Dodaj do ulubionych

Cos na moim penisie

10.04.02, 14:53
Na moim penisie jest cos dziwnego... sa to takie chrostki , cos jak
bombelki ... jest to pod napletkiem na praciu i troche na skrawkach zołedzia..
nie mam pojecia co to moze byc i jak to leczyc... zarazenie od kogos przez
stosunek odpada powniewaz takowych jeszcze nie mialem ...prosze o jak
najszybsza odopowiedz co to moze byc , jak to leczyc oraz przykladowe lekarstfa
wraz z lekamia najlepiej dostepnymi bez recepty.
Obserwuj wątek
    • puppy79 na moim też 10.04.02, 22:29
      oj stary, jak mnie to kiedyś martwiło... myślałem, że przez to resztę życia mam
      skopaną... poszedłem do dermatologa, powiedziała mi, że to nic groźnego, ale że
      usunąć to będzie trudno. poszedłem do drugiego, obejrzała i ... nic. podobno
      nic od tego złego się nie dzieje, tyle, że tak wygląda. jak się tym martwiłem
      to byłem jeszcze dziewicą, ale potem poznałem dziewczynę, uprzedziłem ją czego
      się mogła spodziewać (taktycznie opisywałem pesymistyczniej niż było) i jest ok
      (w sumie pod prezerwatywą i tak tego nie widać, a na jajach jest przykryte
      sierścią). nie martw się i... tak przyokazji, pogasaj ze starym, bo ja to mam
      odziedziczone ;-)
      powodzenia
    • max27 Re: Cos na moim penisie 10.04.02, 22:52
      Prawdopodobnie są to gruczoły łojowe - zmiany fizjologiczne u każdego zdrowego
      mężczyzny. Większość mężczyzn to ma ,ja też, proponuje udać się do lekarza
      dermatologa który daje głowe wysunie podobny werdykt.
    • been Re: Cos na moim penisie 11.04.02, 00:11
      > Na moim penisie jest cos dziwnego... sa to takie chrostki , cos jak
      > bombelki ... jest to pod napletkiem na praciu i troche na skrawkach zołedzia..
      > ...prosze o jak najszybsza odopowiedz co to moze byc , jak to leczyc oraz
      przykladowe lekarstfa

istnieje mozliwosc ze jest to po prostu grzybek :))
      mozna go dostac po antybiotykach
      pomocna tu moze byc NESTATYNA (niestety na recepte)
      jak to jest grzybek to prawdopodobnie swedzi :) ale nie ma obaw do zmartwien

jak sie nie wsydzisz to zapytaj ojca lub matki to pewnie ci cos poradza

nie tylko faceci dostaja grzybka ... kobitki dobrze to znaja
      zarzyja mocniejszy antybiotyk i buu zaczyna sie (oczywiscie nie wszystkie :)
      • bbona Re: Cos na moim penisie 11.04.02, 01:17
        been napisał(a):

> pomocna tu moze byc NESTATYNA (niestety na recepte)
        ---NYSTATYNA, często stosowana ochronnie przy antybiotykach, owszem, na receptę
        jak najbardziej. Ale i bez recepty da się kupić, gdy potrafi się bezprobolemowo
        wyartykułować przyczynę, dla której pragnie się ją nabyć. Nie wiem, czy zawsze i
        w każdej aptece, ale... :)
        Pzdr!
        • ssij Re: Cos na moim penisie 11.04.02, 11:48
          to som tak zwane krosty rozjebcze... (nie pamietam jak to sie fachowo nazywa)
          ale jeli nie zaczniesz tego leczyc krosty owe poprostu rozjebia ci ciulika!...

zaczna pekac podczas pekania rozrywaja ci czesc penisa...
        • che1 Re: Cos na moim penisie 13.04.02, 07:01
          Spoko,nic się nie przejmuj.To naturalne.Te wypustki służa do tego ,żeby kobieta
          lepiej Cie czuła.I tyle.
    • andrzej.depko Re: Cos na moim penisie 15.04.02, 23:05
      Posłuchaj Maxa27. Z bardzo dużym prawdopodobieństwem należy przyznać mu rację.
      Aby jednak nie przeoczyć zmian chorobowych skonsultuj się z dermatologiem lub
      urologiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka