Dodaj do ulubionych

Pomocy.. !!?? :/

21.09.04, 17:27
Moja dziewczyna miala miesiaczke w sierpniu - od 10 do 16 byly krwawienia ten
okres sie jej spoznil o tydzien - 4 dni przed uprawalismy stosunki oraz 4 dni
po krwawieniach z tym , ze 3 i 4 dnia bez zabezpieczenia...No a teraz oboje
siedzimy zdenerowawni - poniewaz jest juz 20 wrzesnia - a ona jeszcze nie
miala miesiaczki...Cos czuje , ze prawdopodobienstwo , ze zostane tatusiem
jest dosc duze... Inna sprawa,ze od zawsze miala bardzo nie regularne
cykle...Mam juz zbierac na wozek?? - Jakie sa szanse , ze nie bedzie zadnych
kiepskich konsekwencji??
Obserwuj wątek
    • artek11 Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 17:30
      prawde mowiac-cholera wie...ciezko tu udzielic jednoznacznej
      odpowiedzi,zwazajac na to,ze zdazaja sie przypadki zajscia w ciaze nawet w te
      dni 100% nieplodne,choc zadko.
      • artur737 Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 18:49
        Na razie nie bede ci jeszcze gratulowal, ale moze ...
    • archiwald4 Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 18:49
      Po ile wy macie lat?
      zamiast sie zamartwiać niech po prostu zrobi test ciążowy, kupuje się w każdej
      aptece!! Po takim czasie powinien juz wyjść wiarygodny. Może tak być, że ze
      strachu i nerwów jej sie opóźnia. A swoja drogą to chyba lubicie mocne
      wrażenia, skoro przy nieregularnym cyklu współżjecie bez zabezpieczenia po
      krwawieniu do 10 dnia cyklu
      • crazylipid Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 23:21
        Lat-za mało...A wszystko przez te magiczne ksiazeczki w ktorych bylo
        napisane,ze do 5 dni po ostatnim krwawienu sa dni 100% bez płodne...teraz jest
        nauczka - zeby nie wierzyć w te bzdury które wypisują.Tak swoją drogą po
        ostatnim krwawieniu - to był 4 dzień ... nie - zresztą ja już straciłem
        rachube - od kiedy to wszystko się liczy ... :/ wszędzie co innego napisane :/
        • chosia Re: Pomocy.. !!?? :/ 23.09.04, 15:05
          a gdzie wyczytales, ze te dni sa 100% nieplodne? podaj tytul, prosze, bo mnie
          ciekawi, kto wprowadza ludzi w blad..

mysle, ze masz spora szanse na bycie tatusiem. dlaczego nie zrobicie testu?
          tydzien po spodziewanej miesiaczce daja prawie 100% pewnosci.
          • crazylipid Re: Pomocy.. !!?? :/ 24.09.04, 12:40
            Droga chosiu - niestety teraz Tobie tytułu nie podam - ale jak będe widział się
            z moją lubą - to dowiem się co to za książeczka - w każdym razie bzdura
            nieprzeciętna - mialem nie bywały stres przez to wszystko - ale dzieki temu juz
            chociaz mam pojecie co i jak - tego wlasnie powinni uczyc w szkolach - a nie
            jakis grzybkow jak sie rozmnazaja.a z tym testem - to ja chcialem go zrobic -
            ale moja panna nie ... i ciagle mowila nie nie dala sobie wytlumaczyc , ze toby
            nam duzo dalo , bo gorzej jak bedziemy zyli w nie swiadomosci...niestety , mimo
            identycznego wieku - lamie ta teorie , ze kobiety dorastaja szybciej - moe i
            tak jest , ale w kazdym razie nie w tym przypadku :/
    • asiekkk Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 23:18
      Nie chcę Cię martwić, ale w 3 i 4 dniu po okresie prawdopodobieństwo zajścia w
      ciążę niestety istnieje , tym bardziej, że plemnik może przeżyć w organizmie
      kobiety do 3 dni:(((
    • crazylipid Re: Pomocy.. !!?? :/ 21.09.04, 23:35
      Wogóle jest taka mozliwość , aby mineło 40 dni i brak miesiączki??
      • oka2 Re: Pomocy.. !!?? :/ 22.09.04, 13:34
        oczywiscie ze istnieje mozliwosc ze kobieta nie ma 40 dni miesiaczki nawet
        istnieje mozliwosc zeby nie miala 3 m-ce , jak nie jestescie pewni ciazy to
        polecam badanie krwi na troponine kosmowkowa, 100% gwarancji, a tansze od
        testow, pozdrawiam
        • crazylipid Re: Pomocy.. !!?? :/ 22.09.04, 14:17
          Właśnie dzisiaj dostała okresu - więc to prawdopodbnie było na tle
          stresowym...nie mniej ide z nią do ginekologa (zapiera się - nie chce iść , ale
          ją zmusze - a jeszcze nigdy nie była) - bo jesli nie jest w ciazy - to tak czy
          siak cos jest nie tak z jej okresem w jej wieku okres powinien sie chyba juz
          ustabilizowac...pozatym , moze zdecyduje sie na antykoncpecje.Maly apel z mojej
          strony - do wszystkich mlodych tam : Zawsze sie zabezpieczajcie!! Dla wlasnego
          swietego spokoju - nigdy nie wierzcie w jakies tam dni nie plodne - poniewaz
          zazwyczaj dotyzcy to kalendarzyka - a niestety okolo 30% kobiet ma tylko
          regulrane cykle - dwa zadko kiedy która uzywa metody Billingsa. Trzy nie
          czytajcie bzdurnych ksiązeczek - które tak naprawde nie mówią wam o tym , że to
          różnie bywa z tą owulacją - a niech ona zdazy się dnia 12-to macie spore
          prawdopodbieństwo , że zostaniecie rodzicami!! Uważajcie-bo może okazać się,że
          nie będziecie chcieli miec dziecka - albo nie bedziecie na to gotowi - i
          bedziecie chcieli aborcji - malo , ze jest nielegalna - to moga wystąpić
          komplikacje późniejsze u waszej partnerki...bardzo nie polecam używania Ru486
          na wlasną ręke - gdyż są przypadki śmiertelne.
    • justaa Re: Pomocy.. !!?? :/ 22.09.04, 21:33
      cóz za apel..:PPzgadazam się z Tobą=)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka