xyz1205 17.03.07, 10:50 Mam zamiar poddac sie zabiegowi alternatywnemu do liposukcji - bedzie to lipoliza badz ultrashape. Czy ktos moze mi poradzic ktory z nich jest bardziej efektowny? Dziekuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruczus4 Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 02.02.08, 22:35 Lipoliza jest zdecydowanie lepsza niz ultracontour. Wiem z własnego doświadczenia. Kilka razy wieksza strata komórek tłuszczowych przy tej samej cenie. Odpowiedz Link
angelliniak Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 12.06.08, 06:26 ja osobiście polecam najnowszą metodę- focus rf. to sa fale radiowe ktore stymuluja fibroblasty do tworzenia nowego kolagenu, i odmładzaja-skracaja kolagen stary tak ze wyglada skora jak 10 lat temu. w dodatku redukuje cellulit i odchudza.rewelacja, sama doswiadczylam na sobie w szczecinie.jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam. ewentualnie fajna metoda jest tez endermologie, ale lepsza focusem, i nic nie boli Odpowiedz Link
szpulka007 Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 16.03.09, 16:34 Ultrashape i ultracontur na mnie nie działa - ja osobiście nie spotkałam jeszcze osoby, która była by zadowolona. Lipoliza też na niektóre osoby nie działa - podobno jeśli masz taki twardy zbity tłuszcz to nie działa. U mnie trochę podziałało, ale po kilku miesiącach mam nadal pod skórą jakieś stwardnienia. Odpowiedz Link
ola5777 Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 11.05.10, 19:41 Jeśli chodzi o te zabiegi to ja zdecydowanie polecałabym lipolize.Zabieg klasycznie robi sie fosfatydylocholiną z deoxycholatem czyli np. Dermastabilonem, Lipostabilem lub Lipodrenem (jest to praktycznie to samo,z tymże oczywiscie różni sa producenci)- We Wrocławiu u dr Wiatroszaka zabieg kosztuje 70zł/ampułkę o obj.5ml. Jak szukałam - był to jedyny taki tani zabieg jesli chodzi o Dolny Śląsk. Odpowiedz Link
dela25 Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 23.09.14, 21:05 Wszystko zależy od tego gdzie był zrobiony zabieg. Ja robiłam UltraShape RFVac w Laser Med w Bydgoszczy, polecam:), długo się wahałam, ale to była bardzo dobra decyzja! nie jest inwazyjny jak klasyczny lifting, a jak u mnie efekty ogromne. Sam zabieg trwał 2 godziny, zaraz po mogłam wrócić do pracy, efekt widoczny po ok 8 dniach. Z odchudzaniem jest tak że przeważnie chcemy schudnąć w wybranych partiach a to już duży wyczyn, bo zawsze zaczynamy chudnąć tam gdzie nie chcemy np. piersi. Ćwiczę, dbam o dietę a jednak nie mogłam się z paru partii ciała pozbyć tłuszczu, został tylko zabieg. Odpowiedz Link
1kendry Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 09.07.10, 08:39 Polecam stronę: www.ekliniki.pl/chirurgia_plastyczna.php baza prywatnych klinik chirurgii plastycznej. Odpowiedz Link
agawierzba Re: Lipoliza czy Ultrashape ? ? 22.03.17, 08:20 Ja robiłam Aqualyx na uda i z efektu jestem zadowolona. Zabieg mało inwazyjny bo tylko 2 ukłucia poczułam. :) Odpowiedz Link