      > kaliber. Marzy mi sie wuidok kiedy ona rozsmarowuje po swoich cyckach moje
      > kaka. Czy takie marzenia sa normalne?

No brawo! Wreszcie ktoś odważny! Zwykłe ciupcianie to nuda.
      A jak ci się znudzi koprofilii, proponuje przejście na wyższe etapy: etap
      zoofilii, potem pedofilii, a następnie nekrofilii.
    • ss.komando Re: Zabawy typu 20.03.02, 22:29
      serdelek napisał(a):

> Jaraja mnie zabawy typu scat. Dla nieuświadomionych sa to zabawy z wydzielinami
      >
      > najczęściej z kałem. Chciałbym namówić swoją panienkę na to. Zaznaczam, ze ona

Zlap sobie golebia. One czesto sraja!!!
    • wredna_asia Re: Zabawy typu 21.03.02, 00:38
      A nie wiesz serdelku, ze gowienko moze przenosic rozne zarzki i chorobka.
      Nawet to pochadzace z dupki ukochanej.
      A o chilidogging ty slyszal?
    • tassman sraj na cyce 21.03.02, 08:12
      serdelek napisał(a):

>

Jak najbardziej normalne:)w domu o gumowych scianach, kratach w oknach i drzwiach
      bez klamek....

tassman:)

• sloggi Re: Zabawy typu 21.03.02, 09:41
      Wcześniej wypijcie dużo kefiru, i zjedzcie po 2 ogórki kwaszone, taka
      tryskająca na twarz laksa to będzie zenit Waszych umiesień.
    • 2much Re: Zabawy typu 21.03.02, 09:50
      mozecie dla hecy srac sobie na plecy :)
      • kon_by_sie_usmial Re: Zabawy typu 21.03.02, 12:39
        2much napisał(a):

> mozecie dla hecy srac sobie na plecy :)

Ej stary, te "2much" to skrót od "dwie muchy"? To juz teraz wiem, skad i u Was to upodobanie do gó..a :-)))) A jako stary "kon" moge Ci podrzucic troche tego "towaru", he, he.

kon_by_sie_usmial
    • smyk1 Re: Zabawy typu 21.03.02, 10:54
      Serdelku !

A ja proponuje ci zamianę mieszkania na kanał ściekowy, - patrz jaka wygoda
      fekalia z dostawą na miejsce.

pozdr. smyk
    • kon_by_sie_usmial Re: Zabawy typu 21.03.02, 12:41
      serdelek napisał(a):

>

Pewnie. Sa tak normalne jak John Nash w "Pieknym umysle".
      • max.pervers Re: Zabawy typu 21.03.02, 12:59
        kon_by_sie_usmial napisał(a):

> Pewnie. Sa tak normalne jak John Nash w "Pieknym umysle".

Tak sobie Ciebie dupku czytam w paru wątkach i jesteś kompletny palant wiesz? Co
        ty kurwa Lew Starowicz jesteś a moze Wisłocka? Oczywiście nie masz kompleksu
        małego członka, bo dynda ci 50 cm między nogami. Kochanek masz pewnie ze 3500 i
        satysfakcję z dopiekania innym na tym forum.

• kon_by_sie_usmial Re: Zabawy typu 21.03.02, 13:02
          max.pervers napisał(a):

> kon_by_sie_usmial napisał(a):
          >
          > > Pewnie. Sa tak normalne jak John Nash w "Pieknym umysle".
          >
          > Tak sobie Ciebie dupku czytam w paru wątkach i jesteś kompletny palant wiesz? C
          > o
          > ty kurwa Lew Starowicz jesteś a moze Wisłocka? Oczywiście nie masz kompleksu
          > małego członka, bo dynda ci 50 cm między nogami. Kochanek masz pewnie ze 3500 i
          >
          > satysfakcję z dopiekania innym na tym forum.
          >

Po pierwszych zdaniach myslalem, ze jestes idiota. Ale po slowach: "Oczywiście nie masz kompleksu małego członka, bo dynda ci 50 cm między nogami. Kochanek masz pewnie ze 3500 i satysfakcję z dopiekania innym na tym forum" stwierdzam, ze inteligentny z Ciebie jasnowidz. A jakie beda dzis numery w Multi Lotku?
          • max.pervers Re: Zabawy typu 21.03.02, 13:03
            Ty koniu a może ty jesteś kryptpedzio? I boisz się i wstydzisz ujawnić więc
            grasz rolę wszechwiedzącego experta?
            • kon_by_sie_usmial Re: Zabawy typu 21.03.02, 13:05
              max.pervers napisał(a):

> Ty koniu a może ty jesteś kryptpedzio? I boisz się i wstydzisz ujawnić więc
              > grasz rolę wszechwiedzącego experta?

K..wa, przeciez to Ty jestes jasnowidzem. Dlaczego sie mnie pytasz? Sam powinienes wiedziec.
        • ss.komando Re: Zabawy typu 26.03.02, 00:09
          max.pervers napisał(a):

> Tak sobie Ciebie dupku czytam w paru wątkach i jesteś kompletny palant wiesz?
          Co ty kurwa Lew Starowicz jesteś a moze Wisłocka? Oczywiście nie masz kompleksu
          małego członka, bo dynda ci 50 cm między nogami. Kochanek masz pewnie ze 3500 i
          satysfakcję z dopiekania innym na tym forum.

Olej go totalnie. 50 cm wtedy mu dynda, kiedy jakis murzyn mu w dupe zajezdza. a
          kochanek to ma, ale dwie (lewa reka, prawa reka). Biedny ten koniu i ....... ech,
          szkoda klawiszy.
          • kon_by_sie_usmial Re: Zabawy typu 26.03.02, 09:37
            ss.komando napisał(a):

> max.pervers napisał(a):
            >
            > > Tak sobie Ciebie dupku czytam w paru wątkach i jesteś kompletny palant wie
            > sz?
            > Co ty kurwa Lew Starowicz jesteś a moze Wisłocka? Oczywiście nie masz kompleks
            > u
            > małego członka, bo dynda ci 50 cm między nogami. Kochanek masz pewnie ze 3500 i
            >
            > satysfakcję z dopiekania innym na tym forum.
            >
            > Olej go totalnie. 50 cm wtedy mu dynda, kiedy jakis murzyn mu w dupe zajezdza.
            > a
            > kochanek to ma, ale dwie (lewa reka, prawa reka). Biedny ten koniu i ....... ec
            > h,
            > szkoda klawiszy.

Synu, Freud bylby z Ciebie dumny. Coz za powalajaca z nog doglebna psychoanaliza mojej osoby. Jestem pod wrazeniem. Marnujesz talent.
            • max.pervers Re: Zabawy typu konia 26.03.02, 09:56
              kon_by_sie_usmial napisał(a):

> Synu, Freud bylby z Ciebie dumny. Coz za powalajaca z nog doglebna psychoanaliz
              > a mojej osoby. Jestem pod wrazeniem. Marnujesz talent.

Psychoanaliza Freuda to w większości fikcja! Freud był jeszcze większym palantem
              i świrem niz ty. Wmawiając innym rózne psychozy i takie tam pierdoły sam sobie
              chciał udowodnić, ze jest normalnym. Jung nawet to potwierdzał.

• max.pervers Re: Zabawy typu - do ss.kommando 26.03.02, 09:54
            ss.komando napisał(a):

> Olej go totalnie. 50 cm wtedy mu dynda, kiedy jakis murzyn mu w dupe zajezdza.
            > a
            > kochanek to ma, ale dwie (lewa reka, prawa reka). Biedny ten koniu i ....... ec
            > h,
            > szkoda klawiszy.

Zasadniczo to go olewam, ale takich palantów jak on,
            nalezy dupić jak oni to próbuja robic z innymi.
    • Gość: Paweł Re: Zabawy typu "scat "! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.19, 14:28
      Są normalne. Olej tych wszystkich ignorantów. To wam ma być dobrze. Sex to indywidualna sprawa. Jeśli macie na cos ochotę to dlaczego tego nie zrobić. Tylko wyobraźnia nas hamuje i wszystkie dewoty które uprawiają sex po ciemku nie widząc nawet partnera!!!!
    • Gość: Ona2222 Re: Zabawy typu "scat "! IP: *.25.88.185.ipv4.supernova.orange.pl 07.12.19, 22:10
      Mnie takie rzeczy nie kręcą, ale o ile jara was to oboje to bawcie się dobrze. A tych wszystkich ograniczonych ludzi olej i się nimi nie przejmuj.
      • Gość: forever_for_love Re: Zabawy typu "scat "! IP: *.205.192.202.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.21, 23:44
        Powiem Was coś na serio !!! Jak można uprawiać seks przy jasnym świetle ? To bardzo hamuje podniecenie... Wiem, że facet lubi oglądać, a kobietę bardzo podnieca widok stojącego penisa... Ale seks w dzień to zboczenie według mnie ; O Najlepszy jest taki półmrok, a kobieta to w ogóle powinna mieć opaskę na oczach... (Oczywiście lubię scat, ale to ja dominuję, i do tych co gówno wiedzą na ten temat - tego niekoniecznie musi się jeść, albo smarować, wystarczy niewielki kontakt z kałem, żeby się bardzo podniecić, do tego lizanie odbytu, wstyd, to jest super) Do osób uprawiających seks w dzień - leczcie się ; O
    • ddicky Re: Zabawy typu "scat "! 14.01.21, 12:07
      Raczej nie! Uważam ze jest to raczej z pogranicza swingu (dewiacji).
    • ratencjusz Re: Zabawy typu "scat "! 25.06.25, 16:20
      SĄ to wspaniałe śluzowate zabawy, zapradszam za każdymszwam tom zrobię, jażem ci wam śluzak czarny ślimak gangster mój nr fona 887 805 225 koks super ziomek jestem pozdro klocki
    • scatenjoyer Re: Zabawy typu "scat "! 01.02.26, 20:26
      siema pozdro z scatem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka