Dodaj do ulubionych

niskie libido u kobiety

• Gość: perlia Re: niskie libido u kobiety IP: 185.97.16.* 10.04.20, 08:51
      Oj alkohol faktycznie. Sama jak napiję się alkoholu to również odczuwam o wiele mniejszą ochotę na seks. Facet nie może mnie doprowadzić do orgazmu bez znaczenia jakby się starał :) Moje patenty wibrator i inne zabawki erotyczne świntuszenie w ciągu dnia no i warto jest jeszcze kupić sobie taki specyfik jak sex elixir (jest to hiszpańska mucha). Początkowo trochę wyśmiewałam działanie tego typu specyfików, jednak potem spróbowałam i efekt jest w moim przypadku na plus. Co ciekawe to na mojego faceta również to dobrze działa.
      • Gość: badibu Re: niskie libido u kobiety IP: *.dataspace.pl 14.04.20, 10:29
        A gdzie to cudo kupic? ;)
        • Gość: Perlia Re: niskie libido u kobiety IP: *.77-79-250-0.net.eco.atman.pl 17.04.20, 10:14
          W internecie :) Sklepy internetowe, na allegro nawet widziałam. Warto jest sobie porównać ceny bo jak kupujesz sex elixir w komplecie to często dostajesz jedno opakowanie w gratisie. Chociaż na pierwszy raz to jednak proponowałabym zamówić sobie jedną buteleczkę. Zobaczycie czy Was to kręci czy może nie.
    • Gość: kepon Re: niskie libido u kobiety IP: *.77-79-227-128.net.eco.atman.pl 25.09.20, 12:11
      Długo jesteście ze soba? Możę to po prostu rutyna?
      • Gość: dats Re: niskie libido u kobiety IP: *.85-194-241-0.net.eco.atman.pl 28.09.20, 12:42
        Jesteśmy małżeństwem od 5 lat - para koło 30stki, jedno dziecko. Wcześniej bylismy; ze sobą kilka lat.
        Kochamy się, wspieramy, jest nam ze sobą dobrze. Wiem, że żona mnie nie zdradza, ja też nie mam zamiaru zdradzić jej. Męczy mnie jednak coraz bardziej brak seksu. Bierze tabletki anty i zastanawiam sie czy one w niej tego nie powodują. Ogólnie przez to wszystko zaczynam nabawiać sie kompleksów.
    • Gość: dats Re: niskie libido u kobiety IP: *.hosted-by-itldc.com 02.10.20, 10:08
      A to działa?
      • Gość: kepon Re: niskie libido u kobiety IP: *.pl 05.10.20, 10:36
        Mojej zonie pomogło a miala podobny problem.Z tym, ze bez tabletek miała ochotę na seks, z tabletkami wcale i w tym był problem (potem wybrała się do ginekologa i ginekolog zalecil jej tabletki libido therapy do tej antykoncepcji). Postanowiła sprobowac i wszystko wracało powoli do normy. Niech Twoja też wypróbuje, szczególnie, ze jest to bez recepty.
    • annalewa94 Re: niskie libido u kobiety 04.12.20, 11:39
      No to u mnie właśnie libido zmniejszyło się po rozpoczęciu brania pigułek.. Odstawiła, zabezpieczam się tylko mechanicznie diafragmą caya i ochota na seks jest. ANtykoncepcja hormonalna i brak ochoty na seks to tragedia
    • Gość: slsi Re: niskie libido u kobiety IP: *.241.62.189.kylos.net.pl 14.12.20, 09:08
      Myśle,że warto byłoby wypróbować jakieś gadżety erotyczne. Wiadomo,że po jakimś czasie seks jeśli uprawia się go tak samo może się znudzić. Taka kolej rzeczy....Dlatego też warto jest wprowadzić jakieś urozmaicenia do sypialni. O tę dziedzinę również warto jest dbać jak o wszystkie inne. Jak w łóżku się układa to w życiu się układa.
      • Gość: eterna Re: niskie libido u kobiety IP: *.242.137.43.iaas.home-whs.pl 14.12.20, 13:43
        Też Używamy. Wibratora, różnego rodzaju żelów :) Oj sporo tego wypróbowaliśmy :) O seks w związku trzeba dbać i właśnie temu przydatne są gadżety. Też mieliśmy ciężki okres. Kiedy nie uprawialiśmy seksu tygodniami, miesiącami, jednak postanowiliśmy trochę zawalczyć o nasze życie intymne i znacznie się poprawiło. Stosujemy wiele żeli intymnych. Polecam bo jest przyjemniej a kobieta czasami ma problemy z nawilżeniem. Warto jest spróbować sobie sex elixir, czyli hiszpańska muchę :) Mąż czasami stosuje również oc wipes, nie ma jakiegoś tam problemu z przedwczesnym wytryskiem ale jak użyje chusteczki to możemy się kochać godzinę a nie 10 minut.
        • Gość: slsi Re: niskie libido u kobiety IP: *.artnet.gda.pl 15.12.20, 12:20
          My jak na razie jedynie niebieskiego unimila ale mieliśmy ostatnio ochotę na durex intense. Tylko cena nas trochę zniechęca.
          • Gość: eterna Re: niskie libido u kobiety IP: *.dataspace.pl 17.12.20, 11:55
            Nie polecam. NIe z racji tego,że nie daje odczuć bo daje ale moim zdaiem słabe ( poza tym to uczucie gorąca jest dla mnie nieprzyjemne). NO i szybko się konczy bo opakowanie jest tak malutkie, że jak wyjęłam z zapakowanego kartonika to aż się zdziwiłam ( na fotografiach promocyjnych w sieci wygląda jednak na o wiele większe niż jest rzeczywiście....). O wiele lepszy jest libi gel. Zwiększa ukrwienie tych dolnych okolic tak wiec łechtaczka i wargi sromowe są o wiele bardziej aktywne na dotyk i czuje się o wiele więcej. Nigdy nie miałam bardziej intensywnych orgazmów jak właśnie po tym zelu.
            • Gość: slsi Re: niskie libido u kobiety IP: *.sprintdatacenter.net 21.12.20, 09:53
              A dostanę tak jak durex intense w jakiejś aptece?
              • Gość: eterna Re: niskie libido u kobiety IP: *.eco.atman.pl 22.12.20, 10:27
                Z tego co wiem to niestety nie :( Da się kupić jedynie przez internet. Ale warto zamówić bo fajny!!!!!!
    • Gość: afsdfas Re: niskie libido u kobiety IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.20, 04:34
      Szczepionka to identyfikator do cyfrowej waluty, czyli spłacanie długów bankierów.
      Ale po kolei połączmy kropki w całość.

1) Pandemii nie ma, dowody poniżej, jeśli jesteście kumaci, to pewnie wiedzieliście już to we wrześniu 2019 roku. Korona wirusy istnieją w przyrodzie, jednak pandemia jest celowo wywołana medialnie, by jak to miało miejsce po 11 września w USA (wysadzenie wież) ograniczyć prawa jednostki. Tym razem chodzi przede wszystkim o zniewolenie ekonomiczne – cyfrowa waluta I większa inwigilacja, likwidacja gotówki.

Na tym filmie Chińczycy normalnie chodzą bez masek, tam już są dawno szkoły otwarte. Szwecja to samo. Na świecie jest znacznie więcej krajów, to głównie kraje Unii Europejskiej, Rosja, USA i Kanada, czyli przodujące mocarstwa zaprowadziły u siebie taki zamordyzm. Jednak jest to powiązane z globalnym zdegenerowaniem elit.
      www.youtube.com/watch?v=h3BsJVX0ZjY
      www.youtube.com/watch?v=FGBzP0aCt04
      1) Czyli tutaj już macie wystarczająco ilość dowodów, że rządzą wami zbrodniarze, którzy chcą was skrzywdzić.

2) System bankowy jest złodziejski, niedługo zbankrutuje, jeśli nie wprowadzi zamordyzmu, demografia to wymusza. W krajach Europy struktura demograficzna coraz bardziej się pogłębia, coraz mniej dzieci się rodzi, coraz więcej starszych ludzi. Rządzący wiedzą, że nie da się już dłużej utrzymać tego systemu w sposób demokratyczny, system opieki zdrowotnej jest niewydolny, emerytalny, coraz mniej pielęgniarek itp. Jednak rządzący I globaliści nie zamierzają zaprzestać swoich planów, przewidzieli oni, że społeczeństwa zaczną się buntować w przyszłości (żółte kamizelki we Francji, protesty w Berlinie itp.), gdy będzie im dokręcana śruba podatkowa i prawna. Dlatego potrzebują nowego “pastucha” elektronicznego, który utrzyma społeczeństwo w ryzach. Również przebudzenie się świadomości społeczeństwa stanowi dla nich zagrożenia, internet ma swoje plusy, jak i minusy.
      i.redd.it/vd3cj1c9xyy41.png
      4) Tym pastuchem jest cyfrowy identyfikator, który będzie połączony z kontem bankowy w banku centralnym. W Unii Europejskiej będzie to bank we Frankfurcie nad Menem. Nie wszystkie kraje wymusza na obywatelach certyfikat elektroniczny w sposób zamordystyczny, Chiny I Rosja raczej zrobią to w sposób dobrowolny, I moralny. Natomiast UE chce to zrobić w sposób zamordystyczny. Więcej szczegółów w poniższym materiale
      www.youtube.com/watch?v=an_i85x3exA

3) Cele te zostaną osiągnięte poprzez zaszczepienie 99% populacji przy użyciu wojska. Szczepionki na covid to pierwsze szczepionki, które są robione na bazie mRNA, czyli messenger mRNA, czyli kod RNA jest niejako nosicielem informacji. Technologia najprawdopodniej jest oparta o fizykę kwantową, kropka kwantowa, która będzie sprzęgać się z białkiem ludzkim, poprzez podanie szczepionki domięśniowo. Lub podobne rozwiązanie, które będzie zawierało informacje o naszym ID, kontach bankowych, a możliwe, że będzie to też mieć możliwość wpływania na nasze zachowanie. Tak wystarczy że w mRNA zostanie umieszczona informacja o kluczu kryptograficznym który będzie można skanować jak kody kreskowe w biedronce. Liczba ludności na świecie jest ogromna około 8 mld, a w samej Europie to coś około 700 mln ludzi. Żeby ogarnąć takie liczby, rządy stają się już niewydolne, by utrzymać służby. Dlatego zostały opracowane komputery kwantowe/atomowe ze sztuczną inteligencją, które przy użyciu anten naziemnych sieci przesyłu danych 4 I 5G oraz satelity, między innymi projekt Starlink Elona muska, będą nami zarządzać w sposób cyfrowy. Internet rzeczy to właśnie ludzie, tzw. “Rzeczami” będą ludzie. Podatki I kary będą ściągane z człowieka automat ycznie, a informacje o stanie naszego będą przechowywane w naszym RNA, więc to będzie największy zamordyzm w historii.
      www.youtube.com/watch?v=WX166YLqLoQ
      www.youtube.com/watch?v=-ZNEzzDcllU
      www.youtube.com/watch?v=tuFS0zOwyBg

4) Większość polaków nie będzie chciała się zaszczepić, dlatego mimo sprzedawanych nam bajek, że szczepionki będą dobrowolne, rząd użyje ostatecznie wojska. Gdy już większa część populacji zostanie zaszczepiona, rządy skończą z demokracją, już nie będzie potrzebna, zaczną się prześladowania I likwidowanie przeciwników politycznych. Ludzie już nie będą mogli się wydostać, staną się całkowicie kontrolowani. Większości ludzi zostanie zabronione tworzenie związków małżeńskich, tworzenia rodzin itp. Będzie to obóz koncentracyjny, gdzie rzesza ludzi będzie pracować dla garstki elit. Tutaj wiele komentarzy pospolitych ludzi:
      www.youtube.com/watch?v=eZ16GPitsIY
      www.youtube.com/watch?v=M5dE7aX-8ao
      www.youtube.com/watch?v=Xcokz-w9HEE

Ciekawostką jest że rosyjska szczepionka nazywa się “sputnik” – nawiązanie do program kosmicznego, oraz że nie można pić alkocholu po jej przyjęciu przez jakiś czas, co może być związane z tym że alkochol ścina białko, czyli uszkodzi informacje zapisane w białku ludzkim !!!
      Również wiek większości komórek ciała nie przekracza 10 lat, dlatego zapowiadają że szczepionki będzie trzeba odnawiać co ileś lat.

Skoro ja to wiem, to może zapytacie, dlaczego ta informacja nie jest w opinii publicznej. Otóż osoby w kręgach władzy, mediów, pop kultury, sportu, administracji itp. zostały zdemoralizowane I zniszczone moralnie przez lata, kiedy system pompował w nie pieniądze poprzez dotacje, kredyty, sponsoring. Obiecano im że w zamian za zniewolenie ludzkości zajmą w tym nowym porządku świata lepsze dla siebie miejsce.

Przekaż dalej, uratujesz sporą część ludzkości przed zniewoleniem i depopulacją, w najgorszym wypadku zostaniesz uznany za szura.
    • Gość: dropi Re: niskie libido u kobiety IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 08.02.21, 08:10
      No własnie stres może być naprawdę dużym problemem. Sama również jak swego czasu miałam pracę w biurze obsługi klienta to jak wracałam zdenerwowana oraz zmęczona do domu to zupełnie nic mi się nie chciało. Zaloty męża tak samo mnie denerwowały... Też stosowałam sex elixir pomogło....
      • Gość: Robime Re: niskie libido u kobiety IP: *.eco.atman.pl 08.02.21, 08:40
        I jest jakaś poprawa ?
        • Gość: jmii Re: niskie libido u kobiety IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 08.02.21, 09:40
          W sensie po Hiszpańskiej Musze? No powiem Ci,że fajna sprawa. Zawsze to coś innego, pewna odmiana, pewien nowy smaczek na wieczór Sama lubię próbować takich nowości tak więc mi to pasowało.
          • Gość: Damle Re: niskie libido u kobiety IP: *.artnet.gda.pl 11.02.21, 10:15
            Postanowiłam zawalczyć trochę z rutyną. Odwieźliśmy na weekend dzieci do dziadków i postanowiliśmy spędzić dwa dni tylko we dwoje. Wybraliśmy się na miasto na obiad, do kina. Kupiłam nową bieliznę.Zrobiłam wieczorem deserki. A i kupiłam ten środek sex elixir
            Nie wiem co tak podziałało. Czy atmosfera czy te kropelki ale znowu było miło jak kiedyś. Tak wiec jednak warto jest powalczyć.
            • Gość: robime Re: niskie libido u kobiety IP: *.dataspace.pl 12.02.21, 12:35
              Trzeba wygospodarować sobie więcej czasu i nie bać się eksperymentów.
    • Gość: Centa Re: niskie libido u kobiety IP: *.19.236.151.in-addr.arpa 16.02.21, 08:07
      My kupowaliśmy przez internet. Wpisz sobie nazwę w sieci, wyskoczy Ci wiele miejsc, w których możesz dostac.
    • Gość: steps Re: niskie libido u kobiety IP: *.85-194-241-0.net.eco.atman.pl 17.03.21, 10:31
      Witam. Mam problem z żoną. Totalnie nie ma ochoty na seks.Wydaje mi się, że jak już dojdzie do stosunku to po prostu się zmusza. Jesteśmy młodym małżeństwem. Nie mamy aż tak długiego stażu tak więc nie wiem czemu tak się zachowuje.Czy ktoś moze mi doradzić jak zwiększyc u niej ohotę na seks? Nie chcę aby wyglądało to tak jak teraz...
      • Gość: irkom Re: niskie libido u kobiety IP: *.eco.atman.pl 19.03.21, 08:27
        Może po prostu ma spadek formy. Powiem Ci,że bardzo często kobiety mają po prostu niższe libido niz mężczyźni i takie coś nie jest u nich wcale rzadkie... Polecam zastanowić sie nad jakimś suplementem diety. Moja żona przyjmowała tabletki i miałam po nich problem z libido to zaczęła brać Libido Therapy. Obecnie znowu ma ochotę.
        • Gość: steps Re: niskie libido u kobiety IP: *.242.137.43.iaas.home-whs.pl 19.03.21, 11:08
          Moja nie bierze tablatek. Kiedyś brała i jej się nie chciało i jak przestała wszystko powróciło do normy . Jednak obecnie nie bierze oraz i tak jej się nie chce Razz Tak więc nie ma racjonalnego wytlumaczenia. Jeszcze nie brała żadnych suplementów ( a przynajmniej sam o tym nie wiedziałem...). Gdzie mogę kupić ten środek ? Czy mogę go dostać w aptece?
          • Gość: irkom Re: niskie libido u kobiety IP: *.242.137.43.iaas.home-whs.pl 19.03.21, 11:35
            Jakby brała tabletki to przynajmniej miałbyś jakieś wytłumaczenie na to czemu nie chce się kochać. A tak teraz to obstawiam,ze winą jest tutaj rutyna oraz długi czas staż związku. Zamawiałem jakiś czas temu przez internet.
    • Gość: frejo Re: niskie libido u kobiety IP: *.rdns.ukservers.com 11.06.21, 09:28
      możesz napisać na jakiej zasadzie działa libi gel? Bo sama jestem podniecona ale czasami potrzebuję dodatkowego bodźcia i lubimy eksperymentować.NIestety ale nasze eksperymenty w dziedzinie zeli intymnych raczej nie są za wesołe. Nie przepadam za rozgrzewającymi ponieważ są nieprzyjemne i mnie palą (nie wiem komu to może się wydawać fajne), zimne nie dają rezultatu. Zwykły unimil jest ok ale właśnie, nie daje niczego więcej poza nawilżeniem a z nawilżeniem problemu nie mam. Zastanawialiśmy się nad durex intense ale ma kiepskie opinie a poza tym jest drogi a butelka niewielka.
      • Gość: lorka Re: niskie libido u kobiety IP: *.77-79-227-128.net.eco.atman.pl 13.06.21, 10:19
        Libi gel to co innego. Nie daje uczucia gorąca ani zimna ale zwiększa odczucia na łechtaczce. I w okolicach intymnych Napisane jest,ze poprawia ukrwienie i ja w to wierzę ponieważ rzeczywiście czuje się o wiele więcej. Z durex intense nie byłam za specjalnie zadowolona. Mieliśmy ale wystarczył może na 5 razy ( butelka jest bardzo mała), poza tym libi gel daje lepszy efekt.
        • Gość: frejo Re: niskie libido u kobiety IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 14.06.21, 07:42
          A kupię to stacjonarnie?
          • Gość: lorka Re: niskie libido u kobiety IP: *.sprintdatacenter.net 14.06.21, 09:04
            Raczej przez internet Ostatnio kupowałam na allegro. Chociaż lepiej jest sobie porównać na początku ceny ( również i na allegro)
    • Gość: Brats Re: niskie libido u kobiety IP: *.dataspace.pl 20.02.23, 06:58
      No właśnie mnie też denerwuje takie zachowanie mojej żony. Pamiętam,że w przeszłości ubierała sie seksownie do łózka, kuowała jakieś łądne koszulki. A obecnie to nawet nóg nie goli i ubiera sie w jakieś bawełniane ciuchy tak więc wieczorami to już sam nie mam na nią żadnej ochoty. Zakupiłem ten sex elixir. Zbliża się nasza rocznica. Mam juz zaplanowany wieczór. Mam nadzieje,ze chociaż trochę to pomoże bo jak wcale to już sam nie wiem co robić.
      • Gość: pokopiano Re: niskie libido u kobiety IP: *.77-79-227-128.net.eco.atman.pl 20.02.23, 09:55
        Panowie a gdzie kupicie ten Sex Elixir? Bo mojej żonie również by się coś takiego przydało. Czy to każda kobieta nabiera takiego wstrętu do seksu w małżeństwie?
        • Gość: kardom Re: niskie libido u kobiety IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 20.02.23, 12:59
          Środek jest dostępny w sieci. Podejrzewam,że jak większość tego typu srodków powinien być w sex shopach ale sam nie mam czasu na bieganie po tego typu przybytkach tak wiec zamawiałem tak samo jak poprzednicy przez internet. Wcześnieij pisałem,ze kupiłem na rocznicę dla zony bo totalnie odechciało jej sie seksu i muszę przyznać,ze środek działa. Dałem żonie jakieś 2 godziny przed stosunkiem ( nie powidziałem jej o tym bo chciałem sie sam przekonać( i żona naprawdę nabrała ochoty na seks. Nie wiem czy to wino czy środek ale było naprawdę dobrze.
    • Gość: ilia Re: niskie libido u kobiety IP: 185.213.22.* 17.05.23, 08:29
      Mi ostatnio strasznie spadło libido. I w sumie nie wiem z jakiego powodu. Bo hormonów nie biorę ( zakończyłam branie tabletek jakiś pól roku temu) Chciałabym sobie kupic jakie tabletki ale z tego co czytam to wiekszość tabletek wpływających na libido kobiet działa na zasadzie, że bierze się jedną tabletkę przed seksem i ponoć zwiekszaja ochotę.Ale mi zależy na innych.Na takich które bym brała regularnie i takie które by sprawiły,że miałabym ochotę codziennie albo co drugi dzień.Jest coś takiego?
      • Gość: odano Re: niskie libido u kobiety IP: *.eco.atman.pl 17.05.23, 11:07
        Najlepsza jest długa gra wstępna, kochający partner. Niezłe działanie maja tabletki zawierające cynk. Poza tym nie wiem czy wiesz ale wpływ tabletek anty na libido może trwać bardzo długo.Również wiele miesięcy po zakończeniu brania.
        • Gość: Ilia Re: niskie libido u kobiety IP: *.dataspace.pl 17.05.23, 13:26
          No dobra ale można jakieś konkrety? Bo chętnie poczytam sobie opnie dziewczyn, które brały tabletki i to jak na nie wpłynęły ( pozytywnie czy negatywnie). A i zapomniałam wspomnieć. Nie polecajcie mi tutaj asequrelli ponieważ brałam te tabletki podczas kuracji tabletkami anty aby zniwelować efekty uboczne i działanie praktycznie zerowe :(
          • Gość: odano Re: niskie libido u kobiety IP: *.artnet.gda.pl 18.05.23, 10:30
            W takim razie kup sobie Libido Therapy. Aktualnie biorę od prawie 2 tygodni tak więc wiele nie mogę napisać o ich działaniu. Ogólnie zauważyłem, że cudu nie ma Ale libido takie jakby większe, mam większą ochotę na seks z mężem. Ta ochota powoli się budzi.
            • Gość: marlam Re: niskie libido u kobiety IP: *.eco.atman.pl 18.05.23, 10:37
              Bo nie masz co oczekiwać efektów po dwóch tygodniach brania tabletek.Dziewczyno to jeszcze za wcześnie Libido therapy sa świetne ( sama je biorę) ale ich działanie jest widoczne po miesiącu, czasami po dwóch miesiącach regularnego przyjmowania. Niestety ale nie ma co liczyc na wcześniejsze efekty, Poczekaj spokojnie, ochota na seks powróci. O ile oczywiście jeszcze masz ochotę na swojego męża i go kochasz ( bo miłość również jest ważna).
              • Gość: ilia Re: niskie libido u kobiety IP: *.rdns.ukservers.com 19.05.23, 09:47
                Dziewczyny a te tabletki są oczywiście bez recepty?
                • Gość: marmal Re: niskie libido u kobiety IP: *.85-194-241-0.net.eco.atman.pl 22.05.23, 10:08
                  Tak, powinnaś bez problemu zamówić w sieci
    • majkelgunit1 Re: niskie libido u kobiety 18.05.23, 02:30
      Polecam laboratorium medyczne Borlamed mają przystępne ceny badan jak i również różne pakiety badan urogenitalnych
    • Gość: delight Re: niskie libido u kobiety IP: *.prg.as62651.net 27.12.23, 10:18
      Dziewczyny jeśli odczuwacie brak popędu to po pierwsze warto jest się zastanowić cczy nie jest to wpływ hormonów. W wielu przypadkach tak jest. Jesi jednak stan ten się utrzymuje to polecam tabletki na libido Libido therapy. To naprawdę pomaga ( mi pomogło)
      • Gość: godka Re: niskie libido u kobiety IP: *.68.131.216.x.reliablehosting.com 28.12.23, 08:35
        Ile brałaś te tabletki?
        • Gość: Delight Re: niskie libido u kobiety IP: 185.108.106.* 29.12.23, 08:38
          Tego Ci nie powiem bo już nie pamiętam ale jakieś kilka miesięcy. Postanowilam przestać jak już uznałam,ze wszystko będzie w porządku. Na szczęście po zaprzestaniu brania tabltek libido sie nie obniżyło.
    • Gość: barka Re: niskie libido u kobiety IP: 185.108.106.* 06.03.24, 13:08
      Już w innym temacie o tym pisałam. Dziewczyny jeśli odczuwacie brak popędu to po pierwsze warto jest się zastanowić cczy nie jest to wpływ hormonów. W wielu przypadkach tak jest. Jesi jednak stan ten się utrzymuje to polecam tabletki na libido Libido therapy. To naprawdę pomaga ( mi pomogło)
      • Gość: marlena34 Re: niskie libido u kobiety IP: 185.108.106.* 06.03.24, 13:30
        Ile brałaś te tabletki?
    • renanohara Re: niskie libido u kobiety 04.04.24, 15:45
      Cześć, polecam ci wizytę u psychologa seksuologa i nawet lekarza pierwszego kontaktu, który porobi podstawowe badania. Podrzucam link do poradnika o libido.
    • arminbut Re: niskie libido u kobiety 08.06.24, 09:06
      żona bierze Feminam Libido poczytajcie w internecie dobre jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka