Dodaj do ulubionych

Sperma na majtkach partnera

20.02.22, 17:06
Witam, potrzebuje waszej pomocy. Mianowicie mąż, miał męskie wyjście, skończyło się w klubie i nie wrócenie do domu na noc( 70 km od domu) spał w hotelu. Robił to juz wiele razy wiec to nie budziło moich podejrzeń, ale po kąpieli rzucił majtki na kosz na pranie, ja jak zawsze wzięłam je wrzucić do kosza ale były odwrócone na lewą stronę i odrazu rzuciło mi się w oczy na czarnych majtkach duza zaschnięta plama spermy. Nie miał możliwości spać z żadna kobieta w samochodzie, gdyb zrobił to w hotelu poszedłby do łazienki i wytarł się po stosunku. Czy jest to możliwe ze podczas tańca bardzo namiętnego, jakiś obmacywan aż tak by się podniecił by mieć aż taka plamę? Świat mi się zawalił, podczas gry wstępnej nigdy takiej ilości nie było, jest to ewidentnie ilość po wytrysku. A raczej nikt w majtkach się nie bzyka. Próbuje sobie to jakaś wytłumaczyć i liczę na wasza pomoc.
Obserwuj wątek
    • obrotowy spokojnie, jest mozliwe... 20.02.22, 17:59
      wikusia2345 napisała:
      > ... gdyby zrobił to w hotelu poszedłby do łazienki i wytarł się po stosunku. Czy
      > jest to możliwe ze podczas tańca bardzo namiętnego, jakiś obmacywan aż tak by
      > się podniecił by mieć aż taka plamę?

- jest mozliwe.

- 2. a o polucjach nocnych (jak sie ma sen erotyczny) to nigdy nie slyszalas ?
      zdarza sie to nie tylko mlodziencom. - doroslym czasem tez.
      • wikusia2345 Re: spokojnie, jest mozliwe... 20.02.22, 20:06
        Niby wiem, ze takie rzeczy się zdarzają. Nie mam żadnych innych poszlak tzn ciuchy, samochód, karta. Miał już jedna w życiu wtopę, wpadł przez kurtkę, okłamał mnie najpierw w jakim towarzystwie spędzał czas, a gdy wieszałam jego kurtkę zobaczyłam, ze była cała w podkładzie i rozświetlaczu. Stad moje ogromne obawy, ze znów przez alkohol mógł coś odwinąć.
        • stasi1 Re: spokojnie, jest mozliwe... 22.02.22, 20:29
          Zawsze mógł coś odwinąć ale to mogło by byc całkien niewinne. Swoją droga raczej w tych majtkach cie n ie zdrqadzał, jakby co to powinien je zdjąć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka