Dodaj do ulubionych

Jestem dziewicą

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.09.01, 23:57
Właśnie jak w temacie. Ale już nie chcę być dziewicą !! Bo jestem dużą
dziefcynką. Mam 20 lata a mój problem polega na tym że "jestem tak ciasna" że z
ledwością mieści się we mnie palec! Mam kochającego chłopaka i chcielibyśmy
rozpocząć współżycie sexualne. Dodam że wcześniej nie pozwalałam się raczej
nikomu dotknąć; nie używałam nigdy tamponów. Jestem w dodatku bardzo
filigranową kobietą.
Co powinniśmy zrobić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: NN Re: Jestem dziewicą IP: *.hist.ruhr-uni-bochum.de 05.09.01, 17:36
      Gość portalu: Beata napisał(a):

> Właśnie jak w temacie. Ale już nie chcę być dziewicą !! Bo jestem dużą
      > dziefcynką. Mam 20 lata a mój problem polega na tym że "jestem tak ciasna" że z
      -------------
      jestes dziefcynka duza ale niestety glupia

--------->

> ledwością mieści się we mnie palec! Mam kochającego chłopaka i chcielibyśmy
      > rozpocząć współżycie sexualne. Dodam że wcześniej nie pozwalałam się raczej
      > nikomu dotknąć; nie używałam nigdy tamponów. Jestem w dodatku bardzo
      > filigranową kobietą.
      > Co powinniśmy zrobić ?
      -----------

pochwa rozciaga sie i to nie przeszkodzie wam we wspólzyciu sexualnym.
      Jezeli tampon ci jest za duzy to jak oddajesz mocz?
      • Gość: kali Re: Jestem dziewicą IP: *.acn.waw.pl 05.09.01, 19:46
        Wiesz co to wibrator?
        On napewno pomoze ci w problemie.
        • Gość: hocest Re: Jestem dziewicą - do NN i kalego IP: *.bbnplanet.com 05.09.01, 20:18
          jesteście nędznymi głupkami.
          jeśli nie maci nic do powiedzenia w temacie to Wasza obecność jest tu zbędna.
          a autorce polecałbym wizytę u ginekologa.
          nie jest to problem ale mojej znajomej, która miała podobny problem z
          rozdziewiczeniem pomogła.
          być może tylko jesteś zbyt spięta.
      • Gość: Ika Re: Jestem dziewicą - do NN IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 16.09.01, 23:14
        Gość portalu: NN napisał(a):

> Jezeli tampon ci jest za duzy to jak oddajesz mocz?

A jaki związek ma oddawanie moczu z seksem ? Przecież u kobiety ujście cewko
        moczowej znajduje się w innym miejscu niż ujscie pochwy ! To mężczyzna ma jedną
        dziurkę do siusiania i rozmnażania się, kobieta ma dwie !
    • andrzej.depko Re: Jestem dziewicą 06.09.01, 19:14
      Przede wszystkim powinnaś skonsultować się z ginekologiem , który po zbadaniu
      Ciebie oceni czy Twoja budowa anatomiczna jest prawidłowa. Jeżeli tak możesz
      śmiało podjąć współżycie. Budowa kobiecego sromu i pochwy jest taka, że dzięki
      układowi mięśni i włókien elastycznych dostosowuje się ona pod wpływem
      podniecenia do wielkości członka. Niezwykle ważny jest tu moment podniecenia
      kobiety charakteryzujący się zwilżeniem pochwy i sromu który umożliwia
      bezbolesną penetrację.
    • Gość: spedz Re: Jestem dziewicą IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 23:51
      Prawie na pewno chodzi o to, że jesteś spięta i boisz się stosunku. Absolutnie
      nic nie róbcie do czasu, gdy Ci to nie minie, bo możesz nabawić się poważnego
      urazu. Najlepiej odłóż na razie na bok myśli o stosunku i spróbuj się odprężyć
      w innych sytuacjach intymnych, a do stosunku przystąp wtedy gdy będziesz
      naprawdę podniecona.
      Ginekolog prawdopodobnie skieruje Cię do seksuologa, ale oczywiście wizyta u
      niego nie zaszkodzi.
      • Gość: Bona Re: Jestem dziewicą IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.01, 00:01
        W wieku 20 lat należałoby mieć stały kontakt z ginekologiem. Najlepiej jednym,
        najbardziej zaufanym - jak w wypadku każdego innego lekarza. Będzie znał Twój
        organizm i stan zdrowia, więc zawsze najlepiej doradzi w kazdej sytuacji. Z
        czasem i tak trzeba będzie o tym pomyśleć: regularne badania ginekologiczne,
        cytologiczne, mammograficzne powinny być takim samym nawykiem, jak wizyty u
        stomatologa. Jak najszybciej zwróć się do ginekologa. Takiego, który będzie Cię
        prowadził dłużej. Pzdr!
        • Gość: Beata Re: Jestem dziewicą IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:47
          Serdecznie dziękuję za odpowiedzi.
    • Gość: Agn i Pa Ja też miałam taki problem IP: *.bialystok.leased-e.ids.pl 14.09.01, 14:24
      Jak już wspomniałam ja t

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka