Dodaj do ulubionych

brak popędu o faceta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 18:32
nie wiem już co mam robić
mamy po 30 lat
przez ostatnie 12 mcy nasze życie sexualne umarło
najpierw wydawało mi się że jedo zbliżenie tygodniowo to bardzo słaby wynik, po roku sex przydarza nam się raz na miesiąc
jeszcze półtora roku temu budziliśmy się tylko po to by sie pokochać, popieścić... teraz wydaje mi się to tak odległe i nirealne
mój partner nie potrzebuje sexu(przynajmniej ja mam takie wrażenie)
jest mi przykro, czuję się nie atrakcyjna, aseksualna, nietykana
były rozmowy, obietnice że coś się zmieni...
WG mnie każda rozmowa to nowa wymówka - bo mam za mało pracy (rozleniwiłem się ostatnio), bo mam za dużo pracy, bo jestem chory...
ostatnia wymówka - to wszystko moja wina... bo myślę tylko o sobie...
aż mi się odechciwea wszystkiego...
Od roku ja próbuję to naprawić, walczę o nasze łózkowe sprawy (praktycznie w 99% ja inicjuję zbliżenia), a efekt jest zupełnie inny
powoli wszystko prowadzi do tego że sex zamiast czymś pozytywnym, zaczął mi się kojarzyć żle - z litością, z moim skomleniem o dotyk..
chcemy mieć dziecko - ale jakoś nie wyobrażam sobie tego (mam już tyle lat że w bociany nie wierzę)
mieszkamy sami, nie mamy żadnych dodatkowych zadań, przychodzimy do domu i żyjemy...
ja jestem atrakcyjną i zadbaną osobą - szkoda tylko że nie dla tgoj najważniejszego dla mnie człowieka..
na początku sex był wspaniały, częsty (nie omieszkałam o tym mówić, chwalić partnera)... teraz praktycznie się nie kochamy
od samego początku naszego intymnego życia on nie zapytał mnie co lubię, co bym chciała robić w sypialni, cjoć ja go kilkukrotnie o to pytałam...
każda nasza rozmowa na ten temat kończy się kłótnia, wzajemnymi oskarżeniami. usłyszałam ostatnio że kastruję go psychicznie..
odpuściłam na 2 mce... bo prosił
efekt... nie pamiętam kiedy byliśmy ze sobą...
sama już nie wiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: wranek Re: brak popędu o faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 22:17
      1/spojrz na siebie krytycznie; 2/ wypisz zalety i wady, 3/ poobserwuj, kiedy, w jakich sytuacjach i z kim Twój partner jest aktywny i ożywiony 4/ wypisz zalety rozmówczyni, 5/ porównaj punkt 2 i 4; 6/ coś z tego wynika? Wnioski: nie chodzi o to, żebyś zmieniłą sie w kogoś innego ale może jest coś w Tobie, co możesz zmienić.. może to coś da?co sie zmieniło w ostatnim czasie, bo przecież kiedyś było super? ja, np. jestem bardzo czuły na zapach...jak mi zapach( nie higienę, chociaz tez, perfumy) nie pasuje, to odpuszczam natychmiast. wiem, że upraszczam ale co robić?
      • 1dorota1990 Re: brak popędu o faceta 18.08.13, 18:17
        koleżanka ma racje,spójrz przed i za siebe i,nie denerwu j sie za wczasu,bo wówczas nawet jak go masz w ustach to robisz to mechanicznie ,a nie z czuciem, czy z przyjemnościa,facet lubi,zresztą my też jak sie nas liże zmysłowo a nie by tylko szybko mlaskać i odwalić robote,najpierw spróbuj sama do tego dojść co to za przyczyna,bo cos w waszym zwiazku musiało sie zmienic.Ja mam sposob na mały test,biore go do buzi w nocy jak śpi,po jakichś 2-3 godzinach od zaśniecia,jesli nic sie nie wydarzyło to posTawie mu malucha do pionu,no chyba że bedzie sptiy,jak niee dam rady jednego czy drugiego dnia,dlA MNIE ZNACZY TO PORAŻKE,kiedyś zdażyło mu sie w trakcie obciagania przez sen że przyccisnął mą głowe na

kutasku i wołał jakąś ewke To mu sie odwdzieczyłam tak ze bedąc któregoś dnia na popołudniowej zmianie
        bzyknał mnie kolega ,i po powrocie do domu gdy mój chłopak spał,usiadłam mu na uustach
        z cipką pachnąca jeszcze sperma kolegi,moj chłopak chyba coś poczuł bo
        .sam powiedział ze czuje nie swój zapach,a zdaża mu sie lizać mnie po wytrysku
        powiedział ze czuje obcego kutasa,ale zaprzeczyłam i albo mu sie to spoodobało,albo nie był pewien

ćGość portalu: wranek napisał(a):

> 1/spojrz na siebie krytycznie; 2/ wypisz zalety i wady, 3/ poobserwuj, kiedy, w
        > jakich sytuacjach i z kim Twój partner jest aktywny i ożywiony 4/ wypisz zalet
        > y rozmówczyni, 5/ porównaj punkt 2 i 4; 6/ coś z tego wynika? Wnioski: nie chod
        > zi o to, żebyś zmieniłą sie w kogoś innego ale może jest coś w Tobie, co możesz
        > zmienić.. może to coś da?co sie zmieniło w ostatnim czasie, bo przecież kiedyś
        > było super? ja, np. jestem bardzo czuły na zapach...jak mi zapach( nie higienę
        > , chociaz tez, perfumy) nie pasuje, to odpuszczam natychmiast. wiem, że upraszc
        > zam ale co robić?
    • Gość: zabka Re: brak popędu o faceta IP: 94.42.190.* 04.12.13, 17:43
      Permen jest fajnym suplementem, bo wspomaga libido stopniowo i jeśli się łyka regularnie facet jest gotowy do akcji w każdej chwili po takiej kuracji. Przynajmniej u nas ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka