Gość: Megy IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 00:27 Nie wiem czy to normalne ,ale odczuwam wielką podnietę wkładając sobie do pochwy różne najdziwniejsze przedmioty ,napiszczie czy też coś takiego was podnieca ,a jeśli tak to czego używałyście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klon0 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 16.01.02, 01:01 tak moja dziewczyne podnieca wkladanie palcow , ale woli mojego malego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia bimetaliczny kłębek drutu kolczastego IP: 213.25.197.* 16.01.02, 08:08 Przepis: 1) Kupić w seksszopie w dziale s/m 2) zamrozić w lodówce 3) zwinąć ciasno w kłebek 4) włożyć w p... 5) czekać i wyć z rozkoszy, jak będzie się rozprostowywał pod wpływem ciepła ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_76 Re: bimetaliczny kłębek drutu kolczastego 25.02.02, 22:43 I zaleje sie krwia?!!!?Co to za urzadzenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ster Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.mech.tuniv.szczecin.pl 16.01.02, 12:58 był film nóż w wodzie , proponyje zrobić nową wersję nóż w pochwie, tylko żeby tam nie było lindy i figury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO [...] IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 14:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: 162.70.83.* 16.01.02, 16:14 Ja ci moge pomoc z tym wpychaniem, jak bede nastepny raz w Gorzowie. Na serio... O ile oczywiscie masz pochwe, bo cos mi sie wydaje, ze takowej brak - nawet (a moze wrecz szczegolnie) w poblizu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzia Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.chello.pl 18.01.02, 15:34 Z tymi dziwnymi przedmitami należy uważać .Powinny to być czyste rzeczy ,gdyż łatwo o infekcję .A poza tym takiej wielkości i kształtu aby się nie "utopiły" lub nie uszkodziły narządów rodnych . Pozdrawiam Lodzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.chello.pl 18.01.02, 19:56 Jak bylam w podstawowce to chodzila taka krew nam w zylach mrozaca opowiesc: pewna laska zabawiala sie z parowka i ta parowka jej sie zlamala. Probowala ja wydlubac sobie i probowala... Ale jej sie nie udalo i musiala jechac do ginekologa zeby parowke rzeczona wyjal. Zzartowalismy, ze powinna nabic ja sobie na widelec :) Pytalam kiedys mojego tescia (ginekologa) o jego doswiadczenia w tym temacie. Powiedzial, ze nawet jak wysile sie najbardziej jak potrafie zeby wymyslec najbardziej odjechany przedmiot, to i tak bedzie malo. Widzialam natomiast kiedys na targach erotycznych odlew reki od lokcia do zlozonej dloni. Wydal mi sie nieco makabryczny (lapa jak odcieta trupowi), ale pomyslalam z uznaniem o potedze wyobrazni tych co go kupuja i uzywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 21:19 Zasłyszane (nie ma powodu, by nie wierzyć): Dziewczyna masturbowała się butelką od Coca-Coli, no i... zassało się :-/ Studentka chemii chodziła z próbówką (JEZU!!!) w pochwie; przy siadaniu próbówka pękła (istotnie jest to szkło subtelne :-) Z innych źródeł: - sen o masturbowaniu się zimną puszką piwa (nie penetracja, tylko pocieranie) - masturbacja "etui" do cygara (wąski, metalowy, lakierowany cylinder) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 18.01.02, 21:57 hmm...doloze srebrny ,aluminiowy chyba ,pedzel do pudru. Taki co sie zamyka i przypomina pojemnik tuszu do rzes ,tylko jest grubszy o wiele i ciut dluzszy:-)) Pamietajac o mozliwosci zostawienia nasadki wewnatrz ,skleilam obie czesci tasma klejaca ...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irys Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.ipt.aol.com 20.01.02, 07:49 Granat reczny z wyciagnieta zawleczka tez jest niezly... Sproboj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 12:36 Dziewczyny ! Macie niesamowite pomysly ! Teraz rozumiem skad sie wziela przenosnia literacka o "bolacej pustce " -:)))) Niemowleta lubia wszystko wkladac do buzi ..niektore dziewczyny z tej sklonnosci tez nie wyrastaja -:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 14:31 donjuan napisał(a): > Dziewczyny ! Macie niesamowite pomysly ! > Teraz rozumiem skad sie wziela przenosnia literacka o > "bolacej pustce " -:)))) Niemowleta lubia wszystko > wkladac do buzi ..niektore dziewczyny z tej sklonnosci > tez nie wyrastaja -:))) wiesz ,don juanie , wkladanie do buzi niektorych rzeczy tez bywa piekielnie przyjemne! slowo!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
amatorski Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 15.03.02, 22:17 nieznana3 napisał(a): > wiesz ,don juanie , wkladanie do buzi niektorych rzeczy > tez bywa > piekielnie przyjemne! > slowo!:-))) > Ja lubię sobie wkładać do buzi dobre jedzenie. Piekielnie przyjemne! Słowo. A co do historii o parówce, to słyszałem o faciu, któremu wyjmowali z d... 20- centymetrowy kawałek trzonka od miotły (albo łopaty ;-), bo sam nie dał rady. Ponoć tłumaczył się, że miał zatwardzenie i chciał sobie tylko trochę pogrzebać. Buehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 14:27 Gość portalu: Irys napisał(a): > Granat reczny z wyciagnieta zawleczka tez jest niezly... Sproboj!!! mhmmmmm....sprobowalabym z checia ! tylko-skad wytrzasnac ten granat ??? no i jak zawleczke wyciagnac ??? aha,i dziekuje za rade ,jestes wyjatkowo mily :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 14:46 Swoja droga plec zenska przynajmniej pod tym wzgledem jest uprzywilejowana . Ogorek , banan , serdelek ,swieczka , pojemnik od pudru i licho wie co jeszcze ...i juz sie ciesza . A co maja robic nieszczesni chlopcy w potrzebie ? Byle dziura po seku wcale ich nie zadowala . -))) Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 17:39 Zaraz,zaraz....gwoli scislosci!zmuszona jestem sprostowac! To nie byl POJEMNIK do pudru ,tylko PEDZEL do pudru :-) ...a to,no moze drobna,ale roznica :-) A pokrzywdzonym Panom Bez Wyobrazni (ochh wybacz mi donjuanie !) moge sluzyc ,niezbyt odkrywczymi co prawda, ale zapewniam ,ze dobrymi radami. Wiec: 1)dmuchana lala (jak sie po kilku dniach znudzi - mozna kupic nowa ) 2)swoja lub obca dlon-odpowiednio nawilzona-dla mocniejszego efektu 3)"owocowy zawrot glowy"-wydrazony i ogrzany leciutko arbuz 4)i jemu podobne przedmioty (podstawowy warunek klasyfikacji- owe..hmm... wglebienie lub mozliwosc samodzielnego wykonania go ) 5)!!!!!!!!OZENEK ps wiem ,ze w zwiazku z punktem 5 posypia sie na mnie gromy, wraz z uwagami nt instrumentalnego traktowania kobiet, wiec od razu dodaje,iz urazonych przepraszam za publiczne ujawnienie moich odosobnionych ,z pewnoscia,pogladow :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donjuan Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: 212.191.70.* 20.01.02, 18:18 Nie ma to jak naturalne wglebienie -:))) Te wasze pomysly to ...prawdziwa "Satyra na leniwych chlopow " Odpowiedz Link Zgłoś
nieznana3 Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 20.01.02, 18:39 Gość portalu: donjuan napisał(a): > Nie ma to jak naturalne wglebienie -:))) Te wasze > pomysly to ...prawdziwa "Satyra na leniwych chlopow " Gość portalu: donjuan napisał(a): > Nie ma to jak naturalne wglebienie -:))) Te wasze > pomysly to ...prawdziwa "Satyra na leniwych chlopow " Ojej...DonJuanie.... Juz bede zgodna ! Nie tylko odnosnie gustow literackich! Nie ma to jak "Chlopi" ....w oryginale-rzecz jasna!!! i "Noce i dnie " z Nimi ... ....takie jak na przyklad w "Ostatnim tangu w Paryzu" o matko ! alez ja sie rozmarzylam teraz .... Pozdrawiam Cie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donjuan R Do nieznana IP: 212.191.70.* 21.01.02, 13:26 Nie przejmuj sie za bardzo, bo wpadniesz w poczucie winy ...Na dorosly seks tez przyjdzie pora ...Nawet to i dobrze ze nie za predko ...:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekpaw Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 25.02.02, 00:14 EEEEE, zapomnieliśmy oczywiście o wątróbce zgwałconej za słupem ogłoszeniowym. MINIKONKURS: z jakiego to utworu literackiego? Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 25.02.02, 20:07 jacekpaw napisał(a): > EEEEE, zapomnieliśmy oczywiście o wątróbce zgwałconej za słupem ogłoszeniowym. > MINIKONKURS: z jakiego to utworu literackiego? Kompleks Portnoya???? Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 25.02.02, 14:53 nieznana3 napisał(a): > Gość portalu: Irys napisał(a): > > > Granat reczny z wyciagnieta zawleczka tez jest niezly... Sproboj!!! > > mhmmmmm....sprobowalabym z checia ! > tylko-skad wytrzasnac ten granat ??? no i jak zawleczke wyciagnac ??? > aha,i dziekuje za rade ,jestes wyjatkowo mily :-))) ******** a ty widze jesteś wyjatkowo durnowatną panieną..... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MadDog Kurczak IP: *.westln01.mi.comcast.net 21.01.02, 05:24 Slyszalem o kurczaku. Podobno wielorodki mogly wyniesc kurczaka z fabryki wlasnie w tej 'torbie'. Mam nadzieje ze nie byl mrozony. Podejrzewam ze mniejsz detale w ten wlasnie sposob "wychodza" poza brame do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
jamorzeszek Re: Kurczak 21.01.02, 14:18 Fajny skadinad watek zamienil sie w przypinanie latek pomyslowym dziewczynom. Ejze, panowie, czyzby z zazdrosci...? A moze boicie sie konkurencji...ogorka...hmmm, to forum obfituje w mrozace krew w zylach blagania o rade, jak cos malego i chudego zamienic w rog obfitosci. pozdrawiam, orzeszek Odpowiedz Link Zgłoś
drapieznik Re: Kurczak 21.01.02, 15:37 orzeszku, a jak tam drzewiej bylo z twoim rogiem obfitosci? Odpowiedz Link Zgłoś
jamorzeszek Re: drapiezniku 21.01.02, 17:32 ten orzeszek to ta orzeszka. Moje rogi wystepuja zatem na glowie, sa teleskopowe, wypielegnowane i zaostrzone. I dobrze robi mi pomysl, ze inne obecne na tym forum panie maja rogate dusze. Oraz roznorakie upodobania. Pozdrawiam teczowo, orzeszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.01.02, 17:37 szklanka,swieczka,kij od szczotki do mycia plecow,szklane figorki, Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rycha Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 18.03.02, 01:33 1. Noga od krzesla, noga od stolu, noga sasiada w kaloszu. 2. Dla wygimnastykowanych: klamka w drzwiach. 3. Szczotka do mycia butelek (tzw. druciak PRL-owski). Wkladamy szczotke i merdamy. Super odlot! Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 19.03.02, 13:57 głowe sobietam włóż i juz jej nie wyjmuj Odpowiedz Link Zgłoś
kriseh Re: Najdziwniejsze przedmioty w pochwie. 21.03.02, 19:16 eeeee,nie lepiej se wsadzic czyjegos kutaska w pochwe? :) Odpowiedz Link Zgłoś