ciiekawa 06.10.02, 01:12 Dlaczego taki smak? Czy to znaczy ze mezczyzna jest chory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymittr Re: Gorzki smak spermy 09.10.02, 01:55 ssij napisał: > to niech wpierdala wiecej cukru dno Odpowiedz Link Zgłoś
tessa13 Re: Gorzki smak spermy 11.10.02, 17:30 Hallo, > to niech wpierdala wiecej cukru Czegoś tak prymitywnego już długo nie czytałam... Tessa Odpowiedz Link Zgłoś
tessa13 Re: Gorzki smak spermy 11.10.02, 17:29 Hallo, > Dlaczego taki smak? Czy to znaczy ze mezczyzna jest chory? Smak spermy jest - między innymi - sprawą odżywiania. Możliwe przyczyny: - za dużo mięsa, soli, czosnku, mleka; - szparagi; - lekarstwa (Aspiryna!!!); - alkohol (przede wszystkim piwo). Gorzki smak spermy nie jest symptomem choroby! Serdecznie pozdrawiam Tessa Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Gorzki smak spermy 12.10.02, 13:43 ty o tym najlepiej wiesz tyle sie tego nalykalas... moze z czasem polubisz szczochy Odpowiedz Link Zgłoś
michalek.22 Re: Gorzki smak spermy 12.10.02, 19:18 ssij napisał: > ty o tym najlepiej wiesz tyle sie tego nalykalas... A TY TO PEWNIE ŚWIĘTY JESTEŚ???!!! ZAMIAST WYPOWIADAĆ SIĘ NA TYM FORUM IDŹ LEPIEJ WYMOLESTOWAĆ KURY... PRZECIEŻ TO TWOJE CODZIENNE ZAJĘCIE.... > moze z czasem polubisz szczochy A KTO TAK NAPRAWDĘ LUBI SZCZOCHY ZDRADZA JUŻ TWÓJ NICK... Odpowiedz Link Zgłoś
ssij Re: Gorzki smak spermy 13.10.02, 21:18 No I oczywiscie jakas polska madra meska kurwa musiala cos zajebiscie inteligentnego wklepac... co za kutas... duzo o mnie wiesz ciekawe... amoze ty jestes tym ktory faka gesi hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
toland Re: Gorzki smak spermy 31.10.02, 15:03 Witaj Tesso Jestem pod wrażeniem twojego postu. No cóż, wydaje mi się, że jesteś (niestety) tylko bytem wirtualnym a anie realnym. A szkoda. Pozdrowienia tol tessa13 napisała: > Hallo, > > > Dlaczego taki smak? Czy to znaczy ze mezczyzna jest chory? > > Smak spermy jest - między innymi - sprawą odżywiania. Możliwe przyczyny: > > - za dużo mięsa, soli, czosnku, mleka; > - szparagi; > - lekarstwa (Aspiryna!!!); > - alkohol (przede wszystkim piwo). > > Gorzki smak spermy nie jest symptomem choroby! > > Serdecznie pozdrawiam > > Tessa > Odpowiedz Link Zgłoś
brenya Re: Gorzki smak spermy 22.10.02, 18:06 ciiekawa napisała: > Dlaczego taki smak? Czy to znaczy ze mezczyzna jest chory? Moze to przez papierosy? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman kuratz 04.11.02, 11:50 kuratz napisał: > Tassman to chuj wielki. ******************************** Udała ci sie ta prowokacja w mordę misia. Hehehe tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielinskim mniam 06.11.02, 15:07 A ja lubie smak spermy, jest taki... jak serek waniliowy. Taki delikatny, po prostu pyszny. Probki wysylajcie do mnie na adres Szubinska 16b/17 87-100 Torun. Z gory dzieki. Michal Zielinski. Odpowiedz Link Zgłoś
szymonowic Re: mniam 13.11.02, 13:43 zielinskim napisał(a): > A ja lubie smak spermy, jest taki... jak serek waniliowy. Taki delikatny, po pr > ostu pyszny. Probki wysylajcie do mnie na adres Szubinska 16b/17 87-100 Torun. > Z gory dzieki. Michal Zielinski. bez wątpienia ta wypowiedź najwiecej wniosła do dyskusji, a po drugie jest ......bardzo smieszna...Juz widzę te hektolitry spermy, które docierają pod powyższy adres.... Odpowiedz Link Zgłoś