Dodaj do ulubionych

NA CZYM TO POLEGA???????????

21.05.02, 21:42
Pomocy!
Jestem dosyć fajnym chłopakiem, mam 23 lata i wielki problem.
Jestem dość przystojnym facetem, bardzo podobają mi się dziewczyny, a mimo to
nie mam dziewczyny, nigdy też z żadną nie współżyłem. Nie jestem gejem, a mimo
to nie potrafię nawiązać kontaktu z dziewczynami, zapoznać się z jakąś na
dłużej. Fakt, dziewczyny trochę mnie onieśmielają, a i ja sam zbyt śmiały nie
jestem. Już dłużej nie wytrzymam, poradźcie coś! Gdy tylko mam okazję z jakąś
rozmawiać, wydaje mi się że zachowuję się nienaturalnie. Jak mam zmienić swoje
życie, chciałbym wreszcie poznać jakąś fajną koleżankę, związać się z nią,
chodzić na spacery, do kina, kawiarni, uprawiać z nią seks.

Tyle osób się wypowiada , z pewnością coś mi poradzicie.Liczę na Was.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sagitarius1 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 22.05.02, 08:43
      A ja tylko mam nadzieje ze to jest na serio...
      A wiec co ja mysle. Ja to mysle ze przesadzasz. Moze i wygladasz superr a moze
      wrecz za suuuper i dziewczyny poprostu calym tym superostwem odstraszasz. Moze
      sprawiasz wrazenie nieosiagalnego? A moze poprostu nie spotkales jeszcze
      takiej ktora by sie Tobie i Ty oczywiscie jej spodobal. Kino, kawiarenki,
      spacerki i sexik no plany jak widze juz masz. Tylko jeden problem zeby to
      zrealizowac potrzebujesz drugiej polowy. Nie mysl o tym to przyjdzie samo.
      Jesli to bedzie Twoj cel to powodzenie marne. Poprostu badz soba i wszystko
      przyjdzie w swoim czasie.
      Zycze wszystkiego dobrego
      S1
      • tuli_pan Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 22.05.02, 09:19
        sagitarius1 napisał(a):

> A ja tylko mam nadzieje ze to jest na serio...
        > A wiec co ja mysle. Ja to mysle ze przesadzasz. Moze i wygladasz superr a moze
        > wrecz za suuuper i dziewczyny poprostu calym tym superostwem odstraszasz. Moze
        > sprawiasz wrazenie nieosiagalnego? A moze poprostu nie spotkales jeszcze
        > takiej ktora by sie Tobie i Ty oczywiscie jej spodobal. Kino, kawiarenki,
        > spacerki i sexik no plany jak widze juz masz. Tylko jeden problem zeby to
        > zrealizowac potrzebujesz drugiej polowy. Nie mysl o tym to przyjdzie samo.
        > Jesli to bedzie Twoj cel to powodzenie marne. Poprostu badz soba i wszystko
        > przyjdzie w swoim czasie.
        > Zycze wszystkiego dobrego
        > S1

POPIERAM W 100%

• nancyboy Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 22.05.02, 09:10
      Byc moze kazdy jakikolwiek Twoj kontakt z dziewczynami (np. rozmowa) ma dla
      Ciebie kontekst "ona jest dziewczyna, a ja chlopakiem". Nie mysl za kazdym
      razem "a moze cos z tego wyniknie?". Rozmawiaj z nimi tak, jak sie rozmawia z
      chlopakami.
      Jako trening proponuje czat internetowy. Zadawaj normalne pytania "czym sie
      interesujesz..." bez flirtowania - bo to wszystko niszczy.
      I jeszcze jedno: 23 lata i nic? Mam nadzieje, ze nie jest to powod Twoich
      zmartwien. Nie rob nic na sile.

Pozdrawiam,
      Grzesiek.
      • zalamany Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 22.05.02, 22:15
        Dzięki Wam wielkie za dotychczasowe odpowiedzi, czekam na jeszcze.
        Odpowiadając na domniemania S1 muszę powiedzieć że nie jestem jakimś
        wychuchanym lalusiem, który całe dnie dzieli na siłownię i solarium, tylko
        najzwyklejszym nastolatkiem (na takiego mimo 23 lat się czuję!).
        Wyglądam normalnie.
        Piszcie co dalej.....
        • zalamany Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 29.06.02, 10:45
          Wymyśliliście coś?
          Lato za pasem, a u mnie bez zmian.....
          Niedawno poznałem fajną dziewczynę, podoba mi się, poradźcie jak mam się do
          niej zachować aby jej nie zrazić do siebie i żeby ona wyraziła zainteresowanie
          moją osobą....
          • nika_24 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 29.06.02, 10:53
            Spotkajcie sie we dwoje ,trochy (wiecej) alkocholu i wszytsko zlatwione,
            zakreci sie w glowach , blokady na "off" no i tylko milej zabawy zeczy.

UWAGA!! nie probowac jesli jestescie agresywni po alkocholu!!!!

Pozdrawiam , heh skoro jestes taki fajny to gdybym cie dorwała to echhhhhhh..
            :)
          • jolaa Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 29.06.02, 11:31
            Jeżeli Ci się podoba, to proponuję jej to okazać i zaproś ją na ten spacer, do
            kina czy gdzie tam chcesz, dziewczyny lubią być adorowane. Jesteś wkońcu
            świetnym facetem, więc czym się przejmujesz? po co gdy rozmawiasz z dziwczyną
            twoje myśli błądzą wokół twojej osoby, po co myśleć, że nie jesteś naturalny,
            po prostu skup się na niej, bądz sobą, a napewno Ona to doceni.
            ZAKCEPTUJ SIEBIE !!!!!!
          • dariii Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 30.06.02, 03:19
            zalamany napisał:
            > Wymyśliliście coś?
            > Lato za pasem, a u mnie bez zmian.....
            > Niedawno poznałem fajną dziewczynę, podoba mi się, poradźcie jak mam się do
            > niej zachować aby jej nie zrazić do siebie i żeby ona wyraziła zainteresowanie
            > moją osobą....

Idź tutaj www.elita.pl/arek/poczatek.htm
            Weź sobie szczerze te rady do serca i zacznij je realizować.
            A jeśli dalej masz zamiar być kalesonami a nie facetem co się zowie,
            to przynajmniej nie marudź nam więcej.

pozdrawiam
            Dari

• kk.kk Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 30.06.02, 12:28
            zalamany napisał(a):

> Niedawno poznałem fajną dziewczynę, podoba mi się, poradźcie jak mam się do
            > niej zachować aby jej nie zrazić do siebie i żeby ona wyraziła zainteresowanie
            > moją osobą....

badz soba! ta rada juz padala, ale lepszej nie ma. nie mow ze podoba Ci sie to
            samo co jej, albo ze lubisz taka sama muzyke jezeli tak nie jest. wykazuj
            zainteresowanie tym co ona mowi, ale sam tez nie milcz jak zaklety. caly klucz
            tkwi w zdrowych proporcjach. jezeli macie wspolne grono znajomych, to spotykajcie
            sie na poczatek w wiekszym towarzystwie. to daje mniejsze napiecie, a kiedy
            bedziesz w znanym Ci otoczeniu to latwiej bedziesz soba.
            no i nie zrazaj sie jezeli cos sie nie powiedzie. to ze sie komus nie podobasz
            moze wynikac z tego ze po prostu nie jestes w jej typie, a nie z tego ze cos z
            Toba jest nie tak. powodzenia :)
          • eva07 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 01.07.02, 02:50
            Wiesz co? To trochę niepokojące, że Ty masz 23 lat i czujesz się jak
            nastolatek. Przecież jesteś juz zupełnie dorosły. A dobra rada w sprawie
            dziewczyny? Mam absolutnie niezawodną. Zainteresuj się nią. Co lubi, jaka jest,
            jakie miała dzieciństwo... Nie nalezy byc natreętnym, ale pytania to
            najbezpieczniejsza rzecz na swiecie. Zwłaszcza jesli rzeczywiście interesują
            cie odpowiedzi i ta osoba. Nie udawaj niczego!!!!!!! Jak nagle nie bedziesz
            wiedział co powiedzieć, to powiedz, że nie wiesz co powiedziec... że bardzo ci
            sie podoba i jakos tak nie wiesz od czego zacząć... jak zapyta cie ocos co cie
            krępuje, powiedz jej, ze jakos poczułes sie głupio... jesli głupi ci
            poiwedziec, że slicznie wyglada, powiedz to mimo to, ale możesz dodac,że nie
            umiesz mówic komplementów, ale chciałes jej to powiedzieć... Mów o sobie, ale
            nie za duzo. I tyle. Wypij kieliszek lub dwa dla kurazu i przetań się
            zastanawiać co ona pomysli. Cokolwiek by pomyslała Twoje zycie się nie skończy.
            Slowo ci daję pamietając wszystkie swoje najgorsze wpadki i
            kompromitacje...zresztą większość zapomniałam. No i tyle. A jesli chdzi o
            reszte dorosły jesteś sam pokombinuj. Kiedy j objąć? Kiedy pocałowac? Wtedy
            kiedy będzie nastrój. MOzan go czasem wypatrzec w oczach. PO dlugiej
            rozmowie... No to pozdrawiam.Ewa.
    • kirkor33 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 01.07.02, 18:04
      Chłopie, napiszę Ci tu jedną, najważniejszą, przykrą rzecz: musisz być
      mężczyzną co oznacza że musisz się wykazać pewną dozą odwagi. Musisz
      zaryzykować. Cóż, niepowodzenie zawsze może się zdarzyć ale najwyżej zrobisz z
      siebie bałwana w słusznej sprawie tj w sprawie przedłużenia gatunku. Wiem że
      czasami łatwiej przychodzi w Twoim wieku obciąć sobie rękę niż zrobić ten
      pierwszy krok ale tak po prostu trzeba.
      Wiem, że na razie jest Ci łatwiej dać się za nią pokroić niż gdzieś ją zaprosić.

I nie myśl tak od razu o seksie. Najpierw wspólne spędzienie kilku wieczorów.
      Może się okazać że na bliższe spotkanie nie będziesz miał ochoty.

Jak już się zaczniecie spotykać to wtedy pytaj o dalsze rady.

Acha: jak tak czytam jaki to jesteś super to, super tamto to mam wrażenie że
      tak naprawdę wcale nie wierzysz wewnętrznie w to super. A już na pewno nie
      zansz zbyt wielu słów. Taka długodystansowa rada: popracuj nad elokwencją

• the-besciak Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 02.07.02, 11:42
        zmień kolejność......najpierw seks (bez zbędnych gadek skoro mówić nie umiesz)
        a potem ewentualnie do kawiarni, do kina. Po seksie nabierzesz trochę odwagi i
        rozmowa będzie się bardziej kleiła :-)
        • josef134 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 02.07.02, 11:52
          stary, bierzs ie bo czas biegnie. mow im, ze sa piekne nawte jesli nie sa, one
          lubia tego sluchac. oczywiscie nie na poczatku, najpierw, ze jest mila, potem,
          ze chcezs do kina. ale sa takie co nie lubia owijania. takiej trzeba od razu
          rzucic jesli nie chcialaby zajsc na kawke, wino, czy posluchac plyt. wyjdz z
          tej obludy, ze kobiety to wylacznie damy, zdobywane dlugo. tak samo chca seksu
          i pieszczot jak my, a ze inaczej to interpretuja. nie zwazaj, ze kolezanka, ze
          nie chcesze jej krzywdzic gdyby cos nie wyszlo. od poczatku z tym sie licz, bo
          to naturalne, ze jak dwoje nie moze byc ze soba, noie wychodzi im to sie
          rozchodza. ale zanim znajdziesz te jedyna, spprawdz empirycznie jak to smakuje.
          glowa do gory i d roboty, czas leci...
          • kirkor33 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 02.07.02, 12:28
            Tak naprawdę to one lubią jak im się mówi że są inteligentne ;-)
            Bo to że są piękne to każda sama wie ;-)
            • bajerful Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 02.07.02, 14:45
              kirkor33 napisał(a):

> Tak naprawdę to one lubią jak im się mówi że są inteligentne ;-)
              > Bo to że są piękne to każda sama wie ;-)

nie prawda.....bardziej od inteligencji cenią urodę, więc na dzień
              dobry: "Pięknie dzisiaj wyglądasz".

• miki1 Re: NA CZYM TO POLEGA??????????? 02.07.02, 20:18
                Kto nie probooje ten życia zaluje!

Pamietaj! Kazda potwora znajdzie swego amatora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka